Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Adina , unde esti si mai ales ce mai faci??? Sunt ingrijorata pentru tine !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dany26 spune:
catus, gabitz si roxxy mersi de raspunsuri!
catus te tin la curent!!!are camera profesionista cu lumina multa pt la biserica??!!!oare ar vrea sa vina doar la biserica???contra cost logic!!!
darleeena ce vaccin i-ai facut?ca mie nu mi-a zis sa ii dau nimic si mi-e frica... COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gianina/gianina.jpg)
gianina spune:
Dany26, prietena mea avut botezul baietelului in noiembrie si a apelat la firma angel's day pt. organizare.
Iata cat i-au cerut pt. filmare si poze:
FOTOGRAFIE Servicii fotografiere , 200-500 foto pe CD, 200 foto pe hartie foto mata sau lucioasa, format 13x18 =1170ron
FILMARE Servicii filmare ,montaj pe DVD, brut pe VHS( pentru brut pe DVD se va achita contravaloarea suportului, la fel si pentru multiplicare)=1360ron
asta asa sa iti faci o idee .. cred ca gasesti si mai ieftin.
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
loub_erika spune:
multumim..,darlenna si gianina,o sa schimbam atunci si noi pampersii.,ce ma bucur ca am gasit,abia astept sa merg maine sa-i cumpar,mancaoar mama pe ea de fetita!!
Asa e gianina..,creste atat de repede de nu imi vine sa cred...,mananca in jur de 5-6 mese pe zi de cate 158-180ml,NAN..,bine ca nu mai mananca si noaptea ,asa cum facea la inceput,acum doarme pana la 7 dim.!!
Azi m-am uitat la jurnalul din timpul sarcinii,si am datsi peste pozele cu voi,fetele care am fost la TRATORIA...,mama.. da ce mari eram...si frumusele,m-am simtit atre bine atunci,abia astept sa vina primavara sa ne intalnim cu bebei!!
Laura10 spune:
fetelor, legat de papaceala, eu i-am facut ieri si alaltaieri proba suptului lui bb al meu si la nici 5 sapt el baga cate 120, 150, 160, 180 ml la o masa, oricum, minim 150 ml. nu e mult pentru varsta lui? mai ales ca dupa ce papa, reagaie si imediat dupa ce ragaie mai si regurgiteaza asa... vreo 10 ml. si cantaritul a fost dupa ce a regurgitat. poate de-asta gafaie asa rau dupa ce manaca si sta incordat ca un jambon, caci e relativ ca un jambon...
cat papau ai vostri la 5 sapt la san?
si mai avem o mica problema, el doarme bineeee de la 2 - 6, 7 seara, dar bine de tot (e ora cand ii deschid geamul si ramane imbracat bine dupa). oare e un friguros si ii place sa doarma bine imbracat? eu auzisem ca nu le place sa fie supraincalziti, dar asta cum il imbraci mai bine adoarme. ati patit asa? noi in casa avem 20-22 de grade si el este imbracat cu un body maneca scurta, unul maneca lunga, sosete in picioare si salopetica, dar are vesnic manutele reci. poate ii e frig?
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Laura10
fetelor, legat de papaceala, eu i-am facut ieri si alaltaieri proba suptului lui bb al meu si la nici 5 sapt el baga cate 120, 150, 160, 180 ml la o masa, oricum, minim 150 ml. nu e mult pentru varsta lui? mai ales ca dupa ce papa, reagaie si imediat dupa ce ragaie mai si regurgiteaza asa... vreo 10 ml. si cantaritul a fost dupa ce a regurgitat. poate de-asta gafaie asa rau dupa ce manaca si sta incordat ca un jambon, caci e relativ ca un jambon...
cat papau ai vostri la 5 sapt la san?
si mai avem o mica problema, el doarme bineeee de la 2 - 6, 7 seara, dar bine de tot (e ora cand ii deschid geamul si ramane imbracat bine dupa). oare e un friguros si ii place sa doarma bine imbracat? eu auzisem ca nu le place sa fie supraincalziti, dar asta cum il imbraci mai bine adoarme. ati patit asa? noi in casa avem 20-22 de grade si el este imbracat cu un body maneca scurta, unul maneca lunga, sosete in picioare si salopetica, dar are vesnic manutele reci. poate ii e frig?Tudor-Matei 11 Decembrie 2007
Laura
Din cate am citit eu despre alaptare, un bebe poate sa pape la san pana la 300 ml. Cat vrea, atat trebuie sa pape. Regurgiteaza ce e in plus si gata. Sa nu-i limitezi mesele la san, nu e voie!
In legatura cu manutele reci, parerile sunt controversate. Unii zic ca e normal sa aiba manutele reci, ca asa sunt bebeii, dar eu i-am mai pus fetei inca o bluzita pe ea si nu mai are mainile reci. O tin cu body maieu, body maneca lunga si salopetica, toate de bumbac. Incearca si tu si mai pune-i o bluzita si vezi cum e. Daca ii e cald, transpira la ceafa.
Alexia Diana
5 Nov. 2007
loub_erika spune:
Laura,sa sti ca si eu c-am la fel o imbrac in casa,tot asa-i pun si eu sosetute pe sub salopeta...,ca parca avea piciorusele reci..,a mea doarme bine peste tot.. si afara si in casa si la rece si la cald...,dar cel mai bine dupa baie..,imi place sa o vad terminata..,nici sa gangureasca nu mai poate...
,iar noaptea ,fiind mai racoare-i pun manusi din acelea subtirele de casa...,ptr ca are manutele reci...!
darleena spune:
Dany i-am facut Infanrix Hexa la Medlife, la dr. Marcu.
Eu azi m-am convins de ceva in legatura cu doctorii astia: cate bordee atatea obicee. Asa ca pot fi unii care zic sa nu scoti copilul afara sau sa nu-i faci baie, iar altii sa nu interzica.
Eu nu am scos-o pentru ca a dormit de cand am venit acasa. S-a trezit dupa 3 ore sa manance si iar s-a culcat, iar acum a urlat de foame insa dormea. I-am dat sa suga si acum iar somn. Sper sa o tina si la noapte ca eu sunt cam obosita azi.
Erika heheh ce vremuri. Si eu abia astept sa se mai incalzeasca nitel sa mai facem o intalnire...bineinteles cu bb-ii la purtator.
Cand mai iesiti prin Mall da-mi si mie un tel ca venim si noi, ca suntem tare plimbarete
Laura nu te mai stresa cu proba suptului. Lasa copilul sa manance cat vrea si cand vrea. El stie cel mai bine de cat lapte are nevoie.
Manutele le are reci pentru ca bebeii nu au inca circulatia periferica reglata, de aceea se intampla sa mai simti mainile sau picioarele reci, dar nu cred ca trebuie sa supraincalzesti copilul.
20-22 grade sunt ok, chiar indicate. La temperatura asta se recomanda ca imbracamintea sa fie un body cu maneca lunga si pantalonasi cu picior sau daca nu, pantalonasi si ciorapi.
Hai ca v-am zapacit cu stiinta mea cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
anka.san spune:
Salutare si de la noi !
Am reusit sa mai intram un pic
Am vazut pozele de la botez, Roxule ai un baiat pe cinste
Ramo printesa ta e tare dulce.
Roxana, mi-a placut tare mult coronita din jurul cristelnitei. Unde ai facut-o?
Anne_Ma multumim pentru reteta de ceiut. Credeti ca se poate da si copilasilor alaptati exclusiv? Eu am primit indicatii sa nu dau nimic altceva (in afara de medicamentele pentru colici, care inca ne mai chinuie ). Sau sa il beau eu ?
Dany26, de la Andrei pentru Andrei
ca sa treaca durerea de la vaccin. Cand o sa fie botezul? O sa-ti dau PM in seara asta referitor la fotograf
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
anka.san spune:
Voi scoateti bebeii afara inainte sau dupa masa?
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei