FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 10
ioana_p76 spune:
Dodo, spermograma sotului tau nu arata azoospermie, nu de-asta te-am indrumat catre subiectul cu azoo, ci doar ca sa citesti despre tratamentele posibile pentru imbunatatirea spermogramei.
Ref la perioada de abstinenta inainte de spermograma, e bine la 3 zile.
Te
Ioana
animalutele mele iubite
Marush spune:
Va sarut pe toate!
HOT News first!(...merge engleza nu??? ma antrenez)
Si-a luat sotul meu rez de la hepatite si HIV, doamne ajuta e bine==>si eu sunt ok(nu de alta dar la atatea analize, si doctori schimbati,nu mai stiu la ce sa ma astept!-nu ma mai mira nici un rezultat-si voi intelegeti ce vreau sa spun)
Mi-am luat rez de la secretia vaginala: la naiba, ma asteptam la Candida ca o stiti si voi cat e de activa printre noi fetele, cand colo, Candida IOC, in schimb am E. Coli.
Cred ca mai bine aveam Candida, asta e, nu ma duc "sterila " la consultatie.
Recapituland: prolactina peste limita superioara un pic si E Coli(cu care ma voi lupta aprig-dar nu am inca armele).
Acum sa va mai intreb cate ceva:
Fetelor, cum sa facem schimbam banii in forinti sau ii lasam in euro?
Asta e pensiunea la care ne-am facut rezervare(http://www.szilviapanzio.hu/), le-am trimis e-mail, si au fost promti. Ne-au spus un pret de 22 euro/pers/zi, care include si mic dejun.
Nu stiu daca sunt conditii, se vede ca da , insa nu stiu ce vom gasi, adica nu garantez ca e ok(va povestesc eu cand ma intorc) .
Dupa adresa e pe acceasi strada, de aici mi-am dat seama ca e in apropiere, plus ca si harta de la ei de pe site arata acelasi lucru daca incerci sa compari cu harta de pe prima pagina unde ati bifat voi si clinica.
Astept raspunsuri la intrebarea cu moneda, si va rog spuneti-mi: e naspa rau cu E Coli ASTA?
Sarut toate eroinele
Viitoare mamica.....cat de curand!
Liana30 spune:
Marush ma uitai si eu pe harta de la pensiune dar nu este la fel cu harta Szegedului,,,sunt doua orase diferite..doar strada coincide.,,in plus pensiunea da si adresa,,iar Gyomaendrod e alt oras nu Szeged,,mai verifica odata!!!!
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
crisis81 spune:
Ma bucur nespus ca a revenit animatia pe acest subiect si nu mai am surpriza neplacuta sa-l gasesc pe pagina 2.
Marush cam naspa cu pensiunea! Ai cateva linkuri pe prima pagina de unde poti sa te inspiri. Sunt cateva pensiuni din Szeged, 100% din Szeged
Dado bine ai venit! Citisem de problema ta, dar exact cum spunea si Ioana pana nu te lovesti nu sti si noi nu ne-am lovit pana acum. Noi avem altele......
Leny sunt cu gandul la tine iubita !
Ade nu iti mai dat Reres nici o pauza?
Pussi cam cand ne mai dai si noua de veste? Vrem poze noi cu printesele.
Mamibria abia astept sa va vad. Pana atunci mamica si printesa scumpa!
HAI CU VESTILE BUNE CA E MICA RAU LISTUTA DE GRAVIDUTE!!!!
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
Marush spune:
Thanks girls!
I will be more careful now!
Still training my english!
ancaoradea spune:
Multumesc fetelor pentru primire!
Miha 3 Am hormonalele de ziua 3 in regula, 28 de ani. Ce fel de injectii voi primi, ai idee? Si cate? Vreau sa-mi fac o idee despre cat ma costa, ca miercuri trebuie deja sa le cumpar si nu stiu cat de pregatita financiar sa fiu.
Crisis 81 Merci de primire, si eu te stiu de la endoBine ne-am reintalnit!
Ioana p78 Mi-a spus medicul si mie ca sunt mai ieftine in Ungaria, dar nu ai idee CAT? Imi ajung 11 milioane sa le cumpar, in ft bineinteles?
Marush E coli nu e asa o tragedie, problema e ca tot recidiveaza, cel putin la infectia urinara. Este o bacterie care colonizeaza in mod obisnuit intestinul si in anumite conditii, deobicei scaderea imunitatii, migreaza catre vagin sau uretra dand infectii urinare sau vaginale. Nu trebuie sa-ti spun ca e bine sa avem o igiena corecta, deci sa ne spalam in sensul corect vulva-anus, evitam baitele in lighian inainte de toaleta la dus sau la bideu.Sper sa nu te super ca iti dau asemenea informatii, eu iti spun tot ce stiu.De asemenea se trateaza cu antibiotice, la care coli e sensibil, sunt mai multe tipuri asa ca e recomandat sa faci antibiograma. Te safatuiesc ca in timpul tratamentului cat si 2 sapt dupa ce ai terminat antibioticul sa iei zilnic vit C in doza mare de 1 gram ( este preparatul efervescent), pt ca bacteriei nu-i prieste in mediul acid, ca sa previ recidivele.
Iti doresc sa scapi cat mai repede de el, si sa stii ca scapi mai usor de asta decat de candida, deci
Marush spune:
ancaoradea, sarumana mult pentru informatii.
Treaba e ca de spalat o fac iti dai seama ca des, adica cel putin dimineata si seara , iar daca sunt acasa o fac aproape si dupa fiecare dus la toaleta. Dar s-ar putae sa fie de la "tehnica". Nu prea am tinut cont de sens , cum spui si tu, nici cand m-am sters, dupa spalat. Cu toate ca si eu stiam ce mi-ai spus tu legat de "sensul manevrei". Am crezut ca scap.
Sper sa nu fie o piedica Coli asta in inceperea procedurilor luna viitoare, pentru ca eu asa mi-am planuit, insa astept si parerea medicilor.
Poate raspunde o CUNOSCATOARE, legat de pretul aproximativ al tratamentului, ca sunt si eu interesata.Nu am reusit sa schimbam azi in Bucuresti in forinti(nu sunt!!), dar am inteles ca pe la Nadlac sunt case de schimb valutar non-stop, asa ca vom incerca maine din drum.
Ce ziceti, mai bine forinti sau euro?
Dado spune:
Va multumesc fetelor pentru primirea calda. O sa mai citesc pe forum ce mai gasesc si voi reveni cu informatii saptamana viitoare dupa ce mergem la urolog.
Weekend placut !