Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

quote:
Originally posted by LoraG76

Pamant am, cred ca niste bani sa platesc niscai boschetari sa sape-o groapa mai gasesc printr-un fund de portofel...si cand o da Domnu' sa ploua......gata piscina! Hai, care se-nscrie? Lista e deschisa!

Lora, mami de IUSTINA

Bine,bine da' cu vila cum ramane??Si aia se face tot asa usor?Eu ma gandesc ca poate poate ne incuscrim...nu mi-ar displacea si o vila

Ana Maria,Paul si mama Dana

Bine, bine, ma interesez io de unde pot lua niste lut, balega si paie pentru chirpici......si pun tiganii din Speranta la treaba...si gata vila......da' Edi cand isi ia o masina mai bengoasa? Sa vad si io ce castig daca ne-ncuscrim...
Mey, macar totul o sa fie ecologic...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Deci buna dimineata la toata lumea, eu sunt la serviciu, afara-i frig, treaba-i buna, cine vine la o cafea?
Dormiti, hai? Bineeeeeee!!!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!!

Lora dar n-ai somn pe'acasa??

Eu treb sa ma apuc de curatenie generala,asa e sambata la mine ,mancare am,m-am scos in privinta asta.
Hai,care mai e prin zona??Plec,dar mai revin,numai daca mai e careva pe aici,ca nu-mi place sa vb singura

Mergi la inceput

Adica ce, io-s nimeni??? Te fugaresc de nu te vezi! Si io tre' sa fac curatenie cand ajung acasa...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Poti sa ma fugaresti cat vrei ca nu ma prinzi,na,na,na

Pan'la cat stai azi,nu de alta dar dupa aia raman singura prin zona ?

Carmen E,Marani,Allexa oare pe unde sunteti?Mai dati un semn de viata!

Criss esti ok?Eu zic ca pana luni nasti

Mergi la inceput

Pana pe la 12-13, cred... Ti-e frica sa stai singurica??? Cheama un prieten...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LUNNA - GATA, AM REVENIT...NOI AM FOST PLECATI DE ACASA...PUTIN

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

ANA - pt. ce varsta folosesti tu gelul ala hemeopat ?
se poate da asa de des ?

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Da' vad ca azi v-ati tinut de poante pe aici...Dac stiam intram si eu, dar n-am putut sa o deranjez pe fiimea de la Chip&Dail.

Dana o vacanta n-ar strica oriunde te-ai duce.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetelor!
Vad ca va distrati la greu! Tare imi pare rau ca nu am participat si eu la schimbul vostru de replici . La servici e naspa, ca nu mai apuc decat sa citesc, pe fuga si 'in diagonala' ce scrieti. De scris, nu prea poate fi vorba, mai ales ca mi s-a si atras atentia sa nu mai stau cu browserul de net deschis decat daca am ceva tehnic de cautat, ca suntem in intarziere cu proiectul (desi eu sunt cea mai avansata din echipa . Nu ca ma laud, dar chiar sunt buna!). Acasa, pana adorm copii, cu greu apuc sa ajung la calculator(eventual, ca sa le mai pun un film de desene animate), iar cand adorm ei, de obicei 'cad' si eu la datorie. E tare obositor sa ai copii acasa! Dar e si tare frumos! Ma delectez cu replicile lor, cu modul in care pocesc cuvintele, cu imbratisarile si pupicii lor, cu zambetul larg si rasul in hohote...
Azi am fost cu saniuta aproape o ora. Le-a placut foarte mult! Am imprumutat sanie, dar cred ca o sa cautam sa cumparam una, ca iarna se anunta lunga si e pacat sa nu profitam. Acum dorm toti (inclusiv tati , care a tras sania la deal de nenumarate ori), mancarea am terminat-o de facut, asa ca ma bucur de liniste.
Cristina, parca tu ma intrebai,reacomdarea la cresa e asa si asa. Invariabil, in fiecare dimineata, imi spun ca nu vor la copii. Apoi plansul e mai mult sau mai putin, de cele mai multe ori s-au linistit pana i-am bagat in sala si i-au 'preluat' doamnele. Dar de 2 ori au intrat plangand. Oricum, in fiecare seara ii iau veseli, odihniti, hraniti si cu noi cuvinte in vocabular.
Adriana, imi imaginez ca dupa Piatra Neamt si Viena, sa te acomodezi in Bcuresti iarna nu e tocmai usor si frumos. Iti tinem pumnii sa fie bine, sa rezisit pana in primavara. Chiar vineri, in drum spre cresa, Bianca mi-a arata Euroconfortul si a zis "Laa, vizita a Laa, megem!" Deci, va asteptam oricand in vizita, multa lume va duce dorul la amandoua .

Laura, vad ca te-ai gandit la toate: ginerica, piscina, vila ... spor si bafta sa ai!

Ana sa poarte Ecaterina sanatoasa cercelusii! Mie asa rau imi pare acum ca nu i-am facut Biancai gauri cand era bebe. Stau cu 2 perechi de cercei superbi in dulap si astept sa creasca mare, sa vrea ea gauri (asa a decretat tac'su, ca daca vrea, o sa isi puna, daca nu... la fel de bine)

Dana, o duci pe Ana de luni la gradinitza? Vroiam sa te intreb cum sunt conditiile la caminul unde o duci tu? Cum ti se pare gratinita? Soacra'mea a dus doare de inscriere a shtrumphilor acolo, ca varianta de rezerva, in caz ca nu reusim la gradinita de la gara (s-ar putea acolo sa nu faca grupa mica). Eu as mai incerca sa-i inscriu si in spate la scoala 12. Am inteles ca la gradinita unde merge Iusitna nu se face grupa mica la anul. Eu nu mai inteleg nimic! Astia din parlament dau lege ca e obligatoriu la gradinita de la 3 ani (plus ca sunt multi copii si e cererea foare mare), dar gradinitele nu fac grupa pt pitici.Ca la noi la nimeni!

Marani ne-ai parasit? Nu-ti mai place de noi?

Carmen cand incepi serviciul? Cu Stefi cine o sa stea cat esti plecata?

Andreutza tu nu ne mai spui nimic? Hai te rog mai povesteste ceva de soacra ta! Ma amuzi teribil de fiecare data!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput