FIV in Ungaria 30
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
CEAU
CRISIS vad ca esti pasare de noapte intri pe forum cand e somnul mai dulce, nu am stiut ca esti la ora aia pe forum, eu atunci ii faceam laptic lui Rares.
LENY iesi la interval sa ne povestesti
LIANA te astept
BOZASIMO am auzit ca esti ocupata, sa speram ca totul va fi bine.
pentru toate fetele
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
dariaioanaxx spune:
Liana- iarta ma ca nu am raspuns dar am fost cam ocupata; eu ce sa fac astept sa termin cu problemele pe care le am coli, ureaplasma, si stafilococ,dupa primul trat. nu am mai avut stafilococ ci doar ureaplasma poz. si coli,dupa al doilea trat. nu mi a mia iesait coli si ureaplasma mi a iesit stafilococ, acum fac trat, pt. acesta si sper sa termin ca deja nu mai pot sta nici in fund de la injectii si mai am de facut; de hotarat m am hotarat pt. Medlife, cu dr. Predoi care a fost la Titan, cu care a Facut si Cellu daca stii de pe celalalt forum si verisoara mea care are deja o fetita de o luna; desi am multe dificultati de a mai merge in UNgaria, de ex. sotul nu prea poate lipsi de la fiema desi este a noastra, copilul trebuie dus la scoala- eram hotarata sa mai incerc iar in UNgaria dar din pacate dr. Zadori nici macar nu mia raspuns la mailul pe care i l am trimis, cel pe care m ai ajutat tu cu Unguru sa l traduc; asa ca m am gandit ca daca n a fost sa fie acolo sa incerc si aici; echipa de dr. de aici, de la Medlife, este o echipa f. inimoasa care face tot ce este omeneste posibil sa reusim, acum sa vedem ca mai depinde si de organismul nostru;tu ce faci ? cand o sa incepi iar ? in leg.cu slabitul, am citit ca acest lucru imbunatateste cosiderabil calitatea ovocitelor dar nu trebuie exagerat pt. ca organismul nu trebuie sa sufere inainte de fiv, succes !
Magduta - te pup si sper sa mai vorbim,adresa mea de mess este marinita
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
leny2007 spune:
BUNA DIMINEATA!FETELE MELE DRAGI
In primul rand vreau sa VA MULTUMESC la toate pentru incurajare.Sunteti minunate si VA IUBESC pe toateADACA-Am esit la interval nu inainte de-ati multumi pentru galerie si pentru ca ai anuntat fetele ca sunt okLIANA-Multumesc ca esti alaturi de mine si mi-ai tinut pumnii si eu sunt alaturi de tine si iti tin pumnii in continuare.Nu te-am vazut ieri la clinica si nici Ani nu mia zis nimic.SIMO-Esti o dulce stii tu nu ???Gata,hai sa va pove cum stau treburile:deci luni cand am fost la nenea Zadori,la eco a vazut ca am doar 2 foliculi ff frumosi si a decis sa-mi faca IA desi facusem pregatirea pentru FIV.A zis ca sansele de reusita sunt la fel ca la FIV,sa dea DD sa fie asa.Asa ca ieri in 17 bunul Dumnezeu m-a ajutat sa trec cu bine la IA,totul a decurs ok desi am avut emotii recunosc,apoi mia dat tratament pentru 2 saptamani si asteapta sa revin cu telefonul de reusita,e convins ca voi ramane asa ca nu-mi ramane decat sa stau cuminte ,sa urmez tratamentul.Acum ma simt bine si m-am inpacat ci ideea si sper ca la sfarsitul lunii sa vin cu vesti bune.Am incredere si merg pe mana lui Zadori.Va sustin pe toate si pe viitoarelesunt alaturi de voi
ancaoradea spune:
Buna fetelor! Nu am gasit unde ar fi un topic cu fetele care merg la Debrecen, asa ca o sa postez la voi, daca ma primiti.La prima consultatie mi s-a propus sa incepem cu IA, cu stimulare, deoarece totul pare bine, inafara de faptul ca am endometrioza, dar tratata chirurgical deocamdata. Am achitat 12 000Ft, analizele le aveam facute in tara.Mai merg sapt viitoare pt o echografie de control inainte de menstruatie, apoi voi incepe stimularea cu niste injectii si apoi IA.Puteti sa-mi spuneti ce injectii sunt? Ca am uitat sa intreb..., si cat costa in tara? Sunt mai ieftine la unguri? Si cum se procedeaza pt IA? de cate ori trebuie sa merg? am inteles ca inseminarea costa 40 000ft...mai trebuie achitat ceva in plus? am stat jumatate de ora la povesti cu medicul si tot nu am intrebat esentialul
Miha3 spune:
ancaoradea- injectiile ti le da pentru stimularea ovariana si difera in functie de varsta ta, de rezultatul analizelor din ziua a 2-a si de istoricul tau. Tratamentul este cu mult mai ieftin in Ungaria si oricum numai acolo gasesti. Cred ca o sa platesti si monitorizarea foliculara in afara de IA. Bafta!
Mi-Ka spune:
leny2007, Doamne ajuta sa fie cu ochisori
Sa stai cumintica si sa ai grija de puiutii din burtica
_
cris86 spune:
adaca,multumest pt.complimente,asi renunta cu toata inima la silueta mea pt.trei comori ca ale tale.Eu sunt de la FIV in romania,dar urmeaza in februarie fiv 2 Budapesta,asa ca daca vreti sa ma primiti si pe mine in gasca voastra
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
crisis81 spune:
cris86 adevar graiesti! Eu siluete nu am da renunt la orice altceva pentru 3 comori ca a lu Ade
ancaoradea acesta este un subiect unde scriu toate fetele care fac FIV in Ungaria si nu numai. Bine ai venit printre noi si trecere cat mai rapida pe lista gravidoaselor. Eu te cunosc de la "Endo...". Te asteptam cu informatii.
leny2007 iti doresc ca asteptarea sa fie cat mai usoara sibine meritata
Ade data viitoare dai si tu un BUZZ!
Azi am chiulit de la munca pt ca nu m-am simtit prea bine, asa ca sunt aici, aproape!
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
Dado spune:
Buna fetelor !
Sunt foarte noua in randurile voastre, adica de aseara, cand in urma unui post in care scriam rezultatele spermogramei sotului meu, am primit un raspuns de la Liana30 si care ma indruma aici la voi.
Tot citesc de atunci si nu stiu de ce sa ne apucam mai intai. Voi aveti disutii foarte avansate si stiti tare multe... in schimb noi... suntem cam pe dinafara.
Va rugam frumos sa ne indrumati ce trebuie sa facem, acum dupa ce am primit rezultatele spermogramei sotului, si care arata cam asa:
Sperm conc.: 32.4 M/ml
Motility: 8%
Rapid Prog Motility: 2,8 %
Slow Prog Motility: 0,3 %
Non Prog Motility: 4,9 %
Immotility: 92 %
Morph: % normal forms 15,6 %
MSC: 2,6 M/ml
PMSC (a): 0,9 M/ml
PMSC (b): 0,1 M/ml
FSC: 0,3 M/ml
Velocity: 4 mic/s
SMI: 16
All Sperm: 77,8 M/Ejac
Motile sperm: 6,2 M/Ejac
Prog Motile Sperm: 2,4 M/Ejac
Functional Sperm: 0,7 M/Ejac
Noi dupa cum am interpretat analiza (nu am fost inca la medic cu ea) am inteles ca spermatozoizi exista, dar sunt morti... si ne gandeam ca poate putem sa facem ceva sa nu mai moara. Chiar asa ne-a scris doamna de la laboratorul unde am facut analiza: necrospermie moderata si teratospermie moderata.
Va multumim din suflet si speram sa ne ajutati si sa ne primiti intre voi !
ioana_p76 spune:
Dado imi pare rau pentru problema voastra..
Esti binevenita intre noi Orice intrebari ai iti raspundem. Normal ca inca nu stii nimic, crezi ca noi daca nu ne loveam de problema infertilitatii stiam prea multe..Dar asta e, nevoia te invata.
Intr-adevar, cum ti-a zis si Liana, solutia ar fi pentru voi FIV + ICSI. Intre timp, puteti incerca niste tratamente, uite se discuta mai mult despre asta la subiectul Azoospermie aici
Oricum, puteti repeta spermograma, dar ar fi bine tot la acelasi laborator. Cate zile de abstinenta erau cand s-a facut spermograma, ca daca erau prea multe > 5, se poate sa iasa rezultat prost.
E bine sa faceti si un control la un urolog bun, sa vada daca nu cumva are varicocel, acesta se opereaza si se poate imbunatati spermograma.
Noi am descoperit acest lucru prea tarziu, dupa ce facusem deja 2 fiv-uri. Dar asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata..
Iti doresc mult succes
Anca bine ai venit Ref la injectii, sunt mai ieftine in Ungaria si oricum iti va da reteta sa le cumperi de la ei.
Leny Doamne Ajuta sa ne dai vestea cea mare peste doua saptamani
toate fetele
Ioana
animalutele mele iubite