FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Iubita mea fetita, da-mi voie sa-ti raspund la mesaj in ordinea in care ai scris.”Ce nu imi ajunge?”, am de toate si multumesc lui Dumnezeu pentru asta. In ceea ce priveste moderatorii daca aveau dreptate sau nu sa ma primeasca pe forum, eu sunt convinsa ca ei vad ceea ce scriu si judeca foarte bine daca am sau nu ce cauta pe acest forum , eu am incredere in deciziile lor si tu ar trebui sa faci la fel. Legat de postarile mele, stiu foarte multe vis-a-vis de FIV in Ungaria si imi face placere sa pot ajuta, daca vrei pot sa-ti mai dau si tie cateva sfaturi…Despre “coincidenta postarilor”….spune-i cui nu te cunoaste asa cum te cunosc eu. De inteles am inteles tot ce ai scris , imi vad de treaba mea, am sa continui sa incerc sa-i ajut pe cei care vor accepta ajutorul meu, viata mea va continua la fel de bine indiferent ce crezi si spui tu despre mine.
Eu ma rog sa va ajute Dumnezeu tuturor pentru ca eu stiu ce inseamna asta,tu stii foarte bine pentru ca ti-am povestit,nu-i asa?
Fetelor imi cer scuze,dar am si eu dreptul la replica voi cele care ma cunoasteti stiti destul de bine.Multumesc de intelegere!

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Aoleu, sa apuc sa scriu repede ca daca scrie Liana inaintea mea, iar primesc observatii de la terte persoane .

atelocin74 " Iubita mea fetita " spune-i te rog cui te crede. Am cautat sa sti postarea aceea in care tu ai scris un lucru interesant si folositor.... mai caut. Eu nu cred ca m-am legat de persoana ta, de viata ta si de postarile tale pana ieri cand te-ai legat tu a doua oara. Ceea ce crezi tu despre postarile mele... conteaza mai putin. Eu scriu pentru fetele care m-au ajutat si pentu cele pe care pot sa le ajut si eu la randul meu, deci sigur nu pentru tine. Frustrarile si aversiunile tale iti sugerez sa le pastrezi sau sa le scri intr-un jurnal. Subiectul acesta este despre FIV in Ungaria, nu despre ce simte Gyungyi pentru Cristina.

leny2007 te cred pentru ca nici eu nu puteam sa stau locului dupa ET si cred ca verificam DC-ul de cel putin 20 de ori pe zi . Totul e sa nu te stresezi. Fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si burtica ta.
miha2004 multumesc si inca o data MULTA BAFTA!!!

Am facut cateva modificari pe prima pagina, am mai adaugat niste link-uri utile, am mai schimbat altele pentru ca nu mai erau valabile si vreau sa-mi spuneti daca mai trebuie vre-o modificare sau vre-o adaugire.
Eu doar ce am venit de la patinuar si in aceasta seara, pentru prima oara de cand "patinez" nu am cazut . Uite am pus si www.flickr.com/photos/11706357@N04/" target="_blank">AICI ca sa ma vedeti in actiune .

PENTRU FETELE IN FOCURI TINEM PUMNII IN CONTINUARE!!!
PENTRU CELELALTE

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris pentru prima pagina!
Ai avut ceva de lucru, mai ales ca unele link-uri catre pagini din capitole din urma nu mai corespundeau.
Leny deja ai greturi Intr-adevar ar fi cam repede, dar daca de obicei esti rezistenta si nu fara motiv, o fi ceva! Ai grija de tine!

toate fetele!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna fetele,

Eu sunt in stand by asa ca voi intra mai rarut.
Am refacut analiza la Prolactina, asa cum mi-a cerut dr. Zadori si fata de 38 cat am avut data trecuta acum am doar 14, deci sunt in limite. Nu stiu ce sa cred. Care dintre analize este buna? Ambele le-am facut la Bioclinica. Oare sa iau tratament sau nu? Voi ce spuneti?
As vrea sa raspund unei fete (nu retin numele) care intreba zilele trecute ce tratament va primi pentru IA. Mie mi-a dat Clostybegit, din ziua 3, timp de 5 zile, doua pe zi. In ziua 8 ma prezint la el la eco si in functie de reactie mai primesc ceva injectabil sau nu. Deci NU e acelasi tratament costisitor si extenuant fizic ca pentru FIV
lenny astept cu nerabdare rezultatul tau la IA, ca sa-mi confirme sperantele .
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele
desi e pentru prima data cand va scriu, va urmaresc de ceva timp.
am citit capitol cu capitol, pagina cu pagina, si multumesc tuturor celor care au scris si au dat atat de multe informatii.
eu sunt din Deva si povestea mea este urmatoarea: in august 2006 am avut o sarcina extrauterina, in urma careia am ramas fara o trompa.tot atunci mi-a spus ca si cu cealalta trompa am probleme dar cu bai la Sovata s-ar putea rezolva.timp de 6 luni nu am avut voie sa fac nimic asa ca in 2007 m-am dus in Cluj sa-mi fac control si alte analize, care mi-au confiramt ca trompa stanga este infundat. doctorul din Cluj mi-a recomandat laparoscopie si m-a indrumat spre Bucuresti. asadar in august 2007 m-am dus la Buc. si mi-am facut operatia. Din pacate a fost un esec si in cele din urma, ultima recomandare daca vreau sa am copii, a fost FIV.
la inceput mi-a fost foarte greu sa ma obisnuiesc cu ideea, dar trepat mi-am revenit. apoi a inceput informarea despre FIV: ce este de fapt, unde se face, care sunt clinicile cu cea mai mare rata de succesc, si multe altele.
asa am ajuns la acest forum si prin comparatie am ajuns la concluzia ca la Szeged este o clinica cu multa expreienta, cu multe reusite, servicii de calitate si pretul mult mai mic decat in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

in cele din urma mi-am facut curaj si am inceput demersurile pentru FIV, culminand cu ziua de azi, cand am sunat si mi-am facut prima programare,este pentru data de 26 martie. doar atunci a putut sa ma programeze. Incerc sa nu ma gandesc tot timpul la asta si sa nu fac o obsesie dar cateodat mi-e greu. Sper sa traca timpul mai redepe si analizele sa-mi fie OK ca sa incep cat mai repede tratamentul.

Mi-Ka, imi cer scuze ca te deranjez, dar am observat ca si tu esti din Deva. stiu ca tie ti-a reusit din prima si te felicitit si ma bucur enorm pentru tine. Rugamintea mea este: cand ai timp hai te rog sa ne intalnim in Deva ca sa-mi dai mai multe delatii. in cazul in care esti deacord, adresa mea de mail este; elmasi2@yahoo.com.

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ELMASI BINE AI VENIT ! Cred ca ai facut o algere buna intrand pe acest site. Nu fi speriata, DD este alaturi de toata lumea, va fi alaturi si de tine. Iti doresc din suflet sa devii cat mai repede.
CRISIS Calmeaza-te !!! - Daca mai ne arati poze de la patinuar te Oricum sunt Vreau si eu la patinuar
LENY cum e ? Ma pregatesc de nasit ?
LIANA vad ca nu imi raspunzi.
BORZASIMO ???
TOATE FETELE

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

salut fetele
vesti noi, miercuri se va produce minunea, are loc intilnirea multasteptata, in sfirsit imi voi tine bebele in brate
bun venit fetelor noi,
si imi doressc sa vad cit mai repede noi fete pe prima pagina la ,

va pup pe toate

corina74 38 cu ANDREI-DUMITRU
AMR 2 zile
poze aici:http://picasaweb.google.com/cata.gcc/NewFolder5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

corina o intalnire minunata va doresc
elmasi bine ai venit,ma bucur ca ai ales ungaria,stiu cat esti de nerabdatoare dar ai sa vezi ca timpul trece repede,mult mult succes la inceput de drum
sorina sz trebuie sa te contrazic,tratamentul pentru FIV nu este extenuant fizic....este costisitor,este greu sa faci un fiv dar nu este in nici un caz extenuant fizic nu mai spune asa ceva pentru ca sunt fete noi care intra citesc si pot intelege gresit
si mai gandeste-te la ceva:nu toate au sansa sa faca INSEMINARE ARTIFICIALA si atunci singura lor sansa ramane FIV-ul.
repet,nu e usor dar nu este imposibil!!!!!!!
va pup

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Seara buna,
Nu vreau sa starnesc vreo polemica, dar insist sa cred ca Fiv-ul implica un efort pentru organism. Ma mir ca tocmai tu Cornelia (care daca imi amintesc bine ai facut o suprastimulare) spui ca nu e asa. Eu nu am facut inca Fiv, dar am toate sansele sa ajung sa fac. Si sunt dispusa sa-mi asum orice risc pentru a avea un copilas.
Cred ca a fost o neintelegere la mijloc, sper ca nu am suparat pe nimeni.
Corina sa ai nastere usoara.
Elmasi bine ai venit.

Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput