Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara!
Pufuletz si eu sunt de acord cu tine. De fapt nu se pune problema care ocupa primul loc in inima mea, sotul sau copilul. Fiecare are locul lui, la fel cum este loc si pentru parinti, frati, etc..Putem sa iubim in moduri diferite.
Maine ne ducem si noi la Bucuresti, in formatie completa, si am mari emotii. Oare o sa fie cuminte bebelina? Mi-e frica sa nu se puna pe tipat in masina. Ultima oara a plans rau cand am mers cu masina. Am pus-o in fiecare zi in scaun cate 10-15 minute,sa se obisnuiasca, sper sa fie totul bine.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

La multi ani pentru Ilana, Joshua, Andrei si pentru micutza mea la implinirea fabuloasei varste de 2 lunisoare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Buna! :) Noi ne-am rasfatat pana acum, diminetile sunt foarte animate la noi.

Erika, Angelina e o dulce si vad ca doarme pe unde apuca. La ce greutate a ajuns acum? Cred ca e foarte vesela.
Roxana, George arata bestial in costumasul de botez. Sa-ti traiasca. Ce bine ar fi sa faca si a mea ca la baita! Mi-e groaza sa nu inceapa sa urle de foame. A iesit bine ziua de ieri? Coronita de la cazan e foarte frumoasa. Da un aer festiv.

Am facut update la listuta. Toulii, ne dai si datele tale sa eliminam x-urile? :)

Alina si Maria - 3 NOV 2007

datele sunt 41 sapt.,3270gr.,53cm,apgar9,cezariana, dn 05.10.1975
sper sa nu fi uitat ceva ca parca sunt mai rau cu neuronii decat in sarcina

"http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm"[url"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

darleena - si eu tot la dr marcu merg.de fapt vine acasa...
dany - noua ne-a zis sa nu iesim in ziua vaccinului afara si sa luam preventiv calpol 1.5 ml la 8 ore in ziua respectiva.eu nu i-am dat decat dupa vaccin o doza, pt ca pe el scrie ca se da de la 3 luni...si n-am vrut sa risc, mai ales ca nu parea sa aiba vre-o problema.
pupici.
merg la nani.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Araliapai pe cutia de milumil 1 scrie ca in luna a 2 la o masa se da 170 ml. am fost si eu foarte ingrijorata ca manaca mult dar decat sa-l vad slamand mai bine satul. Adica plange de foame. Am consultat si pediatra si a spus ca pot sa-i dau mai mult pt ca nu e gras ci se dezvolta mult mai rapid. Ma linistit cand mi-a spus ca v-a stagna el la un moment dat. In san cred ca am c-am 40 ml ca m-am saturat tot sa-l cantaresc la fiecare masa ca sa stiu exact.In unele zile cred ca am mai mult dar in medie e 40. Ii dau bineronul si il mai scot c-am la un minut odata ca se face vid si nu mai curge laptele din sticla asa de bine. Ai grija ca v-a trage cu pofta si se ineaca cateodata. Ridical pe umarul tau si batel pe spate pana ii revine respiratia la normal si apoi continui cu papa. Capul sa fie mai sus decat picioarele deci nu ii da-i cand el sta pe spate ci intr-o pozitie de 45 de grade.Bafta

crisstianabun sa iti povestesc ce am facut eu. Am introdus suzeta si ceaiul. Suzeta in cursul zilei si multa rabdare. Cand plange de foame ii dai suzeta sau vei incerca sa vorbesti cu el. Si a meu a plans in primele zile dar am avut rabdare si am asteptat orele respective. Acum cand stiu ca e programul format daca si-l mai strica accept, dar in sensul ca nu mancam la 14 ca la 13 dar tot las 4 intre mese. Ceaiul a fost introdus pt noapte. Am vrut sa-i scot o masa, ca asa mi-a zis pediatra. Nu am reusit. Nici nu-i place ceaiul. Acum incerc sa-i mai dau ca are colici urate. Dar poate la voi merge. ceaiul ii umple stomacul si ii da senzatia ca are ceva in stomac dar se duce repede. Incearca si dute pe principiul mai bine plange acum cateva zile decat sa manace prea mult si apoi sa trebuiasca sa reduci. Cu laptele de la san e altceva, acolo se poate da cat vrea bebe, dar cu formula eu nu asa face chiar supt la cerere.

ellis da mananca mult dar de la san am c-am 40 ml. asa aveam ultima ata cand am verificat, dar nu ma las atat cat am atata ii dau de la san, nu ma las. E ca un vaccin pt el ca ii dau si ce mai am din san. O sa pun poze sa vezi cum aratam. Am avut si noi 6 mese azi noapte din cauza ca aseara la masa de la 23 nu a luat din completare decat 80 ml si s-a trezit la 3. Pediatra mi-a recomandat ca sa-i dau mai mult la masa de la 23 ca sa reziste mai multe ore noaptea.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Sanduta nu inteleg. De ce ii dai bebelushului noaptea ceai si nu ii dai laptic?
Fetelor poate imi raspunde si mie cineva pana maine: mai e oprita circulatia la Orhideelor, Grozavesti, Gara Basarab? Acum o saptamana mi-a zis cineva ca era oprita, logic ar fi sa nu mai fie, dar deh Romanica e plina de surprize si nu toate sunt placute. Ar fi urat sa ajungem acolo si sa ne intoarcem s-o luam pe alt drum, mai ales ca picam in Buc exact la ora cu trafic infernal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gabitz mi s-a parut ok dr.Marcu. Mie mi-a zis sa-i dau Panadol la 8 ore.
Initial nu am vrut sa-i dau, insa acum pe seara mi-a facut 38.2 si i-am dat 2 ml. Acum 5 minute am fost sa-i iau din nou temperatura si avea 37.4 asa ca sper ca maine sa fie ok fata mea.

Dr. Marcu mi-a zis sa-i dau sa manance la cerere, la 3 ore ....pai cum vine asta la cerere la 3 ore? Eu ii dau sa manance cand vrea ea, mai ales ca o alaptez exclusiv iar pitica mea de cand a crescut asa de mult nici nu se mai trezeste noaptea.Se culca pe la 10.30-11 si pana la 7 jumate doarme fara pauza.
Cand a auzit cat doarme noaptea si-a schimbat parerea despre alaptatul cu pauze de 3 ore intre mese si a zis ca sunt imparateasa cu un copil care doarme atat noaptea ...sunt de acord

Sanduta scuze ca ma bag...stiu ca nu e treaba mea, dar nu cred ca rezolvi situatia daca ii dai ceai noaptea. Pai daca copilul se trezeste de foame si el primeste apa colorata (expresia doctoritei) cum sa se linisteasca? Cand o fi el pregatit sa sara o masa fii sigura ca o va sari.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SANDUTA, si eu am vrut sa-i dau san la fiecare masa, dar dr a zis o masa san , una formula, si asa am ajuns ca si la masa cu san ii dau completare; si eu ii voi da san atat cat voi avea, eu as fi vrut alaptat exclusiv, dar din cauza colicilor si agitatiei ei am ajuns sa papam asa , ca o hraneam si la 1-1 1/2 h; nu mai eram om; acum imi pare rau ca mi-a scazut secretia lactata si as vrea sa-i bag san la fiecare masa, dar mi-e frica ca nu papa si formula de ajuns si e flamanda; pt ca ea adoaeme in max 10 min de cand ii bag biberonul/sanul in gurita, cu toate metodele mele de a o tine treaza si asa s-a intamplat sa mancam 1 1/2h; incerc azi sa vad dc vrea san la fiecare masa, mai putin seara, cand ii dau doar formula ca sa nu se mai trezeasca noaptea;

in legatura cu imbracatul eu in sus ii pun body grosut si atat, sau body cu maneca scurta si bluzita subtire, si pantalonasi; niciodata nu i-am pus sosetele sub pantalonasul cu botosel sau sub salopetica; oare ii e bine? manutele le mai are reci, dar piciorusele numai cand e goala mai mult timp;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

...desi nu mananca gaza mea, a luat in ultima sapt 340gr...e paranormala...are mese cand mananca 70 si gata, poate asimileaza ea tot...seamana cu ma-sa;

Eu tot vreau ca fata sa faca kk fara supozitor ca sa nu o mai chinui de 2 ori pe zi, dar eu numai cu supozitor ies si acum si toata sarcina, inainte ma ajuta cafeaua , dar acum dc nu mai beau...scuze de subiec; acum am inceput sa-i dau fetei LASS BABY pt constipatie si va zic dc iese ceva.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Capitol nou

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput