FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Liana 30
Stii cumva daca si menogonul (sau ma rog echivalentul lui in Ungaria)este mai ieftin ?Am inteles bine ca gonalul este mai ieftin decat in Romania ? Se compenseaza ceva acolo sau…..
Leny 2007
Bafta multa multa.Sunt cu pumnii stransi pt tine ca peste 2 saptamani sa vii sis a ne dai veste cae mare.
Ai facut tratam ca pt fiv? Cu ce medicam?
Ioana p 76
Crisis 81
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rogict spune:

salut la toate fetele! sunt o gravida fericita!am reusit,am 2 gemeni.am 2 luni si 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CORINA74sunt alaturi de tine
Ma ca totul sa fie bine. Cu ce dr. vei naste ? La Bega sau la Odobescu ? Cezariana?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Adaca sint aici, am fost cam ocupata ce e drept dar am citit tot timpu si sincera sa fiu nici na-m avut ce scrie, vad ca sint subiecte care sincer nu au ce cauta la FIV UNGARIA, in loc sa fim unite si sa gandim pozitiv se scrie, care cum si dupa cine a scris oauuuuu ce descoperire, mie chiar nu mi se pare un subiect interesant, dar lasand asta la oparte spunemi tu cum esti ce iti fac copilasi, cum se poarta gemeni cu Rares te si scuze nu ti-am raspuns la mesajele anterioare sper sa nu se mai intample
Leny sa stai cumintica, ca te stiu eu pe tine ca nu poti sta locului
Cris ori cum eu si leny te asteptam si nu numai noi
Mi-ka pt Alexia si pt tine
si restu fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Corina 74 Sa iti dea dumnezeu nastere usoara si un puiut sanatos si refacerea sa fie cit mai rapida multa sanatate
Adaca cred ca la bega cu dr Dorneanu sper sa nu o confund pe corina cu alcineva
Corina daca am gresit te rog sa ma ierti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Corina, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!

Nu intru prea des, dar incerc sa va citesc zilnic si am vazut tot mai multe tensiuni: sigur sunt din cauza stresului, care implica o astfel de procedura. Voi sunteti niste fete minunate, pe care le citesc cu placere si de unde imi iau cele mai multe informatii. (ca sunt din practica, nu din teorie)
pentru toate fetele de aici.

Eu inca nu am scris pentru programarea de FIV2, incerc sa-mi fac curaj si sa scriu saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

sorina sz Multumes de informatii, eu eram fata de care vorbeai si am inteles ca voi primi injectii pt IA, de aceea sunt in dilema. Gresala mea a fost ca nu l-am intrebat pe medic, dar o voi face data viitoare.Clomifen sunt tabltete, nu?
corina74 Mult noroc pe maine, sa fie cat mai usor pt tine si bebe!
elmasi Chiar daca sunt si eu mai noua pe forum imi permit sa iti urez bine ai venit!
rogit Felicitari pt sarcina! Poti reveni cu mai multe detalii, care a fost reteta de succes? care au fost problemele pe care evident le-ati depasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
CORINA
Iti doresc nastere usoara si refacere rapida!
Iar bebe mic sa fie sanatos si mancacios!x 2

Bun venit fetelor noi Sorina Elmasi si mult succes!
Rogict felicitari pentru sarcina! Am vazut ca esti tot din Constanta, ma bucur mult ca inca o constanteanca a reusit prin FIV in Ungaria. Da-ne mai multe detalii!
Anca da, clomifen sunt tablete si se gasesc fie sub denumirea de clostybegit fie sub cea de ovamit.
Luck echivalentul lui menogon este in Romania menopur, insa in Ungaria n-am auzit pe nimeni sa fii facut tratament cu asa ceva. In schimb se face cu merional, s-ar putea sa fie asemanator cu menogonul. Merionalul mie mi s-a parut ieftin, parca o fiola de 75 era pana in 2000 ft. Oricum, stai linistita, ca orice tratament iti va da Zadori, iti da reteta sa-l cumperi de acolo, nu e nevoie sa iei din Romania.
Camisv ma bucur ca ai mai scris. Iti doresc ca fiv 2 sa fie cu succes!
Intr-adevar pe forum au fost ceva discutii, dar fiecare si-a spus parerea si totul e ok atata vreme cat nu degenereaza in cearta. Uite desi am pareri diferite de cateva din fetele de aici, sunt in continuare alaturi de toata lumea, ca in final scopul nostru comun este acelasi si stim cu toate prin cate trebuie sa trecem ca sa ne realizam visul

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am intrat sa va scriu repede un mesaj inainte sa plec la munci !
Borzasimo si eu abia astept sa ajung si sa va vad. Hai ca nu mai e asa mult
luck pup si eu fata optimista !
Corina74 NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!
Adela gata! M-am calmat ! Cu pozele.... ok, nu mai pun, dar tot maduc ca mi-am cumparat patine si trebuie amortizata investitia . Ce fac gemenii si juniorul???
Elmasi bine ai venit si o reusita din prima!!!
Leny greturi ceva? Ce face bebe????
HAI CU VESTILE ALEA BUNE ca uite pleaca si Corina de pe lista de .

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

PUPICI LA TOATE FETELE CU VECHIME SI CELE NOI

Fetelor nu am sa raspund la fiecare in parte,am sa raspund la toate:sunt bine pentru moment ma bucur ca-mi sunteti alaturi,va multumesc pentru ceea ce-mi scrieti si va doresc si eu cat de curand sa deveniti cele mai fericite mamici,eu mai am cata de asteptat,nu mai am greturi in schimb ma cam doare burta si am cate odata intepaturi,bine........poate aberez putin cred ca de nerabdare sa treaca zilele mai repede.........dar pana in 29-30 ian mai am de asteptat
salutare,revin dar mai rar

Mergi la inceput