FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Analize necesare anesteziei generale:
- protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
- hemograma (Hgb, Ht, leucocite)
- Na seric, K seric
- functia hepatica si renala
- urina
- electrocardiograma si examen de medicina interna
- determinarea grupei sanguine si a factorului Rh

mamiBria te puppppppp...
Zoriiii un semn doar..un semn!!
va pup pe toate si va urez
o duminica minunata!!!!

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Cris multumesc pentru incurajari
Ref la analize, lista completa e cum ti-a spus-o Liana.La noi a mers fara examen de medicina interna si urina, am facut doar restul.
Lista e de analize e data si de un link pe prima pagina.
Anca e convenabil sa schimbi euro daca asa ii ai din tara, intr-adevar sa schimbi lei in euro si apoi in forinti nu e prea rentabil
Miha daca ti-e frica sa nu pierzi mesajul , scrie-l in word si apoi il copiezi pe forum, altfel nu prea ai cum, daca il scrii pe forum si dai din greseala back sau altceva il pierzi, am patit-o si eu.
Liana, Magduta, Cornelia, Daria si toate fetele

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Lenyyyyy apropo vorba lui Cris ce cauti la calculator? ia treci in pat ca vin la tine stai acolo cumintica sa se prinda puiutiiiii
Cris cind viiii? te astept cu mare drag
Tushi tu nu mai zici nimic?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris, mi-am adus aminte ca-ti trebuie si o adeverinta de la un medic ca poti face anestezie generala. Noi am avut de la medicul de familie.

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

, ,
Mi s-a parut ciudat : scrie LIANA ,hop urmatoarea Criss81, pagini la rind , ( in urma) chiar asa ? Foarte atenta.
Miha 2004, ma bucur ca ai ajuns bine ,,si te astept.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

DADO BINE AI VENIT ! IN TRUPA NOASTRA.
CRISIS vad ca ti dor de mine. Rares ma lasa sa scriu, dar am fost plecata la munte, am avut niste musafiri de la Turnu Severin.
MIHA2004 Iti tinem pumnii, eu si gasca mea si incepem galeria
LENY ia calculatorul in ca sa poti fi alaturi de noi.
BORZASIMO vad ca ai aparut, ai grija de Leny.
CRIS86 iti doresc din suflet sa devii si tu DD este alturi de toata lumea
LIANA mi-a soptit o pasarea, ca ai vrea sa spui ceva

PENTRU TOATE FETELE

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

In primul rand: multumesc Liana si Ioana pentru lista de analize. Chestia e ca e lunga rau lista asta si eu nu vreau sa le fac pe toate. Am EKG, am Grup si Rh si daca ar fi dupa mine ar ajunge . Ma gandeam ca poate aveti sugestii cu ce as putea sa mai tai de pe lista fara sa ma trimeata pachet acasa .
atelocin74 ce nu iti ajunge?????? Incep sa cred ca aveau dreptate moderatorii sa nu te lase sa te loghezi pe . Vreau sa vad si eu o singura postare de a ta in care chiar ai avut ceva interesant de spus. Exista asa ceva? Eu sunt convinsa ca la mintea ta ai putea sa gandesti ca eu stau toata ziua si toata noaptea pe si astept sa scrie Liana ca sa scriu si eu imediat dupa ea, nu? E inutil sa-ti explic de ce se vede asa ca oricum e prea mult pentru tine de inteles. Eu zic sa-ti vezi de treaba ta, de problemele tale personale si sa sa ma lasi pe mine sa fac acelasi lucru.

pentru fete!

"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Adela te plimbi n-ai treaba. Cu 3 copii si totusi mergi la munte si eu nici fara copii n-am timp sa merg.
borzasimo nu stiu exact cand vin si mai ales nu stiu daca pot sa trec prin Timisoara cand vin, ca o sa mergem numai la control si unguru e cam mereu grabit. Zadori a zis sa vin la mijlocul CM urmator si dupa socotelile mele asta va fi pe la mijlocul lu februarie, dar ramane de vazut ca ultima oara mi-a intarziat. Oricum voi veni in TM sa va vad cand voi incepe stimularea pentru ca atunci voi ramane in Szeged. Asa ca.... mai e destul .

fetele.

"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Cris81 analizele sunt cele care lea spus Liana, eu am fost acum cateva zile doar cu EKG, grupa si rh, INR, timpul Quick, vsh si hemoleucograma Zadoris-a uitat pe ele in fata mea si a zis cae ok.
Adaca multumesc
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

SALUTIIIIIIIIII FETELE!

Nu pot sa trec pe langa calculator si sa nu intru macar sa citesc,oricum sunt prezenta alaturi de voi.Va informez ca sunt ok stau ff mult in pat dar am o problema ca mananc din 3 in 3 ore ca sugarii iar azi am dat la rate,bine nu cred ca am deja semne e prea repede asa cred eu voi ce ziceti?
IUBITELE VA PE TOATE SI VA DORESC O SEARA PLACUTA

Mergi la inceput