FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

HAI LENY !
CRIS86multumesc de urari. Imi pare rau ca nu ne cunoastem. Ti-am vazut pozele, sunt super, dar si tu esti super tare de tot Cam asa aratam si eu inainte sa ma apuc de treaba la Szeged, dar nu regret nimic.
TIA sunt suparata pe tine, ca nu mi-ai aratat pozele, doar pentru Liana le-ai pus ? Sunt super tari, Daria e misto, misto.
LIANA stii Andreea Marin nu mai e la dar tot ceva legat de ea
pentru toate fetele

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS, si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna seara fetele,

I'm back.
Putin dezamagita, fiindca si mie mi-a propus Zadori sa fac o IA si doar in caz ca nu reusim asa sa trec la FIV. Eu am insa 2 IA facute deja la Timisoara si nu ma incanta ideea de a mai face unul. Sper insa ca profesionalismul celor de acolo sa aiba un rezultat pozitiv.
Sunt foarte incantata de conditiile de la clinica, curatenie si "caldura", nu ca in spitalele noastre. Despre personal nici nu mai vorbesc, cu totul alta lume.
Cu faimoasele traducatoare nu m-am intalnit si nici nu am fost lasati sa asteptam decat vreo 15 minute. Au fost foarte prompti.
In concluzie: am primit tratament de stimulare pentru ciclul urmator si incercam o inseminare (la inceputul lui februarie).
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Am intrat si noi putin sa salutam noile fivoase si sa le uram multa, multa bafta si cat mai repede un mic in brate!!!

Miha 2003 pentru tine un pupic special ca esti de pe meleagurile mele

lenny, bafta multa maine, tinem pumnii!!!

crisis, ma bucur ca ai unda verde de la urmatorul CM

liana, borzasimo, tia,andicu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sorina ma repet stai linistita ca stie el ce stie..io veneam la el dupa 4 IA ..si nici mie nu mi'a convenit dar el a avut dreptate,,.eu am reusit din prima si cu gemeni..din pacate eu nu am putut sa o duc pana la capat dar asta numai e vina lui..asa a fost sa fie..te pupp si baftaa multaaa..
Tia vazut pozele ..Daria e minunata..o puppp
adela stai muica linistita .hai uitate si tu...nu le iau acasa..facui doar copii
Marush nu prea reusiram noi mare lucru sa vb da bine ca intelesasi esentialulte pup si baftaa
mihaaaaaaaaaaaaa gata e hotarat toate 4!!!gataaa!!!
ioanaa ok..cand poti tu ca io's aci..am si io doi animalosida nu's ai mei..
Mika va pup pe amndoua..ce mai faceti?nu ne mai spui nimik?

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mi-Kama bucur ca esti prezenta si multumesc!
sorina_sz nu se compara o IA facuta in tara cu cea facuta la Szeged. Ai sa te convingi. Eu una... cand am vazut acolo ce inseamna de fapt o IA eram . Cat timp am pierdut in tara facand inseminari care nu aveau nici o sansa de reusita.
Marush bafta la Szeged! Sa te ajute Dumnezeu sa si incepi la CM urmator
Tia ce printesa frumosa ai! Cand ziceai ca o trimiti la mare? Ca pe urma discutam daca o mai trimit inapoi
Leny sunt cu sufletul alaturi de tine . Sa fi optimista pentru ca asa vei reusi. Ai toate sansele!
Ioana_76 multumesc ca m-ai salvat de un drum la Bucuresti total inoportun
Mamibria nu e nevoie sa-ti scriu pentru ca sti deja.... Si pupici multi printesei!
Miha3 Multumim pentru informatiile privitoare la harta. Daca imi trimiti adresa de mail iti trimit harta sa punctezi tu drumul ca mi-e sa nu gresesc eu.
Sper ca va place noua mea semnatura. Azi sunt spirituala!

"Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
"Fii mai destept decat ceilalti daca poti si daca trebuie, dar nu le-o spune!"
"Este o mare diferenta intre a spune ceva si a avea intr-adevar ceva de spus ..."
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
"Cand cineva spune ca are o constiinta curata asta inseamna, de obicei, ca are si o memorie proasta."
"Multi confunda sexul cu iubirea, banii cu intelepciunea si radiocasetofonul cu ... civilizatia."

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

vad ca nu sunt singura care nu dorm
Adela si Cris multumesc pt ajutor si va sunteti niste dragute
Internet ne vedem si noi maine ca sunt la resita, vrei ca e vreme frumoasa poate facem o plimbare cu Daria
Liana
si binenteles pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Leny cred ca sti ce insemni pt mine si care imi sint gindurile mele pt tine ceea ce imi doresc mie aceea iti doresc si tie un binenteles te
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Eu una incerc sa scap de obiceiul de a nu dormi la orele astea!
Borzasimo Ai un suflet minunat si Dumnezeu te va rasplati pentru asta. ca Leny sa reuseasca si tu sa o urmezi imediat.
miha2004 multa bafta prietenei tale si bineinteles MULTA BAFTA TIE !!!
pentru toate

"Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta."
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
"Fii mai destept decat ceilalti daca poti si daca trebuie, dar nu le-o spune!"
"Este o mare diferenta intre a spune ceva si a avea intr-adevar ceva de spus ..."
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
"Cand cineva spune ca are o constiinta curata asta inseamna, de obicei, ca are si o memorie proasta."
"Multi confunda sexul cu iubirea, banii cu intelepciunea si radiocasetofonul cu ... civilizatia."

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

stai asa ca mai e putin ..gataaa.. e pe vineeee..
ee 17
incepem galeriaaa..in fortzaaaa

haiiiii lenyyyyyy
haiiiiiii lenyyyy
hai lenyyyyyyyy
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

'neatzaaa
sunt aci cu pumnii stransii!!!

Mergi la inceput