*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*
Raspunsuri - Pagina 11
Mitsu-bishu spune:
anca.b, eu nu sunt deja mamica... Dar din cate au zis fetele... Unele il elimina si apoi se rupe apa imediat, nu mai stiu cine a spus ca a simtit ca ii "cade ceva" si a pus mana si era dopul, nu vreau sa fac o gafa. Si la cateva ore parca i s-a rupt si apa.... Alte fete stau si o saptamana - doua pana li se rupe apa... Timp in care colul se dilata treptat.... So... Nu stiu ce sa iti spun, dar oricum e tare emotionant! Baftaaaa!!!
38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 9 ZILE!!!
gabrittza spune:
anca.b eu din cate am citit daca dopul are culoarea rozalie sau cam asa ceva nasterea este foarte aproape.adica se declanseaza in aceeasi zi.daca e incolor mai dureaza in jur de doua saptamani.dar nu stiu eu asta asa am citit.eu am intrebat de unde stii ca l-ai eliminat deci iti dai seama cata exparienta am in privinta asta!
gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?
Mitsu-bishu spune:
Eu am inteles ca dopul e un mucus consitent, transparent sau rozaliu, cu vinisoare de sange in el, in cantitate deloc neglijabila... Si poate cadea si "pe bucati" de dimeansiunea unei nuci... Deci cred ca e usor sa iti dai seama! Da' nu toate elimina "dopul". Unele femei cica s-au trezit cu apa rupta dar nu au vazut nicun dop... Si pe mine ma "pasioneaza" subiectul.
38+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 9 ZILE!!!
ancadragoman spune:
Neata
]Fetelor mie nu mi-a cazut nici un dop ,cand au inceput contractiile am avut niste sangerari usoare si in 5 ore eram nascuta...nici apa nu mi s-a rupt pana la dilatatie 7.
A nascut Alina ca nu am citit din urma?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
anca.b spune:
La mine a fost cam asa: m-am trezit pe la 3.00 cu durere de burta. Am eliminat in prima faza o substanta albicioasa, ca un mucus, cu foarte putine firisoare de singe. Le-am vazut doar pe ca hirtia igienica era f alba. altfel, le ratam.
Dupa care a venit un cheag de singe, cam cit o unghie. a fost singurul de felul asta.
Iar acum, pe la 9.30 a iesit ceva asemanator unui mucus, insa maroniu...si din nou citeva firisoare de singe.
Acum ce sa fac, asta e...inapoi nu-l mai pot pune....
Am facut o baie si m-am apucat de spalat hainele lui bebe. Incerc sa termim pregatirile si ce-o fi o fi...
...macar sintem considerati la termen...
Anca 37+ cu Stefan
ancadragoman spune:
Anca sangele poate sa fie si de la col care se deschide...eu zic ca o sa nasti in cateva zile.
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
anca.b spune:
Si eu care voiam sa-mi speriu sotzul: ii zicem ieri ca dupa 15 ian se poate sa nasc oricind....
Se pare ca am avut gura "aurita"...
Sa vedem ce se intimpla. Luni o sa merg la dr. sa se uite si el pe acolo, asta daca nu "comit" ceva mai repede
Anca 37+ cu Stefan
ancadragoman spune:
Stai linistita si urmareste contractiile ,daca ti se rupe apa sa fugi la spital ca ,creste riscul de infectie.
poze
povestea nasterii
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Si eu care voiam sa-mi speriu sotzul: ii zicem ieri ca dupa 15 ian se poate sa nasc oricind....
Se pare ca am avut gura "aurita"...
Sa vedem ce se intimpla. Luni o sa merg la dr. sa se uite si el pe acolo, asta daca nu "comit" ceva mai repede
Anca 37+ cu Stefan
Neta si de la mine...
Anca..eu am auzit si variante in care dopul se reface..in caz ca nu se rup membranele si nu sunt contractii...nu stiu ce sa zic cu treaba prin casa..mai bine stai linistita in pat..si mai tii bebe binca o saptamana..zic si eu..sau suna pe dr si intreaba..
Alina 35 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 5 Saptamani