FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 19
crisis81 spune:
Eu inca muncesc la ora asta beeeyyyy!
O sa ma deochi de atata activitate!
si va scriu mai incolo!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Andrada.P spune:
Dragelor,
sunt o clienta veche de FIV, obisnuiam sa scriu la topicul "FIV" pana acum cateva luni. Andicu cred ca-si mai aduce aminte de mine. Te pup Andicu! S-a facut mare bebe Filip si seamana cu tineeee!!!
Am facut in Romania 3 FIV-uri, nereusite din pacate. Acum ceva timp m-am hotarat sa incerc Ungaria, Kaali Budapesta, am fost deja la o programare si in martie voi merge pentru FIV. Mi s-au parut super ok si sunt foarte incantata ca m-am hotarat sa incerc acolo.
As avea o intrebare la voi: o sa ma stimulez cu Gonal-F si medicul mi-a spus sa-mi iau un pen cu 900 UI pt toata perioada. Problema e ca acum am vazut ca in Romania Gonal-ul este impachetat altfel din cate imi dau eu seama. Si din cate vad nici nu prea se mai gaseste. V-ati mai stimulat vreuna cu Gonal? L-ati luat de aici? Asta de aici se preteaza la dozari? Daca nu, stiti cumva cat costa in Ungaria? multumesc.
Pup toate FIV-oasele Unguroaice si Giulestence!
Corina74 felicitari!! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Andrada
adaca spune:
AM PUS POZE NOI 4 BUC!!!
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS Si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
internet spune:
Miha bafta . Te asteptam sa te intorci cu BB in burtica.Te pupam
Adela super pozele . Va pupam
Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze
Maribela spune:
Buna,fetelor.Sunt relativ noua pe foum,dar va citesc de ceva timp.Iaca,mi-am luat inima-n dinti si v-am scris.Ce doresc eu:sa aflu daca in Ungaria se face fiv cu donatoare de ovocite si cam cat costa?Daca vreo fata a facut o astfel de interventie sa-mi spuna si mie care sunt "pasii" urmati.Sperand ca nu v-am plictisit cu nelamuririle mele va las,dar nu inainte de a va dori sa deveniti
borzasimo spune:
Adaca draga mea nu sant suparata, doamne fereste nici nu am sau mai bine zis nu as avea de ce sa fiu suparata, noutati despre mine nu am inca dar o sa va anut eu cind e pozele sint super si cine e in ele
Andicu nu mi-am permis sa iti scriu pina acum, dar nu ma mai pot abtine ai un superb, sa va treasca si sa fie sanatos, apropo unde sint pozele lui bb Filip cele cu cravata si floarea?
Lenyyyyyyy???????????? nimic, nimic
Cris, raluna, magduta, liana si restu fetelor
BUN VENIT FETELOR NOI
Liana30 spune:
Andrada felicitari pentru decizia luata..si eu te stiu.
despre Gonal eu stiu asa..exista penuri de 300,450 si probabil si de 900 daca tie ti'a dat.Indiferent cat de mare e penul dozarea se face la fel.in tara nu stiu ce se gaseste, dar eu iti recomand sa le iei de aici..ca sa'ti faci o idee un pen de 300 este in jur de 130 euro..
te pup si bafta multa!!!!
si acum incepe galeriaaa
mihaaaaaa,prietena lu mihaaa
ma misc bine nu???????ce nu fac io pt tine si prietena ta
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
Andrada.P spune:
Liana buna, ce mai faci? Te pregatesti si tu pentru FIV? Cred ca am apucat sa-ti spun ce rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat pentru ca inca mai scriam in perioada aia dar iti mai spun odata si acum. Sper ca ai reusit sa treci peste ca tu esti o optimista si o luptatoare
Multumesc pentru informatii. Am sa imi iau din Ungaria. Nu cred ca exista pen de 900 UI. Cred ca a vrut sa zica ca pen-urile trebuie sa insumeze 900 ui. O sa imi iau 2 de 450.
Miha va tin pumnii s tie si prietenei tale!
Andrada
pussi spune:
salutiiiiiiiii
miha2004 tinem pumnii stransi. Sa fie intr-un ceas bun!
andradap... credeai ca nu te mai stiu??? eu am facut stimulare numai cu Gonal, l-am luat din Ungaria, si mi-am cumparat cum aveam nevoie, adica 2 penuri de 450 si unul de 300 .. pe rand! Cel de 450 costa cam 51.000 ft. daca in bine minte!
despre noi.. suntem bine toate trei, sambata pe 19.01 am avut botezul, asa ca suntem cresinate.La 2 luni au depasit deja 4 kg., am luat foarte bine in greutate. O sa pun si poze cand am timp!
va pupacim pe toate .. nu va mai insir ca sunteti multe
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!