*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*
Raspunsuri - Pagina 4
gattasalvaje spune:
Mai , ziceti-mi si mie , cum pot s-o fac pe Sara sa stea mai mult la san ? O alaptez din 4 in 4 ore , insa nu vrea sa stea mai mult de 20 min. la tzitzi . Mananca lacom , se mai si ineaca si tb s-o bat pe spate , insa , dupa 20 min. maxim , scoate sfarcul din gura si nu il mai pot baga ca suceste capul intr-o parte , ca si cum i-ar fi de ajuns.
As vrea sa suga mai mult ca sta cam prost cu luatul in greutate...in 3 zile mi-a luat 90 g....cam putin . In 20 zile nu mi-a luat decat 350 g.
Face caca foarte des si foarte lichid ...sa aibe cumva vreo problema la stomacel ? Nu i-am dat nimic altceva decat laptele meu .
Abia astept sa vina pediatra sa-mi spuna ce-i cu ea .
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Tinna S. spune:
Fetelor, apropos de prima pagina, ca vad ca s-a discutat, adevarul e ca si mie imi placea mai mult cum era inainte... Ma obisnuisem cu ea...
Dupa parerea mea intr-adevar partea cu cezarienele si nasterile induse ar trebui pusa mai la inceput, dar in rest sa o lasam tot cum era...
Ma rog, facem cum decide majoritatea...
Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Mai , ziceti-mi si mie , cum pot s-o fac pe Sara sa stea mai mult la san ? O alaptez din 4 in 4 ore , insa nu vrea sa stea mai mult de 20 min. la tzitzi . Mananca lacom , se mai si ineaca si tb s-o bat pe spate , insa , dupa 20 min. maxim , scoate sfarcul din gura si nu il mai pot baga ca suceste capul intr-o parte , ca si cum i-ar fi de ajuns.
As vrea sa suga mai mult ca sta cam prost cu luatul in greutate...in 3 zile mi-a luat 90 g....cam putin . In 20 zile nu mi-a luat decat 350 g.
Face caca foarte des si foarte lichid ...sa aibe cumva vreo problema la stomacel ? Nu i-am dat nimic altceva decat laptele meu .
Abia astept sa vina pediatra sa-mi spuna ce-i cu ea .
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Gatta, daca ti se pare ca suge prea putin, dupa 20 de min cand nu mai vrea ridic-o usor pe umar sa ragaie (daca zici ca mananca lacom probabil inghite f mult aer), si apoi incearca s-o mai pui iar macar putin... Poate asa o sa vrea...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 6 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Buna seara, fetelor...am fost si noi astazi la control, ne-a zis nenea dr. ca bebe e OK, are 3,100 kg, nu are probleme cu cordonul, si acuma deja asteptam momentul decisiv...a zis ca pana la sfarsitul lunii o sa am si eu bebita in brate...
Cat despre nastere, mi-a spus ca atunci cand am contractii la 5 minute, sa ma duc la spital, acolo ma va consulta medicul sau moasa de garda, si daca e de nastere, sa-l sun, sa vina....mie tare imi lasa impresia ca vine, acuma chiar nu stiu ce sa mai zic....
I-am spus ca vreau sa nasc natural, a spus ca i se pare o alegere foarte buna..si l-am intrebat ce parere are despre epidurala..mi-a zis ca are o parere extraordinara, insa cu inconvenientul ca nu-ti mai poti controla muschii din cauza anesteziei, ceea ce duce la folosirea forcepsului pentru extragerea copilului, in 40% din cazuri...ceea ce i se pare un procent cam mare...
Va pupic, ma duc sa mai citesc p-aici...
Daca vad ca mai trebuie sa revin cu vreun raspuns, reapar..
Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adriana, ma bucur ca vii cu vesti bune despre bebitza ta!
Ti-am trimis PM cu ce m-ai rugat, sper ca l-ai primit.
Te pup,
Bb2 e tot baietel!
AMR 6 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Fetelor n-am mai avut rabdare pana la 12 noaptea si am schimbat semnatura! Am intrat in sapt 36!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
jelimoni spune:
ciao zuzici..azi am ajuns si eu acasa, sunt rupta e oboseala,sper sa nea comodam repede cu noul ritm...nu prea apuc sa ma odihnescmaine intru s scriu mai multe,va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi
am ceva de corectat, APGAR 10 in loc de 9, azi am aflat si eu..
noapte buna, va puuup zuzici draci, mi-o fost dor de voi!!
Moni 37+,
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by alexia28quote:
Originally posted by gabrittza
fetelor am niste dureri cam pe sub burtica,asa.nu stiu sa le localizez mai bine.eu nu stiu ce sunt alea dureri menstruale ca nu am avut niciodata asa ceva.
ce or fi durerile astea?
gabrittza 35sapt+Daria Maria
AMR 5 SAPTAMANI?
Cum o fi sa nu ai dureri menstruale? Esti o fericita. Unul dintre motivele pt care aleg sa nasc natural este ca am auzit, probabil tot babisme ca nu mai ai dureri menstruale dupa. O fi asa, nu o fi..cine stie, dar io incerc si pe asta ca de la 14 ani m-am cam saturat de dureri.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
pe bune ca asa e ca si eu ma chinuaiam cu ele de la 14 ani, ma tavaleam pe jos in primele zile si da-i cu algocalmin mereu si acum sunt doar o amintire.
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 38 de zile !!!
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Tinna S.
Fetelor, apropos de prima pagina, ca vad ca s-a discutat, adevarul e ca si mie imi placea mai mult cum era inainte... Ma obisnuisem cu ea...
Dupa parerea mea intr-adevar partea cu cezarienele si nasterile induse ar trebui pusa mai la inceput, dar in rest sa o lasam tot cum era...
Ma rog, facem cum decide majoritatea...
Bb2 e tot baietel!
AMR 6 saptamani !!!
Sunt de acord!
Daca punem listuta cu cezarienele/inducerile imediat dupa numarul capitolelor este destul de sus si de 'saritor in ochi' asa cum se doreste. Restul,sa ramana asa cum a fost.
Cine modifica inapoi la vechea forma ?!
POZE - David Jonathan
Tinna S. spune:
Jelimoni , bine ai revenit acasa!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
isidora spune:
GATTA,daca nici la variantaTINEinu suge mai mult inseamna ca ii este suficient atat...La fel sugea si Isidora si facea tot f. des chiar si de 8 ori pe zi si la fel mai moale;ea lua f. bine in greutate dar imp. e sa ia .Sara are ritmul ei;ca sa nu te stresezi in privinta asta exista un secret:sa o cantaresti doar o data pe luna!! O sa fie bine,mananca bine!
Felicitari ANA MARIA,CARMEN ,ALINA SI DANA PT. NASTERI!Sa aveti prunci sanatosi sa creasca usor si frumos!
ELLENUTA,tin pumnii in continuare...Doamne ajuta,poate va fi in noaptea asta?
Bine ati venit acasa MIRI!Ma bucur ca aveti lapte din belsug;astept cu emotie povestea voastra si pozeeeee!
Tinna,felicitari pt. 36 de saptamani!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi