FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

....invitatia este deja lansata, te anuntam noi data , ora si locatia, si vrem un cavaler de onoare sau o domnisoara sau perechea. eu banuiam ca tu esti, stiam ca vii in aceeasi perioadata, chiar i-am spus sotului ca te stiu de pe forum, cand v-a dat tichetul.te pupam , Liana.Nu stiu cand a trecut timpul, acum un an il tot sunam pe Chivu sa aflu cum cresc cei cinci puisori in eprubeta...

poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Leny chiar daca in loc de fiv , vei face IA, fii optimista, daca vrea Dumnezeu totul e posibil! Dar de ce s-a razgandit, ti-a spus? Iti tin pumnii maine!
Luck ma bucur ca ti-a raspuns asa repede dr. Zadori, ai sa vezi ca 13 va fi cu noroc!
Cris ma bucur ca mai ai asa putin si incepi iar si iti doresc sa fie cu mult noroc si sa ajungi mamica de cum iti doresti tu asa de mult!
Daniela, Liana ce emotionante povestile voastre! Va pe amandoua!

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Salutare,fetelor!
CRIS,ma bucur foarte mult ca mai ai putin si o sa intri si tu in "focuri".De data asta va fi cu noroc pana la capat!
Noi stam cuminti in pat si asteptem...
LIANA,luni asteptam un telefon sau un mesaj...vesel.
Bafta multa fetelor care urmeaza sa inceapa tratamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

HAI LENY ! ma bucur ca ti-ai revenit cat de cat, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca o sa fie bine. Ne pentru tine.
DANIELA ce fetita frumoasa ai.Sa-ti traiasca si sa te bucurii de ea. Se pare ca luna ianuarie aduce si eu am facut punctia in 20 ianuarie 2005.
Imi place, cam toate fetele aveti fete, au de unde sa-si alaeaga baietii mei
LIANA ???
PENTRU TOATE FETELE
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

leny stai mama linistita stie el ce stie..si mie mi'a facut tot asa ..si io in gand imi ziceam ca e nebunmai ales ca imi zicea ca am sanse sa prin 2 poate chiar 3..doamneee...si cat am fost de suparata..ia sa o intrebi pe Anisi totusi a avut dreptateee..mareee dreptate..e tare gagiul
sorina tin pumnii te astept cu vesti bune.
corneliaaaaaa da ce ai muma ..si tu te'ai suparat pe mine?bree cu mine numai vrei sa vorbesti?tocmai tu pui de oltean
ioana76 te pupp.. tu ce mai faci?pe dincolo nu prea mai intri..te bagai si io in lista ca omu dehhh sa vb si io cu tine si tu??????hmmmmm esti ocupata?pisici?catei???ai casa plina nu??hmmmmmm deci chiar esti ocupata sa mai vb si cu mine
mamiBria sigur ca luni iti spun totttt..ca luni asa cum stii ma duc sa'l vaz pe nea Zadorisi il intreb sa stii..stai linistita ca'l intreb..va spun la toate ce imi spune..ii plac sau nu slabanoagele
magdutzaaaa te pupp mie dor de tine..
mihaaa s'a rezolvat!!!numai e asa urgenta dar tot trebe sa vb urgent
adela ce??????surprize surprize??vine Andreea Marin?

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

adaca,trebuia sa intru la voi sa te felicit pt.baieteii tai.Ai trei comori sa iti traiasca si sa fie sanaosi!!!!!

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adela nu sunt suparata, doar ca intru m-ai rar Va pupam
Cris86 ai dreptate , Adela are 3 comori, Rares e superb ( si gemenii dar de ei am m-ai scris)
Daniela super unguroaica
Leny multa bafta
Liana am pus poze cu Daria. Te pupam
Miha
Bafta la toate care sunteti in focuri

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna fetelor.
In primul rand vreau sa ii multumesc lui Liana 30 si lui crisis81 pentru ca mi-au sarit in ajutor.
Sa va traiasac bebicii, sa va aduca numai bucurii !
Luni e ziua cea mare...am programare la 14.00.
Cine o sa mai fie pe acolo?

Am si eu o mare problema cu cazarea, ca nu stiu unde sa-mi fac o rezervare, sunt cam debusolata.
Putei sa-mi recomandati ceva?!

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Marush ti-am trimis PM!
Luni e prima consultatie, nu? Multa bafta! Abia astept sa ne povestesti!
Iti doresc sa ti se implineasca visul cat de curand, asa cum ai scris la semnatura!
Liana da, sunt cam ocupata cu animalosii! Dar las' ca-mi fac timp sa vorbesc cu tine!
Leny iti tin pumnii pt maine!

toate fetele

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Ioana p76 saru'mana muuult pentr PM!
O sa dau maine telefon si sigur va fi bine!
Multumesc pentru sprijinul acordat tuturor
Imi doresc sa incep procedurile pe ciclul urmator, sunt foarte nerebdatoare, si sper sa fim sanatosi astfel incat sa nu mai trebuiasca sa astept!
Va sarut pe toate si va imbratisez...!

Viitoare mamica.....cat de curand!

Mergi la inceput