FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 18
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by Elmasi
ceau Mi-ka, nu inteleg de ce nu merge.
eu lucrez, dupa cum am scris si mai sus la ziarul Hunedoara Expres (fostul Cuvantul Liber) si numele meu este Stroia Mihaela. redactia este in cladirea Cepromin (intre Ulpia si Sarmis), jos la parter, cum intrii direct in fata.daca ai drum pe aici si timp binenteles eu sunt toata ziua aici (rar se intampla sa mai fiu si plecata) te astept cu mare drag.
sa iti traisca Alexia si sa fie sanatoasa
ioana p76 - merci pentru urari si sa te ajute si pe tine DD ca urmatorul FIV sa fie ultimul din viata ta
in legatura cu traducatoarea m-am hotarant: prima data ma duc fara traducator, ma bazez pe engleza pe care o stiu. in caz ca nu ma descurc atunci o sa o contactez si pe tanti Ani.
Miha3- poate reusim sa ne intalni toate trei Mihaelele (banuiesc ca si pe tine si pe Mi-ka tot Mihaela va chema)
ar fi minunat sa stam la o poveste......
pupici tuturor
elmasi, iubita, nu prea e bine sa-ti dai datele personale pe forum...eu le-as sterge in locul tau
Ti-am trimis pe email ID-ul, ne putem cunoaste mai bine asa
Mi-ar place sa ma cunosc cu tine, deja cu miha2003 m-am cunoscut de vreo jumate de ora , din intamplare pot sa spun
Miha2003 pupici
_
sorina_sz spune:
Corina si Catalin
Sa va traiasca baietelul, sa creasca mare, frumos si mai ales sanatos.
Sa fie cumintel si mancacios.
Sa va aduca numai bucurii.
Corina iti doresc o sedere cat mai scurta in spital.
Sa auzim numai de bine
jozsaerika spune:
scuze ca dau buzna asa la voi.....dar ma intereseaza daca cumva mai merge cineva dintre voi la Debrecen? sau daca stiti ceva pensiune mai ieftina? noi trebuie sa mergem pe 4 februarie pt. o interventie chirurgicala la copil si cautam cazare pt sotz....
multumesc
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
adaca spune:
BINE AI VENIT PE LUME ANDREI !!!
FELICITARI CORINA !
Fetelor m-a sunat MIHA2004 si m-a rugat sa va spun ca e bine, maine face punctia, edometru 6 si are 4 foliculi destul de mari. Era foarte bucuroasa ca tratamentul a decurs foarte bine. Ramane la Szeged pana dupa embriotransfer. Prietena ei e bine, ea a facut deja si embriotranseferul. Va multumeste pentru incurajari si va trimite dulci.
Astazi se implinesc 3 ani de cand am facut embriotranseferul. Bunul Dumnezeu m-a ajutat si asa au aparut Darius si Caius. Ma pentru toate fetele sa devina mamici fericite asa ca mine.
pentru toate fetele.
Ade cea mai fericitasi [red]DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by jozsaerika
scuze ca dau buzna asa la voi.....dar ma intereseaza daca cumva mai merge cineva dintre voi la Debrecen? sau daca stiti ceva pensiune mai ieftina? noi trebuie sa mergem pe 4 februarie pt. o interventie chirurgicala la copil si cautam cazare pt sotz....
multumesc
Uite jozsaerika am gasit ceva www.1hungary.com/edenkert_panzio/I150230" target="_blank">AICI. Si daca nu e pe gustul tau poti cauta alta www.1hungary.com/search/debrecen/lodging-p1/" target="_blank">AICI.Sper sa te ajute! si multa bafta!
Ade ce faci? Transmitei lu Miha multa bafta din partea noastra. Tinem pumnii!!!!
toate fetele!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Elmasi spune:
fetelor azi am cunoscut-o pe Miha3 - este o dulce si mai are si un finut minunat, care seamana cu ea.
Miha3 - ma bucur enorm de mult ca te-am cunoscut. m-ai lamurit cu o gramada de chestii si mi-ai dat multa, multa speranta si incurajare. acum sunt atat de optimista si vad si eu viitorul cu speranta.
sunt sigura ca anul asta vom reusi si ne vom intalnim cu carucioarele la plimbare.
abia astept sa ma duc la Szeged. parca 26 martie este atat de departe, parca nu mai trec zilele astea.....nu ma gandesc decat la asta......
va pupacesc pe toate
andicu spune:
Miha2004, bafta multa maine si sa te intorci cu bebe in burtik! la fel si prietenei , multa bafta , sa fiti gravidutze anul asta!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
adaca spune:
MIHA2004 Ma sa fie bine. Iti tinem pumnii stransi si suntem alaturi de tine.
ANDICU ce mare si frumos e FILIP. E o minune de copil.
LENY spune si tu ceva. Cum te simti?
CRISIS eu bine. am intrat si eu pe forum ca doarme gasca mea de pici ca nu stiu cand mai mai lasa. Vad ca tu nu esti activa deloc - Corina 74 trece-o la mamici ca este tot la gravidute.
BORZASIMO ??? te-ai suparat pe noi ? nu mai ne spui nimic ?
PUSSI ???
TOATE FETELE
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/