*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*
Raspunsuri - Pagina 12
jelimoni spune:
Auoleoo..acum am vazut prima =pagina...ce de-a nasteri am pierdut intr-o saptamana!!
so..
miki baby, miri mik, doniro, camiedi, zeririloiza, carmen e, daniybv, anandrei felicitari mamicilor!!!!sa aveti parte de bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi!!
fetelor, piticu meu doarme de la 6 dimineata...e 11..doctorita mi-a zis sa nu-l trezesc pt papa sa astept sa se trezeasca el..dar nu e prea mult??la spital se trezea din 3 in 3 ore iar acum doarme de 5 ore..sa-l mai las?
si va rog care poate sa scimbe la listuta apgarul din 9 in 10???pleaseeee
va
Moni 37+,
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
atat mai avem
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
raca spune:
Lala ma bucur enorm ca ati auns acasa si ca sunteti bine. Va pe amandoua.
Miri bine ati revenit acasa. Ma bucur ca Sacha e mancacios si ca tu ai lapic. M-a emotionat f tare poza de dupa nastere.
Jelimoni cred ca e super senzatia sa-ti tii puiul la san dupa o saptaman si sa vezi ca instinctul de suge laptic de la mama nu a disparut. Felicitari si voua prntru intoarcerea acasa.
Kalosalina sper ca la ora asta deja iti tii bebelul in brate. Asteptam vesti.
Ellenuta
Sa dea DD sa ai o nastere usoara si sa o tii pe Eva in brate cta mai repede.
36+ Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Anandrei
neatza zuzici! nu mi-ati vazut postul anterior. eu sunt bine, tot insomniaca pe bebe il vad maine, adik azi mai tarziu. puuuuuuup si pt ellenuta
Ana-Maria 40! cu David si tati Andrei
AMR MAI PUTIN DE 24 DE ORE!
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Bravo Anadrei...inseamna ca povestea ta despre cezariana nu e asa de ..scary harry...va pupam..si va dorim revedere minunata..lasa ca stim noi..cand o sa il ai pe bebe in brate clipa de clipa...nu mai stai tu pe forum..si iti dam dreptate cu carul..iar unele de pe aici..adik ..je..te invidiaza ca il ai pe bebe..si ca stii cum arata...cum mirose...vai..mi-e dor de bebelush mea..desi nu o cunosc...
Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 5 Saptamani
alinaatudor spune:
Ellenutsa...vin si majoretele mele somnoroase
Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 5 Saptamani
Tinna S. spune:
Jelimoni , am intrat eu pe contul zuzelor si am schimbat apgarul din 9 in 10.
Fetelor, de Alina chiar nu mai stie nimeni nik??? Cine era zuza ei pereche???
Ellenuta , sper ca esti bine! Hai ca mai e putin si o tii pe Bitzi in brate!
toate zuzele!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by anca.b
La mine a fost cam asa: m-am trezit pe la 3.00 cu durere de burta. Am eliminat in prima faza o substanta albicioasa, ca un mucus, cu foarte putine firisoare de singe. Le-am vazut doar pe ca hirtia igienica era f alba. altfel, le ratam.
Dupa care a venit un cheag de singe, cam cit o unghie. a fost singurul de felul asta.
Iar acum, pe la 9.30 a iesit ceva asemanator unui mucus, insa maroniu...si din nou citeva firisoare de singe.
Acum ce sa fac, asta e...inapoi nu-l mai pot pune....
Am facut o baie si m-am apucat de spalat hainele lui bebe. Incerc sa termim pregatirile si ce-o fi o fi...
...macar sintem considerati la termen...
Anca 37+ cu Stefan
Anca, e bine sa te pregatesti... dar nu te forta prea tare cu munca... Poate totusi mai sta bb putin in burtica (asa daca nu se rupe apa)...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Anandrei
neatza zuzici! nu mi-ati vazut postul anterior. eu sunt bine, tot insomniaca pe bebe il vad maine, adik azi mai tarziu. puuuuuuup si pt ellenuta
Ana-Maria 40! cu David si tati Andrei
AMR MAI PUTIN DE 24 DE ORE!
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Anandrei, felicitari inca o data si ma bucur ca te simti bine! Hai ca in curand iti tii bebicul in brate! Asteptam muulte poze!!!
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Ven
Ellenuta, sa dea Doamne-Doamne sa fie totul scurt si cat mai putin dureros! Tu sa te refaci rapid, sa ai laptic si Eva sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Tinem pumnii strans-strans!
Bun venit acasa Miri si Lala20 si Jelimoni! Acomodare placuta si rapida!
Noi iar suntem chiauni dupa o noapte de nesomn si colici. Am dormit intre 12 si 1, intre 2 si 5, si intre 6:30 si 7:30. NU MAI POOOT!
In plus, am mai dat de 2 belele. Mi s-a inchis colul prea repede si am acumulat sange in uer, ieri dimineata am fost sa ma aspire, s-a lasat cu un chiuretaj in toata regula, ca nu iesea cu aspiratorul ala. Doamne ce dureros a fost, am jurat ca n-o sa fac chiuretaj in viata mea! AAcuma sunt pe Gentamicina injectabil si Augmentin oral, plus Occistin.
Pb. nr. 2 e ca am tensiune. Nu stiu cum si de ce, brusc si dintr-o data am 150-90. Asa ca m-a trecut pe Nifedipin, 3 pe zi.
Offff, nu stiu de ce toate vin pe capu' meu, si deodata........
Acuma bebe iar s-a trezit, nu stiu ce-i trebe, a mancat la 5:30, deci ar fi trebuit sa faca nani pana la 8:30. El s-a trezit la 7:30 (cand a venit dr. sa-mi faca injectiile) si trage cu foc din suzi, cum o scapa cum urla, l-a trezit si pe Markus, care putea sa doarma si el mai mult azi, ca e weekend......... Si astazi sunt iar singura cu ei pana la 14
Nu stiu, oi fi eu nebuna, dar in momentele astea de epuizare fizica si psihica, imi zic: "Daca atunci cand or sa creasca nu ne respecta si nu ne asculta, dupa cat de greu si cu cate sacrificii ii nastem, crestem si ii facem mari, Doamne si fereste!"
P.S. Caut metoda eficienta de invatat copilul sa nu-si mai scape suzeta din gura!
Dati-mi voie sa inchei asa cum se cuvine:
VREAU SA DORM!
Venera mama lui Markus si Mathias
Doamne, Ven, prin ce ai trecut! Sper ca acum esti bine! Ai grija de tine, si incearca sa dormi si tu cand doarme bb... Trebuie sa te odihnesti... Hai ca in curand o sa devina si colicile astea o amintire...
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
irinouka spune:
neatza si de la mine! de data asta fara cafea, ca ieri n-a fost deloc bine. gata, sunt cuminte.
am urmatoarele vesti de la ELLENUTA:
NE-AM INTERNAT. AM FACUT ANALIZE.ACU MONITORIZAM INIMA BB. COL INCHIS DAR SCURTAT. FACEM INJECTIE SI PUNEM PASTILA PT DESCHIDERE SI DILATARE COL! DR A ZIS CA NU PREA CREDE CA NASTEM AZI. PUP"
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
MIRI SI LALA_20, bine-ati revenit acasa!!! missed u muuuuuuuch!
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/