*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ancab, sigur a fost dopul dar nu e sigur ca nasti azi. poate se reface, poate nu, dar mai pot trece zile bune pana la momentul cu pricina. asa ca n-o lua ca pe-un moment decisiv, dar fii pregatita. bebe e marisor, nu ai de ce sa fii ingrijorata. noi suntem aici si iti tinem pumnii.

ven, cred ca e normal sa gandesti asa. treci prin atatea, de la oboseala, chiuretaj, epuizare nervoasa si cate si mai cate...e normal sa iti doresti macar ca, odata maricei, pustii sa se comporte cum ai dori. dar sunt sigura ca, la cum sunteti voi si cum ii cresteti, n-o sa aveti probleme de genul asta. fata obosita.

tinna, nici poveste de suparare, mi se pare f ok prima pagina, cu programarile impinse in fata. a! daca ai vreme, poti arunca o privire si la calcule? am incercat sa updatez numarul mamicilor, al bebeilor nascuti, al gravidutelor ramase si al bebeilor din burtici. sper ca le-am numarat corect, ca la un moment dat incepusera sa-mi fuga dinaintea ochilor :-))). deci, daca si cand ai vreme, sa corectezi ce-oi fi gresit eu pe-acolo, te rog.

gatta , eu nu stiu ce sa-ti zic de sara si luatul ei in greutate dar mi se pare ca e cea mai cuminte bebita, nu te chinuie deloc, si sper sa fie sanatoasa-tun si la fel de cumintica si in continuare.

jelimoni, bine-ati venit, si voi, acasa, si felicitari pt robertul mancacios. ai avut ceva problema, bine ca au trecut!

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Heeelp! Zuzelor, de vreo doua zile am inceput sa mananc muuult si numai chestii grase si carne la greu... Ieri am devorat o cutie de 450 g de smantana... Dar azi parca am luat-o razna! De cand m-am trezit si pana acum am mancat 1 l de lapte cu cereale, 4 banane si 2 mandarine, 3 sandwitch-uri maaaaari cu cascaval, salam de sibiu si rosii si o cutie de fursecuri cu cioco. De ce??!???

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Jelimoni , am intrat eu pe contul zuzelor si am schimbat apgarul din 9 in 10.

Fetelor, de Alina chiar nu mai stie nimeni nik??? Cine era zuza ei pereche???

Ellenuta , sper ca esti bine! Hai ca mai e putin si o tii pe Bitzi in brate!

toate zuzele!

mersi mult tinna!
s-a trezit si piticu meu si a stat 20 de min de data asta la san, cate 10 si 10 min..si a luat 80 de gr...e bin nu?
acum trebuie sa ma mulg ca mi=-o ramas plini sanii
am pt 3 copii cred..asa ca ..care aveti nevoie..

Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 5 saptamani !!!

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raca

Lala ma bucur enorm ca ati auns acasa si ca sunteti bine. Va pe amandoua.
Miri bine ati revenit acasa. Ma bucur ca Sacha e mancacios si ca tu ai lapic. M-a emotionat f tare poza de dupa nastere.
Jelimoni cred ca e super senzatia sa-ti tii puiul la san dupa o saptaman si sa vezi ca instinctul de suge laptic de la mama nu a disparut. Felicitari si voua prntru intoarcerea acasa.
Kalosalina sper ca la ora asta deja iti tii bebelul in brate. Asteptam vesti.

asa si este...e minunat...tare ma temeam ca-mi va refuza sanul dupa o saptamana insa n-a fost asa si sunt tare fericita!

Ellenuta
Sa dea DD sa ai o nastere usoara si sa o tii pe Eva in brate cta mai repede.

36+ Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bishule, si eu am simtit nevoia sa mananc muuuuuult mai mult in ultima vreme. mai precis, in ultimele 3 saptamani. si, cum zici si tu, chestii grase. cum, e vorba organismul fiecareia in parte, n-ai cum sa te certi cu el. :-)

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Heeelp! Zuzelor, de vreo doua zile am inceput sa mananc muuult si numai chestii grase si carne la greu... Ieri am devorat o cutie de 450 g de smantana... Dar azi parca am luat-o razna! De cand m-am trezit si pana acum am mancat 1 l de lapte cu cereale, 4 banane si 2 mandarine, 3 sandwitch-uri maaaaari cu cascaval, salam de sibiu si rosii si o cutie de fursecuri cu cioco. De ce??!???

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

lasa mitsule papa cat simti caci o sa ai nevoie de forte mari!!eu si acum sunt inca slabita..si nu am deloc pofta de mancare sunt alba ca varul, inca mai ametesc...asa ca nu-ti fa griji!pregateste-te pt marele moment ca nu mai ai mult nici tu!

Moni 37+,

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ancab, ( si mistule, ca tot ai zis ca esti pasionata de subiect...) la mine , la prima nastere, dopul s-a dus in timpul travaliului, l-am expulzat odata cu apele.... cu vreo ora inainte sa nasc...
Acum, in urma cu 3 saptamani, datorita probabil unui efort fizic mai accentuat..., am pierdut din dop. Eram disperata caci eram in saptamana 34 si ar fi fost mititica prematura daca se nastea....
Medicul mi-a spus sa nu ma misc din pat 23 de ore pe zi....
L-am ascultat partial pentru ca stateam cam 21, 22 de ore pe zi in pat pentru ca mi-era tare dor de voi si dependenta de calculator...
Ideea este ca daca te odihnesti suficient si nu faci efort... poti sa-l mai tii pe bebe... Asta daca nu vrea el cu tot dinadinsul sa iasa...
Chair aseara l-am intrebat pe dr. meu ca daca mai pierd iar din dop ce trebuie sa fac si mi-a spus sa stau linistita si sa astept sa vad ce urmeaza.... Merg la spital doar in caz de pierdut apa sau contractii...

Eu, daca as fi in locul tau nu as mai face nimic...As sta la pat.

Da-ne de veste totusi despre tine!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gatta, nush daca ti-au raspuns fetele au ba, dar iti spun si eu: uite, sacha, sta cu indulgenta 10 minute la un san. suge cat suge, pe urma il scuipa. ragaie sanatos si somn. el cere la doua ore, ca se pare ca stomacelul lui e piticlonts ca el. nu-ti face griji de luatul in greutate 90g in 3 zile e bine! si nu uita ca trebuie cantarita la aceeasi ora, dar nu in fiecare zi ci o data pe saptamana. caca des inseamna ca are un metabolism bun. e bine saara ta, nu-ti fa probleme. pusicesc.

fetelor, scriu pe parcurs ce reiau capitolul. mai am 6 de recuperat - banditelor ati scris d em-ati naucit:))

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Mai , ziceti-mi si mie , cum pot s-o fac pe Sara sa stea mai mult la san ? O alaptez din 4 in 4 ore , insa nu vrea sa stea mai mult de 20 min. la tzitzi . Mananca lacom , se mai si ineaca si tb s-o bat pe spate , insa , dupa 20 min. maxim , scoate sfarcul din gura si nu il mai pot baga ca suceste capul intr-o parte , ca si cum i-ar fi de ajuns.
As vrea sa suga mai mult ca sta cam prost cu luatul in greutate...in 3 zile mi-a luat 90 g....cam putin . In 20 zile nu mi-a luat decat 350 g.
Face caca foarte des si foarte lichid ...sa aibe cumva vreo problema la stomacel ? Nu i-am dat nimic altceva decat laptele meu .
Abia astept sa vina pediatra sa-mi spuna ce-i cu ea .

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi.
Asta si incerc sa fac: stau in pat si astept...mai numar contractii(putine si rare) si miscarile lui bebe.

Anca 37+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

welcome back jelimoni:)))
hai ca trec primele zile de adaptare. eu inca tot n-am aflat de ce te-au tinut la cardio, dar ma lamuresc pe parcurs. muuuah!
ps. schimba semnatura:))

quote:
Originally posted by jelimoni

ciao zuzici..azi am ajuns si eu acasa, sunt rupta e oboseala,sper sa nea comodam repede cu noul ritm...nu prea apuc sa ma odihnescmaine intru s scriu mai multe,va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi
am ceva de corectat, APGAR 10 in loc de 9, azi am aflat si eu..
noapte buna, va puuup zuzici draci, mi-o fost dor de voi!!

Moni 37+,

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput