Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 2
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Laura, merci pt. completarea din listuta!
Azi ii duci iar pe strumphi la soacra?
MA gandesc s-o las pe Lara asta seara la mama.
Lora, despre ce ginerica e vorba? ca eu am pierdut ceva
Criss, mai e putin! Vei naste natural sau cu cezariana?
Ana, super ca actioneaza asa radip medicam. Dinti o sa tot apara de acum incolo, deci e bine sa ai ceva eficient. Nu mi-ai spus unde o sa va mutati? Tot in oras sau va faceti vreo casa pe la munte?
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, Dana a vazut la mine la messenger o poza cu Iustina si-un baietel, despre aia era vorba:
http://good-times.webshots.com/photo/2037437960099413604pBfXeM
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Adriana casa de la munte ramane pe mai in colo. Acum ne vom muta in alt ap mai la iesirea din oras, undeva pe Calea Romanului - iesirea spre Roman-Iasi. Se comstuiesc locuinte noi acum. Sunt ap mari , cel putin al nostru e mansardat, la et 2.
Lora da' te misti repede, nu gluma
Mey, am uitat sa va spun - socrela mea a plecat in America pt 3 luni. Dupa vreo 2 luni de bataie la cap sa se duca, am reusit. Ea nu vroia, dar fata ei cea mai mare avea nevoie de ea sa stea cu bebita ei. Si aseara, cand sa vb si eu cu ea, mi-a inchis mess-ul. Cred ca nu prea i-a placut ca tot i-am zis sa plece. Dar ii trece ei....are timp.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
Auzi,Ana dar poate n-a inteles mama soacra,ca trebuie sa vb si cu tine Oricum,e fain,parintii verisoarei mele,tot la fel fac,se duc cate 6 luni,cand ei cand cuscrii...unde n-as pleca si eu macar o sapt sa vad'tara tuturor posibilitatilor'
Lora dar o vila cu piscina n-ar fi mai buna??
Ana Maria,Paul si mama Dana
LoraG76 spune:
Pamant am, cred ca niste bani sa platesc niscai boschetari sa sape-o groapa mai gasesc printr-un fund de portofel...si cand o da Domnu' sa ploua......gata piscina! Hai, care se-nscrie? Lista e deschisa!
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Dana stai calma ca n-ai pierdut nimik. E destul de greu si acolo. Mai depinde si ce faci acolo si cati bani castigi. Mai bne te duci in Anglia.
Lora ce psicina faina iti faci !.... Astept intai sa-mi spui parerea ta.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Pamant am, cred ca niste bani sa platesc niscai boschetari sa sape-o groapa mai gasesc printr-un fund de portofel...si cand o da Domnu' sa ploua......gata piscina! Hai, care se-nscrie? Lista e deschisa!
Lora, mami de IUSTINA
Bine,bine da' cu vila cum ramane??Si aia se face tot asa usor?Eu ma gandesc ca poate poate ne incuscrim...nu mi-ar displacea si o vila
lunna27 spune:
Ana oricum asta ramane un vis al meu,nu ziceam de mutat acolo ca stiu ca e destul de greu,dar macar de-o vizita,ceva,un concediu,o vacanta...
alexDG spune:
Salut fetelor!
ce vorbiti voi aici??De vile?Piscine??
Pai mai stati vreo 4-5 ani shi vin eu...k tot vreau sa dau in vara la constructii deeeeeci......Vin sa fac shi eu un ban gramada...mai pun o caramida, mai dau o mana de var...shi gata vila...shi pt ca va cunosc...facem shi reduceri:)):))...3caramizi la pret de 2jumate...e bene?...iar de piscina nu-i problema...cu shtrumphii o rezolvam in 2 zile:)):))...[nu ma trimiteti la protectia copilului k le va face placere]
Laura, tre sa recunosc...fenomenala poza cu iustina...shi are o privireeee...
Adriana, pai veniti si voi la saniush cand am eu vacantza...
pooopoci fetelor...week-end placut!...ne mai auzim...scuze...ne mai citim