FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 20
Andrada.P spune:
Pussi ce bine imi pare ca sunteti bine si tu si printesele!!! Abia astept sa vad poze cu ele! Cum a facut nasa fata la botez cu amandoua? Multumesc mult pt info. O sa imi iau din Ungaria Gonal, clar. Stii cumva ce dau ei pentru declansare (HCG)? Ovitrelle cumva?
Andrada
Elmasi spune:
internet si pussi aveti niste fetite minunate,dulci si scumpe. sa va traiasca, sa creasc mari, sanatoase si norocoase.
sa ne ajute DD si pe noi celelalte fete care inca suntem prezente aici
pupici tuturor
Miha3 spune:
Am fost la Szeged. Acum m-am intors si raman la TM. Am 9 foliculi si luni imi face punctia. Sunt foarte fericita.
Va pup pe toate
crisis81 spune:
Pussiiiiiiii in sfarsit ne scri!!!!! Asteptam poze cu noile crestine!
Adela super tari pozele! cea mai fericita mamica!
borzasimo capul sus ca va fi bine si pentru tine!
Leny ce faci? Greturi, ameteli ceva? Filmul l-ai vazut?
Mamibria ! Va si multumesc pentru poze!!!
Eu am stat aseara la munca pana la 10.30 si mi-am mai luat de lucru si pentru acasa. Sotul meu zice ca inainte nu vroiam si acum nu ma mai satur de munca . Ma ajuta foarte mult ca imi ocup timpul si mintea cu altceva. Trece timpul foarte repede.
fetele!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
borzasimo spune:
Salutare Fetele
Miha3 la ce ora luni ? poate ne intilnim, eu acum plec spre Deva dar duminica ma intorc luni dimi via Szeged te si iti tin puniiiii
Cris multumesc pt sprijinul acordat, trebe sa fie bine si sa nu mai imi dea AC si sa incep tratamentu sper
Mi-ka sper sa nu te superi dar nu cred ca o sa ajungem si pe la tine, un dulce pt Alexia si pt voi
Fetelor va doresc un sfarsit de saptamina cat mai placut
adaca spune:
MIHA3 iti tinem pumnii stransi si ne pentru tine.
CRISIS ti-ai revenit, am vazut ca ai facut modificarea pe prima pagina. Felicitari pentru a doua steluta. Si hai deschide un nou capitol.
BORZASIMO sper ca luni sa ne dai vesti bune.
LENY VAD CA NU SCRII NIMIC. O SA TE SUN EU SA AFLU MAI MULTE.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
Adela multumesc mult! Am fost atat de aiurita ca nici nu am observat steluta si bineinteles ca uitasem sa modific la Corina.
Dar acum mi-am revenit , am scapat de urgenta de la munca si va invit la un nou capitol AICI!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...