*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Gina, hai ca intru eu sa o modific!

Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by isidora

Tinna,felicitari pt. 36 de saptamani!

Adina

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Ah,inca ceva GATTA,faptul ca suge la 4 ore e suficient sa-ti indice ca se satura iar luatul in greutate e in limitele din carti...nu toti iau 1 kg. pe luna.

Si la mine se potriveste nasterea naturala cu lipsa durerilor de C.M de dupa....Si am nascut usor iar durerile de C.m dinainte erau mari!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Gina, hai ca intru eu sa o modific!

Bb2 e tot baietel!

AMR 5 saptamani !!!

Multumim Tina.
Angeli' - cum mai esti tu mamico?!Ce va mai face micutul?!

POZE - David Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup si eu!

Ellenuta, bafta maine! Abia astept sa citesc mesajul de la tine cum ca-ti tii puiuta in brate si esti fericita! Am citit ca te-a amanat o zi..eu iti inteleg foooarte bine frustrarea..si nu esti singura..Sunt la fel de frustrata, deprimata..nu mai devreme de azi dimineata bocii si eu putin..de frustrare, bineinteles...ca bebe nu da semne...ma gandesc ca, cu fiecare zi care trece, i se poate intampla ceva acolo, in burtica...sunt cu ochii pe el ca pe butelie sa vad daca misca, cat misca, cum misca etc..desi sunt monitorizata din 3 in 3 zile...tot imi este teama!

Anyway, ca tot veni vorba, treceti-ma si pe mine, va rog, asta daca nu se inampla vreo minune pana atunci:

inducere, luni, 14 ianuarie, ora 8 pm

miki_baby, sa-ti traiasca mandretea de fetita! Este adorabila..mi-au dat si lacrimile cand m-am uitat la poze! Va pup!

Ma bucur sa aud de Lala_20! Multumim Doamne ca ai ajutat-o pe micuta sa fie bine!

Jelimomi, ne bucuram sa aflam ca sunteti acasa, cu bine! Te asteptam, cand te vei reface, cu vesti bune!

Honey, te pup si-mi pare rau de episodul cu "prietena"...Fata mea, cumpara-ti ce vrei..ca aici oricum, daca vei constata ca nu-ti folosesc, le poti returna...asa ca...nu te mai uita in gura altora...

Matzisor, ce mai faci? Esti mai vesela?

Eu, in afara de faptul ca sunt frustrata si deprimata ca bebe nu vrea sa ne cunoasca, sunt mai bine cu moralul..vestile de acasa sunt din ce in ce mai bune si, acum, ma pot concentra si eu pe nastere...

Ce mai fac mamicile?
Eu zic sa punem pe prima pagina, in masura in care se va putea, bineinteles, si o culegere de sfaturi din experienta voastra, a celor care sunteti mamici pt. a doua oara si a celor care sunt proaspete mamici, acum...cu ce v-ati confruntat, ce remedii ati gasit, ce-a zis doctoru', moasa...Mie mi-a venit tarziu ideea sa dau copy-paste la sfaturile fetelor si, parca ma vad rascolind ca nebuna prin capitole sa gasesc postarile respective...

Felicit si eu noile mamici de clopotzei: Anandrei, Carmen_e si Danybv si le urez acestora (clopotzeilor) "bun venit in lumea noastra"! Sa fie sanatosi, sa creasca frumos si sa ajunga oameni MARI!

Toate bune!

(40+)&Matei
AMR ...cine stie?
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Tinna , Isidora , multumim pentru sfaturi .
Cred ca sunt prea stresata eu de problema greutatii si o cantaresc in fiecare zi ...ar fi mai bine sa fac asta mai rar , dupa cum zice si Isidora.
As vrea s-o vad crescand ca din apa , insa probabil ca ea are ritmul ei , n-o pot forta sa manance mai mult decat are nevoie.
Prevad ca voi avea ceva probleme cu ea cu mancatul , si eu cand eram mica eram o scarandiva ...se luptau ai mei cu mine sa ma faca sa mananc.

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Fetelor, am modificat iar prima pagina... Sper sa nu se supere nimeni...

(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miri bine ai venit acasa!!!
Lala bine ai venit acasa!!!
JMoni bine ai venit acasa!!!
ASTEPTAM POZE!!!
Fetelor si voua si la bblusi, sa ii facetzi mari, frumosi si sanatosi.

Ellenutzaaaaaa mai ai putzin si...aduci clopotzika Mariuca acasa.
Curaj maine si tzin pumnii sa nu doara...sa ai parte de o nastere super usoara.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Zuzici nu stiu daca am apucat sa scriu, azi am facut niste analize pre operatorii...in caz de ceza.
Sunt putzin frustrata ca nu stiu de ce sa ma pregatesc. Nu stie Doc daca o sa nasc normal nici daca o sa nasc cu cezariana.
Cred ca mi'ar fi mai usor sa stiu ce ma asteapta, sa pot sa pregatesc capshoru' pt ce urmeaza.
Uffffff....mie oricum mi'e frica si de una si de alta.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Doamne, cat am mai avut de recuperat....adevarul este ca ramasesem cam in urma, si a trebuit sa citesc..
Ce agitatie a fost astazi pe-aici..unele trebuiau sa nasca si s-a amanat, altele nu erau la rand, dar au nascut....in final, ma bucur ca toata lumea este bine...stie Dumnezeu in ce ordine trebuie sa se intample lucrurile...
felicitari mamicilor si puiutilor lor de astazi, sa fie sanatosi, frumosi, destepti, norocosi, etc..
Si iarasi felicitari pentru mamicile care astazi si-au adus puii acasa :
- miri, bine ai venit - am vazut ca toata lumea ti-a laudat pruncul, dar eu nu am apucat sa vad poza, ca nu mai merge link-ul( nu ma indoiesc ca are lumea dreptate, dar stii si tu cum e..pana nu vad si eu cu ochii mei....)
- LaLa20, este o mare bucurie pentru mine sa te stiu bine atat pe tine cat si pe Biancuta ta...adevarul este ca la cate ganduri bune au fost indreptate catre voi aici pe forum, nu avea cum sa fie altfel rezulatatul...
- jelimoni, felicitari si tie, sper ca toate fetele sa se adapteze cu bine si repede in noua formula a familiei
bun....mai departe..am vazut ca ati discutat despre faptul ca daca ai avut dureri menstruale si ai nascut natural, ai scapat de ele...va rog, spuneti ca nu este valabila si reciproca, ca innebunesc..eu nu am avut dureri (prea mari) si vreau sa nasc natural, nu ma speriati....
Tinna, multumesc frumos pentru ca mi-ai raspuns la ce te-am rugat, sincer iti spun ca inca nu am apucat sa citesc, ca am avut de recuperat, nu gluma...si iti multumim toate cu vestile despre LaLa20.
Sa imi spun si eu parerea despre aspectul primei pagini...pai, sunt de acord cu fetele care au spus ca odiseea si-a facut deja (de mult) imaginea, si e pacat sa o schimbam acuma, iar ordinea bebeilor de ianuarie inaintea celor de decembrie..pur si simplu nu este fireasca...asa ca sunt de acord sa se revina la forma initiala, chiar si de dragul zuzei care a creat subiectul, a carei idee o dezvoltam noi aici cu atata ardoare..
Cred ca mai vroiam sa spun cate ceva, dar ...iar am uitat..va pup pe toate, fara exceptie,
ahaaa....ELLENUTA, pe tine vroiam sa te mai amintesc..
- le-am pus la treaba pentru tine...
revin, daca imi mai amintesc ceva, si daca nu ma ia somnul intre timp...

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput