FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 11
atelocin74 spune:
Marush ,, cu euro te vei putea descurca si aici (Szeged) se schimba destul de bine ,la casele de schimb valutar .
Liana,tu ai fost o doamna , can-totdeauna , numai ca nu prea se baga de seama pe aici, altfel ajungea Marush prin Gyomaendrod
Magduta10,Ioana76,Cornelianeli,Liana30,,si pe toate celelalte va
gyongyi
dariaioanaxx spune:
Marush- buna, la intrarea in Nadlac, undeava dupa o curba destul de mare la dr. sunt 2, 3 case de schimb unde poti schimba la un curs mai bun decat la banca; in leg. cu coli-eu din luna decembrie trebuiea sa incep fiv ul dar din cauza acestei bacterii nu am putut, dr. cu care trebuia sa fac FIV mi au spus ca nu este asa problematic ca ea exista la mine cat faptul ca exista la sot, deci trebuie si sotul tau sa faca spermocultura si daca are trebuie trat. pt. ca aceasta scade calitatea spermei, mie asa mi s a spus; mie mi a iesit in cultura de col si acum dupa tratament cand am repetat nu mi a mai aparut dar nu se stie daca nu va mai aparea !succes !
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
cornelianeli spune:
buna buna
pentru cele care vor sa schimbe bani,nu va mai complicati,veniti cu euro,foarte aproape de clinica sunt case de schimb valutar,cursul este foarte bun ti se elibereaza chitanta,evitati complicatiile
marush ce patanie,ai grija mare ...cat despre costuri.....nu sunt chiar CUNOSCATOARE CUNOSCATOARE dar.... fiv-ul simplu este 1300 euro,fiv-ul cu ICSI 1800 iar tratamentul incepe de la 300 si ajunge pana la 500 de euro in functie de cum raspunzi la tratament si la cat dureaza stimularea
va pup pe toate,bafta multa
gyongyi mi-e dor de tine
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
atelocin74 spune:
,
Pai vino, daca ti-e dor , si noua ne e dor de voi.
Va asteptam cit mai curind, ca nu mai e mult si e vara si atunci oricum venim noi , asa cum ne-am mai inteles toti 6 in Decembrie , dar o sai luam si pe Ioana si pe Stefan nu ? o sa mai vorbesti tu cu ei.
va asteptam ,
,
gyongyi
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Anca, Marush, referitor la pretul tratamentului, asa cum v-a zis si Cornelia, e in functie de cum raspunde fiecare, daca mai trebuie sa nu crescuta doza, etc. sa va zic cat am dat eu : prima oara, cand am facut tratam cu gonal m-a ajuns cam 160.000 f (cu absolut tot, vitamine, progesteron, ovitrelle) deci cam 600 E si a doua oara cand am facut tratam mai mult cu merional si cu gonal mai putin, m-a ajuns 100.000 ft (400 E)
Deci 11 mil nu sunt de ajuns, dar pentru prima faza vor fi, ca iti va da tratament pentru vreo 2-3 zile, apoi la echo va deci de ce tratament iei in continuare.
Marush referitor la e -coli, cred ca Zadori n-o sa inceapa tratamentul pana nu scapi de el. Insa oricum la prima intalnire iti prescrie o luan de anticoncept, timp in care poti lua si tratam pt e-coli sa scapi de el pana incepi stimularea. Cand ai prima consultatie? Ar fi bine sa incepi sa iei de pe acum tratam impotriva e-coli, ai fost la medicul tau local?
Atelocin nu stiu cand vom mai ajunge in Szeged, noi speram sa nu mai venim de nevoie, ci sa venim doar in vizita. Mi-e tare dor de acest oras, e un oras deosebit.
toate fetele
Ioana
animalutele mele iubite
leny2007 spune:
MARUSH-Legat de preturile de la Szeged,eu am fost pentru FIV si mia facut IA,tratamentul de 10 zile pentru FIV ma costat 50 000Ft plus consultatie si eco 30 000Ft si cand mia facut IA am platit inca 40 000Ft,dar daca imi facea FIV trebuia sa mai platesc inafara de tratament 325 000Ft,totalul ar fi cam 400 000Ft,60 mil.
miha2004 spune:
buna seara, ieri am inceput tratamentul si va scrisesem un mesaj dar il pierdui asa ca va rog sa ma invatati si pe mine cum sa salvez ce scriu, pls, pls, pls...ca mie si asa imi e greu sa scriu si cele care ma cunosc mai bine stiu ca eu chiar prefer sa sun decat sa scriu, dar pt ca va iubesc mult, si vreau sa va tin la curent.
Am urmatorul tratament de facut: decapepyl 1/zi de ieri ,gonal f (pen de 300)112,5 azi si urmatoarele doua zile cate 75, si merional de maine cate 1/zi iar marti o sa merg dinnou si o sa raman acolo pana dupa transfer.
Gyonghyi multumesc inca o data pt tot te
Adaca, internet, liana, cris si restul fetelor
ancaoradea spune:
Cornelianeli, ioana p76, Leny2007 Multumesc fetelor pt informatii. Credeti ca pt stimulare pt IA voi primi acelasi tratament ca pt FIV, numai ca vom face inseminare? In cazul nostru dr zicea ca nu luam inca in considerare fiv-ul ci facem IA. De aceea nu suntem pregatiti financiar pt asemenea sume. Credeam ca voi face stimulare cu clomifen cum am auzit ca se face in tara, care costa destul de putin. In fine vom vedea miercuri cat ne costa, degeaba ma stresez.
MaruchE adevarat ca in Ungaria te descurci f bine cu euro, dar de ce sa platesti comision de 2 ori??? Schimbi o data lei in euro si apoi euro in forinti, de ce sa nu schimbi din prima lei in forinti in vama? Cel putin la noi in Oradea nu am auzit pe nimeni sa mearga cu euro in ungaria, e drept ca gasesti forinti pe toate drumurile. Cu coli nu te stresa tare, 7-10 zile cu antibioticul potrivit si vit C si ai scapat. Sotul are sanse mari sa nu fie infectat, de ca deh, la ei se ia mult mai greu. Te pup!
Liana30 spune:
Dado bafta multa si te asteptam cu vesti bune..
gyongyi nu am fostsunt o duoamna
daria te pup
cornelia io te pup chiar daca tu nu ma bagi in zama
ioana76 asa sa fie !!! sa vii aici decat in vacanta..te pup
leny tin pumnii
mihaaaaaaaaaaaaaaate p[up si baftaaa
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
crisis81 spune:
Intru si eu la orele mele obisnuite, dar de data asta am scuza: am fost la un botez si am dantuit pana acuma.
ancaoradea ai sa vezi ca foarte multe lucruri difera fata de cele din tara. Poti sa te orientezi dupa preturile spuse de Leny ca nu prea difera de la o clinica la alta. Multa bafta!!!
miha2004 Bafta multa!!! Tinem pumnii!!!
leny2007 din cate stiu eu ar fi trebuit sa fi in pat. Deci ce cauti la calculator???
ioana_p76 acum ca ati descoperit cauza si ati trata problema ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.
cornelianeli desi cam rarutz ma bucur ca mai treci si pe aici.
Andicu nu te mai lasa Filip sa ne mai scri?
Pussi eu insist cu pozele alea noi!
Ade pe unde te ascunzi? Nu te lasa Rares sa respiri?
Eu la FIV nr 1 din analizele pentru anestezie generala am dus numai EKG si a mers si asa. Numai ca acum s-a uitat Zadori pe dosarul meu si a observat lipsa unor analize . Asa ca mi-a zis ca data viitoare cand ne vedem sa vin cu analizele pentru anastezie. Asa ca va rog eu frumos sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac (minimul necesar) ca eu sincer habar nu am.
Pup toate fetele
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...