Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Criss, vad ca fetele ti-au ursit ca nasti pana luni. Sa ai nastere usoara si sa ne dai si noua de veste, cand poti!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Azi am avut program de parc - am iesit de 2 ori, e insa frig brrr, insa e inca multa zapada si erau copii multi in parc cu saniute si chiar la tobogan, ca acum aluneca bine.
Laura, sincer mi-ar placea sa vin, ca avem unde sta, drumul insa imi da de gandit. Poate cand s-o mai incalzi.
Si eu trebuia sa-i fac gauri in urechi Larei cat eram in Piatra - i-o durea mai tare acum cand sunt mai mari? sau e indiferent? eu mi-am facut singura pe la 14 ani (5 odata - sa recuperez), imi parea rau ca nu-mi facusera parintii mei si nu pot purta si eu fel de fel de minuni de cercei; acum nu mai port deloc - asa se schimba omul
Cred ca e greu cu serviciu si 2 copii acasa - cred ca e importnat insa sa ai o activitate si daca iti place ce faci si copiii sunt cuminti si intelegatori, cred ca e frumos.
Lora, da' vad ca te gandesti la toate -piscina, vila, masina noua, nu-i rau. Da' Iustina ce parere are de toate aranjamentele astea?
Ana, super ca ati gasit apart. nou! Sper sa va simtiti bine in el!
Chip si Dail sunt veveritele alea, nu? Sunt la Tv sau aveti vreun CD? Stiu ca mie imi placeau mult cand eram mica - le-as vrea si pt. Lara
Adriana
crissandrada spune:
Buna!
Dana sa dea D=zeu sa ai dreptate. Azi am fost si m=am pensat, mi=am facut manichiura si pedichiura. Intr=un singur loc tre sa ma mai aranjez si gata sunt pregatita.
Am fost si la control si mi=a zis ca in orice moment se poate intampla ca colul e pregatit e " copt" cica.
Adriana normal vreau sa nasc. Mai ales cu tromboflebita mea cica nu prea e recomnadata cezariana. Sper sa raman pe natural sa nu apara ceva neprevazut. Oricum dupa ce nasc mi=au zis ca trebuie sa fac iar injectii.
Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!
ana1980 spune:
criss speram si noi sa ne dai de veste cat mai repede ca ai nascut. Tinem pumnii sa fie cat mai usor.
Adriana le am pe un cd. Sunt impreuna cu Donald.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
Criss fii convinsa ca o sa fie bine,sper sa nasti natural,ca te refaci mai repede,poti pleca acasa dupa doar vreo 3 zile(a cezariana treb sa stai vreo 7 internata)Tinem pumnii
Eu as zice sa te grabesti sa te faci si in locul ala,ca nu se stie,te prinde momentul nepregatita...sau daca nu mai apuci,sa-ti iei la tine,cate fac ele acolo
Adriana tu cum te simti?Te-ai mai ingrasat nitel?Baga niste poze sa te mai vedem,eu chiar nu te-am mai vazut demult
Laura eu zic ca e destul de bine si aici,n-am avut pana acum nici o obiectie in privinta mancarii,a fost ok,si sunt atatia ani de cand merg acolo.Tu faci cum crezi,vezi ca in grupa la mine are si o vecina a ta baietelul,cred ca sta la o scara alaturata de tine,e invatatoare parca sau educatoare de meserie.Poti sa o mai intrebi si pe ea.Cand am intrebat-o unde sta,am facut legatura cu tine si mi-a spus ca va cunoasteti din vedere.
Parerea mea e ca faci o greseala ca nu-i faci gauri in urechi acum cat e micuta(inca trebuia mai demult)Eu am avut de cand eram mica,dar le am strambe(de fapt una din ele) si nici in ziua de azi n-am curaj sa merg sa-mi fac alta mi-e frica.Anei i-am facut la 8 luni.a plans un pic si gata.Dar voi faceti cum credeti,eu doar mi-am spus parerea.Poate ea o sa aibe curaj,nu ca fricoasa de mine
Ana si eu am gasit pe ODC niste desene cu Cip si Dale,dar filmuletul e destul de mic,am sa mai caut.
O noapte fructuasa!!
Ana Maria,Paul si mama Dana
lunna27 spune:
buna dimineata!
Fetelor,a nascut Criss ,am primit mesaj in dimineata asta,inainte de 7!Suna asa:
'Am nascut o fetita sanatoasa de 3.400,apgar 9,la ora 6'
Felicitari inca o data si te asteptam cu bb-ta acasa!!
allexa06 spune:
Ma bucur ca a nascut Criss...in sfarsit si-a tinut bebele in brate, parca mi-e dor si mie de un momemt din asta
Lui Razvanel ii curge nasul si a inceput sa si tuseasca de azi noapte. Abia incepusem sa-i fac tratamentul pt. imunitate...
allexa
allexa06 spune:
LAURA - orice fetita vrea cercei , mai ales cand va fi mare. Taticii nu prea se pricep la treburile astea
allexa
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
buna dimineata!
Fetelor,a nascut Criss ,am primit mesaj in dimineata asta,inainte de 7!Suna asa:
'Am nascut o fetita sanatoasa de 3.400,apgar 9,la ora 6'
Felicitari inca o data si te asteptam cu bb-ta acasa!!
Felicitari!!! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa mica domnisoara! Refacere rapida Criss, laptic mult si sa veniti repede acasa!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni