FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele
multumesc pentru frumoasa primire in randurile voastre.
desi nu este un motiv real de bucurie ca ne aflam aici, macar asa stim ca nu suntem singure si putem sa vorbim deschis despre tot ce ne doare. altii nu stiu cat de bine ne inteleg suferinta si disperarea.
Atunci cand vb. cu cineva care stie prin ce treci, si care te intelege si este cu adevarat altaturi de tine, (chiar daca nu te cunoaste personal)parca este mai usor si poti sa vb. despre tot.
inca o data va multumesc ca sunteti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna fetele !

Va scriu cu destul de mare intarziere pentru ca nu tare am avut noutati. Ieri a fost sotul meu la urolog, i-a facut o ecografie (se pare ca organele sunt de dimensiuni si forme normale) si apoi l-a trimis sa faca o analiza de testosteron, la care din pacate o sa avem rezultatul de azi intr-o saptamana :(. Medicul asta a zis ca el crede ca problema se va rezolva cu ceva tratament simplu de vreo 2 luni. A zis ca totul depinde de rezultatul analizei de testosteron.
Bineinteles, in graba, sotul a uitat sa ii duca trimitere de la medicul de familie. Medicul urolog ne-a rugat sa ii ducem trimiterea asta data viitoare cand mergem la el. Cand a plecat sotul de acolo, s-a dus la medicul de familie. Acolo i-a aratat spermograma. Dobitoaca, ca nu pot sa zic altfel, a zis ca cu spermograma asta poate sa faca si 100 de copii. A mai zis ca e absolut normal ca in primii 3-4 ani de casnicie sotia sa nu ramana insarcinata.. ca ar fi anormal altfel. In concluzie... nu i-a dat trimitere.

Maine mergem la un alt medic urolog, care am auzit ca e cel mai bun din oras... Sa vedem ce zice si el..

Uf... ce m-a enervat doctorita aia.... !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

buna fetele
multumesc mult de incurajari, am nevoie ptr ca emotiile sunt mari
ADE SI SIMO voi naste la clinica bega cu dr dorneanu, prin cezariana
cornelianeli, sorina_sz, adaca, borzasimo, camisv, ancaoradea, ioana_p76, crisis81,rogict
rogict sarcina usoara iti doresc
o sa incerce sotul meu sa puna poze miine seara
va pup pe toate si va urez mult succes

corina74 38 cu ANDREI-DUMITRU
AMR 1 zi
poze aici:http://picasaweb.google.com/cata.gcc/NewFolder5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Corina , nastere usoara si sa fiti sanatosi! tie, refacere rapida, iar lui bebe Andrei sa fie sanatos si mancacios! tinem pumnii pt maine!

Leny, iti tin pumnii sa fie cu ockishori la sfarsitul lunii! se elibereaza un loc pe lista si sper sa fii tu, ca esti cea mai aproape!
Cris, multa bafta la a2a incercare! sigur o sa fie bine de data asta!
Camisv, a2a incercare sa fie cu noroc!
Elmasi, Dado,Ancaoradea, bun venit printre "unguroaice", va doresc reusita din prima!
Roxana din Cta, bine-ai venit si felicitari pt reusita! sarcina usoara si bebe sanatos!
Ioana, Mi-Ka,Liana, Cornelia, Daniela, Pussi, Ade, Tia, Magduta, Dariaioana, si restul fetelor , de la noi!

Noi suntem smecheri , din ce in ce mai...duminica implinim 7 luni! nici mie nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul!

Aveti aici ultimele poze cu Filipu' cel ghidus!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Corina nastere usoara, BB sanatos. Va pupam, maine ne rugam la DD pt voi. Dr e super de treaba.
Leny iti tinem pumnii sa fie totul bine
Elmasi, Dado, Ancaoradea bine ati venit, va dorim o sedere cat m-ai scurta aici ( vrem sa va vedem la mamici)
Rogict sarcina usoara
Fetelor nu va speriati de tratamentul de la FIV , eu Adela, Mika, Leliuta suntem aici, inca normale (asa credem ) nu am patit nimic( eu sunt veterana la 6 FIV-uri pot sa spun ca nu am nimic in afara de ).Sa-i multumim la DD ca sa inventat FIV-ul ca altfel ramaneam fara bb.
Miha
Andicu si noi va pupam
Va pupam pe toate

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

CORINA TIN PUMNII !!!! Te asteptam cu vestile bune!

Tia nu e asa ca nu conteaza kg in plus? Cand te uiti la Daria sti ca a meritat fiecare lacrima, fiecare clipa de durere si suspin, fiecare gram pus pe tine.....
Andicu sa te auda Dumnezeu! Super tari pozele cu smecherul casei. Parca il vad peste cativa ani: un singur zambet si faci exact cum vrea el . Pup mamica si noul smecher de Constanta!
Dado peste tot gasesti dobitoci d'astia. Nu merita sa-ti bati capul. Ai tu destule pe cap deja.
Elmasi intr-adevar. Aici gasesti cea mai multa intelegere. Si poate la familie si prieteni, dar nimeni nu poate sa stie cu adevarat prin ce treci tu.
Leny AMR 6 zile. Hai ca ce a fost greu a trecut. Stai linistita acolo in patut!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna dimineata fetele
am si eu o problema: nu stiu ungureste nici macar o boaba iar pe 26 martie am prima intalnire cu doctorul. Ce sa fac? sa incerc sa-mi iau un translator cu mine sau o sa ma descurca si cu engelza mea "de balta"? sau gasesc pe cineva acolo care sa stie sa-mi traduca?
Helppppp!!!!!!!!!!
voi cum ati procedat?
si la prima consultatie ati ramas in Szeged sau v-ati intors in aceeasi zi acasa? trebuie sa-mi fac o rezervare si la vreo pensiune?

pupici tutuor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Elmasi daca citesti putin in urma ai sa vezi ca s-a mai dezbatut o data acest subiect foarte curand chiar. POti sa citesti AICI ce s-a discutat si de asemenea vei gasi numarul de telefon al translatoarei care vine cu tine la clinica.
Dr. Zadori vorbeste foarte bine Engleza si Germana si daca intelegi cat de cat si reusesti sa te exprimi, sa te faci inteleasa poti sa mergi si fara si astfel mai scutesti niste bani.
Cat despre pensiune nu cred ca este cazul pentru ca te duci la o prima consultatie care dureaza maxim o ora dupa care esti libera sa mergi acasa.
fetele asa de dimineatza

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata si de la noi!

Fetelor, Tia are dreptate! si eu sunt inca intreaga si n-am nici-o problema, slava Domnului, Cm regulat, toate cele, fara chisturi si eu dupa 2 FIVuri! si am de gand sa mai fac 1,2 ( in fc de cum iese ) peste vreo 2 ani! pt mine FIVul a fost minune de la Dumnezeu, pt ca eu nu mai am trompe si nu pot sa visez sa raman insarcinata natural!

Elmasi, eu am inteles intr-una din discutiile cu Zadori ca prefera sa vorbiti bine engleza sau germana, ca sa fie sigur ca intelegeti ce trebuie sa faceti si toate procedurile! eventual, la prima intalnire, vezi cum va intelegeti in engleza si daca nu ti se pare ok, apeleaza la o traducatoare.

Off-topic: mai fetelor, ati vazut ca a murit actorul Heath Ledger ? ala din A Knight's Tale, Fratii Grimm, Brokeback Mountain, etc. Am ramas socata! au dat acum la stiri! cica supradoza de ceva, accidental, la 28 ani!

fetele !

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Elmasi despre traducatoare s-a discutat intr-adevar de curand si daca urmezi link-ul dat de Cris sunt pagini intregi. Tu decizi ce faci, insa daca stii ceva engleza nu ai nevoie de traducatoare, te intelegi cu dr, unde nu intelegi, ii spui si el iti scrie cuvantul (asa nu intelegeam eu cuvantul cyst cand il pronunta, dar cand mi l-a scris am priceput).Si cu asistentele te intelegi, ca ele vorbesc o engleza tot de balta(desi e cam mult zis) oricum cu asistentele nu prea ai mult de vorbit.
Nici noi nu am ramas in Szeged la prima consultatie, desi veneam de foarte departe, dar ne-am incadrat in timp, desi am stat la clinica mai mult de 4 ore. Deci s-ar putea sa astepti ceva, asa este la inceput, desi s-ar putea evita asteptarea asta cu orele la clinica. La noi consider ca au fost de vina asistentele ca nu ne-au spus ca vom intra ultimii, ca era o zi f aglomerata si aveau prioritate fetele cu tratamentele deja incepute. (erau vreo doua care stiau engleza astfel incat puteau sa ne zica)
Dar cu toata asteptarea, stresul si oboseala, am plecat de acolo destul de incantati de cum ne-a tratat dr. Zadori

26 martie..ce cunoscut imi suna..atunci am fost si noi la prima consultatie...

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput