Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 5
carmenstefi spune:
SALUTI FETELE!!!!!!
ASA E!!!!! A NASCUT CRISSSSS!!!!!am primit si eu mesaj dimineata!!!!
Criss ne bucuram tare mult!!!!1sa fiti sanatoase amamdoua si va asteptam acasa!!!!
vad ce discutiii amunzante aveti,lora daca vrei iti dam si noi o mana de ajutor la piscina,cu o galetusa si o lopatica de la stefi si trb e gata,...oricum ma bucur si astept sa ne vedem intr-o zi cu soare.
eu ,dupa cum vedeti mai lenevesc pe acasa,ca am avut niste prb pe la serv si acu am plecat de la ei si incerc sa lucrez pe cont propriu dar mai am de lucru pana atunci.
va pup pe toate si incerc sa mai intru mai des,azi plecam pana la sv la nasii fetei.
carmen si stefi
lunna27 spune:
Mai facem si noi haz de necaz,ca altfel....
Carmen in ce domeniu incerci sa lucrezi pe cont propriu?M-ai facut curioasa Petrecere frumoasa azi!!
Ana Maria,Paul si mama Dana
alexDG spune:
bisbisbisbisbisfelicitari Criss!!!!!!sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta mandrutza!!
Va asteptam acasa repede...sa povesteshti tot
alexDG spune:
felicitari Criss!!!!!!sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta mandrutza!!
Va asteptam acasa repede...sa povesteshti tot
Adriana_78 spune:
Criss, felicitari, sa-ti traiasca mica comoara! Sa fie sanatoasa si fericita!
Pt. cand oi mai avea timp sa citesti mesajul - Te intrebam de nastere, ca stiu ca acum e la moda cezariana, multe fete opteaza pt. ea, ca cica e mai "lipsita de dureri" si probabil "mai curata" ca sa zic asa..
Sunt curioasa daca ai mai apucat sa te faci si in "locul ala" -
- vorba Danei, eu m-as fi facut mai intai acolo si apoi pensat si alte nebunii; la prima nastere eu eram obsedata de par - mi-era mereu teama ca ma apuca durerile nepregatita cosmetic, si pana la urma a venit asa repede momentul, ca nici dus n-am apucat sa-mi fac inainte; da' cine se mai gandeste apoi la chestii de astea - cand totul se termina bine si iti tii puiul in brate
Dana, voi pune niste poze, insa trebuie sa selectez si sa fac si cu burtica, ca desi e maricica, n-am fotografiat-o special
o duminica frumoasa
Adriana
lunna27 spune:
Adriana eu trecand si prin ceza si prin nastere naturala,spun ca cel mai bine e prin ultima varianta,pt ca refacerea e mult mai rapida,poti alapta imediat,si la 3 zile,daca totul e ok,iti da drumul acasa.Eu din ceza mi-am revenit tare,tare greu ,asa a fost sa fie,dar depinde si de organism.
ana1980 spune:
Criss felicitarti inca o data si de la noi! Sanatate multa va dorim, recuperare rapida si liniste cat mai multa sa va puteti bucura de noul ingeras
Adriana iar daca nasti natural si in apa e si mai super. Eu sunt foarte incantata.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
carmenstefi spune:
hai salutare din nou fetele!!!
dana,ai avut mare dreptate cand ai zis ca va naste criss pana luni si uite ca asa a fost!!!!!am mai vb cu ea si totul a decurs bine,a nascut normal si pe fetita o cheama ALESIA IOANA,mai multe detalii ne va spune ea cand se va linistii,ca nici eu nu stiu.
dana,pt moment am doua variante de munca,sa lucrez in domeniul de birotica,adica tehnoredactare,xerox,laminari si mai multe,nu pot sa zic ca ma pricep f mult dar am lucrat cu acestea si ar mai fi o varinata cu un mag de hainute pt copii aduse din holand dar ma mai gandesc,dar mai dureaza pana atunci ca abbia am inceput hartiile si se stie cum se misca la noi birocratia dar sper sa fie bine.
va pup fetele,sa aveti o sapt bunaaaaaaaaaaa
carmen si stefi
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, sa-ti traiasca amandoua fetitele si sa fiti cu totii sanatosi!
Haideti la o cafea, care vine? Dau eu una, ca vad ca Dana doarme...
Carmen, chiar...la varianta cu lopatelele nu m-am gandit...pai daca adunam toti copilutii cu galetuse si lopatele facem vila cat ai bate din palme!
Iustina a mers iarasi la gradi azi, era tare fericita ca se va intalni cu colegii si educatoarele. Si da, Laura, la ei nu se mai face grupa mica, eventual cica or sa mai inscrie maxim 10 copii, am vorbit dimineata cu educatoarea despre asta.
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
buna dimineata!!
Bey,nu dorm ,is harnica de dimineata dar abia acum imi beau cafeluta!
Azi am dus-o si eu pe Ana la gradi,era cam moftoroasa de dimineata,sper sa se acomodeze repede.Acuma astept un meserias care are de rezolvat niste chestii prin balcon.
Carmen oricum ai lua-o tot e greu inceputul,pana iti intrii iar in mana.Bafta!!
Si eu am vb aseara cu Criss,era bine,cu durerile specifice ale nasterii,a nascut relativ usor,adica pe la 3 noaptea au luat-o durerile acasa si la 6 dim,a nascut cica daca mai intarzia un pic doctora spre spital,venea degeaba