*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Miri & Lala - Bine v-ati reintors acasa!
FELICITARI PENTRU PUIUTII MICUTI! Va asteptam cu povestea nasterii!

POZE - David Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Bine-ati revenit acasa, mamici dragi - Miri_Mik si Lala_20!

Astepatam pozele de rigoare cu puiutii vostri, si numai vesti bune de la voi!

Stancutza
AMR 19 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

hello..zuzici...multumim k a-ti fost alaturi de noi la rau si ca acum cand ne e bine va bucurati alaturi...promit sa intru in curand sa scriu povestea nasterii...si maine incerc sa pu si cateva poze....uffffff...si maine incep sesiunea la facultate....pupam zuzizcile si clopotei....

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

bine ati revenit acasa te asteptam cu poveatea nasterii si cu pozeeee

Mari 37+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Miri, bine ati revenit si voi. asteptam povestea ta cu lux de amanunte

Mari 37+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

LaLa si Miri, doamne cat ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!!!
De-abia asteptam povestile nasterilor si muuuulte poze!!!
mult de tot!

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna seara fetelor....

...vorbeati pe aici despre contractii...pai daca alea pe care le-ati descris pentru elenuta sunt contractiile....pai e nasol...e simt toate chestiile alea inca de azi dimineata de la 5...ce sa ma fac oare??

...LALA_20...ma bucur ca sunteti bine si ca a trecut greul...Doamne ajuta in continuare....

....lagat de prima pagina...si eu sunt de acord cu Gina ...mi se pare firesc sa ramana asa cum a fost inca de la inceput...

...va pup pe toate si sa auzim doar de bine...

AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Lala si Miri , welcome back !
Ne-a fost dor de voi si suntem nerabdatoare sa aflam povestea nasterilor si sa vedem poze !
Lala , sper ca Biencuta ta e bine acum...nici nu sti cata grija a fost pe-aici pentru ea...asteptam cu infrigurare vesti despre voi...ai sa vezi tu daca apuci sa citesti.

Miri , poza cu Sacha la 10 min. dupa nastere este absolut dementiala ...s-o pui in album , ca mi-e dor sa ma mai uit la ea .

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Fetele , mai stiti ceva de Alina Kalos ?
Parca nu-mi vine sa ma culc inainte sa aflu ceva despre ea...are cineva nr. ei sa-i dea un SMS ?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ellenuta , tinem pumnii pentru maine ....sa-ti iei in bagajul de la sala de nasteri si o sticla cu apa plata , o sa ti se faca tare sete pe parcursul travaliului si sa fii pregatita.
Nastere usoara , sa te dilati repede si Bitzi sa iasa rapid !

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Cum o fi sa nu ai dureri menstruale? Esti o fericita. Unul dintre motivele pt care aleg sa nasc natural este ca am auzit, probabil tot babisme ca nu mai ai dureri menstruale dupa. O fi asa, nu o fi..cine stie, dar io incerc si pe asta ca de la 14 ani m-am cam saturat de dureri.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 5 SAPTAMANI

Alexia, nu sunt babisme. Iti spun eu ca la mine asa a fost. Toata viata mea am avut dureri menstruale de groaza, ma lua de multe ori cu lesin, unele dureri cred ca au fost mai ceva decat durerile pe care le-am avut la nastere... Dupa ce am nascut (natural) (deci de 7 ani), eu NU mai stiu ce sunt alea dureri la ciclu... Nu mai am absolut nimic, nu ma mai doare deloc... Daca nu sunt atenta, ma fac de ras, nici tampon nu-mi pun, ca nici nu ma prind ca-mi vine ciclul...
Oricum eu toata viata mea am avut menstruatii f abundente (asta nu s-a schimbat nici dupa nastere), care ma tin cate 6-7 zile...

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput