FIV in Ungaria 30

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

crisis81merci mult, am gasit nr.de tel. si tariful.
in cursul zilei de azi am sa o sun sa vb. cu ea si sper sa fie acolo si cand merg eu, pe 26 martie. pretul mi se pare rezonabil, tinad cont ca daca iau pe cineva cu mine din rom. ma costa mai mult: mancare, sucuri, cafele, etc.
eu engleza o vb.destul de bine (zic eu), dar daca sunt termeni medicali nu stiu ce sa zic.
oricum mi-am notat nr.de tel. a d-nei Ani si am sa ma consult su cu sotu sa vedem ce vom face.
ioana p76 sper ca aceasta data sa-mi poarte noroc.
nu am mai citit in urma: ai reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Elmasi, am doua fiv-uri nereusite, pt mine n-a fost cu noroc..

Iti doresc insa ca 26 martie pt tine sa fie intr-un ceas bun si sa ai mult noroc!
Ref la vb in engleza cu medicul, nu-ti imagina ca este prea complicat, chiar si termenii medicali pe care crezi ca nu-i stii, ai sa-i intelegi f. bine si nici nu sunt multi(ovocite, foliculi, endometru, spermograma, punctie, embrioni, astia ar fi termenii mai medicali pe care-i vei auzi, ca nu sta sa explice in detalii sau cu termeni prea complicati procedurile pe care le face)

Andicu am vazut pozele.Filip e din ce in ce mai frumos si seamana tot mai mult cu tine!
Cred ca o sa fie foarte incantat cand o sa-i faci un fratior sau o surioara! Si sper sa fie de ajuns doar un singur fiv pt amandoi

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ioana, ! eu te astept sa ne plimbam cu carucioarele prin parc, cu Cornelia si Cris!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Andicu pana ajungem noi sa ne plimbam cu carucioarele prin parc deja Filip nu mai e de carucior, dar nu-i nimic ca il punem sa aibe grija de cei mici cat ne bem noi la o terasa.
Elmasi ramane la alegerea ta. Exact cum a spus si Ioana nu sunt prea multi termeni medicali si cei care sunt seamana denumirea in engleza cu cea in romana asa ca n-ai cum sa nu-i intelegi. Deci nu termenii medicali sunt problema.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu - sa ti traiasca Filip ! actor sa l faci, ca are o mimica a fetei........va pup pe amandoi !
pup toate fetele Liana, Cris, Ioana, Chiara, Pussi, Cornelia,Gabitu, Magduta si pe fetele noi!

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Elmasi bine ai venit! Daca te pot ajuta cu ceva trebuie doar sa-mi spui. Eu sunt din Hunedoara si sunt la al doilea FIV.
Probabil ca luni o sa fac punctia. O sa mai merg la control vineri si atunci o sa stim mai exact.
Era cineva care a inceput stimularea tot in 18.01 ca si mine dar in Romania si nu stiu cine. Poate iei legatura cu mine sa ne impartasim senzatiile.
Roqict felicitari! cum ai facut sa ne luam dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, stai linistita, ca inca 1 an tot in carucior o sa mai stea din cand in cand! si mai incolo, de ce sa nu ma plimb cu voi cu bebei in carucioare si eu, cu Filip de mana si burtica noua??!!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

Miha3cred ca mi-ar placea foarte mult daca ne-am putea intalni. adresa mea de mail este elmasi2@yahoo.com. asta ca sa ne intelegem mai usor ce si cum ne putem intalnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by Elmasi
Mi-Ka, imi cer scuze ca te deranjez, dar am observat ca si tu esti din Deva. stiu ca tie ti-a reusit din prima si te felicitit si ma bucur enorm pentru tine. Rugamintea mea este: cand ai timp hai te rog sa ne intalnim in Deva ca sa-mi dai mai multe delatii. in cazul in care esti deacord, adresa mea de mail este; elmasi2@yahoo.com.

pupici la toate

Am incercat sa-ti trimit un e-mail, dar nu reusesc .
Si nu-i nici un deranj, din contra, ma bucur daca o sa te pot ajuta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ROGICT BINE AI VENIT LA Si eu mama de gemeni, ma bucur pentru tine.
TIA nu ai spus bine - MARE, si FRUMOASA
LENY da-mi o veste. Sper ca stai cuminte in casa.
CORINA74 cum esti? ne va sotul tau vreo veste?
pentru totate fetele

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput