Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor din buc care ati facut sau faceti botezul pana in febr.....as vrea si eu un cameraman si fotograf dar numai pt biserica....Oare sunt care vor sa vina doar la biserica??
voua cat va iau sau v-au luat pt biserica+rest???

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

INCA ASTEPT SI EU UN RASPUNS

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Buna seara la fete si copilasi!

Dany, felicitari ca ai reusit sa-l ajuti pe bebe cu kk...vezi ca pana la urma exista solutii?

Pup toate fetele si bebicii!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

mersi VALI Doamne ajuta sa o tina asa....desi ieri nu i-am mai dat si nu a mai facut kk...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

pupici la toata lumea!!!!
Dany26 noi facem botezul in Bucuresti pe 23 februarie iar cameraman si fotagraf va fi sotul unei colege fe buna prietena cu mine...asa caa nu-ti poot spune preturi..in schimb e un profesionist...iti pot da un nr de tel daca te intereseaza...in plus sotia lui se ocupa si de facutul lumanarilor, buchetelor..pt botezuri, nunti!
Bebe-ul meu a inceput sa-si faca un progr rel fix noaptea...papa la 3 ore aprox..in schimb dim de la 5-6 nu mai vrea sa doarma..noroc ca mai e mama si soacra prin preajma....e agitat. apoi doarme de pe la 1-2 pana seara la baita la 9 seara!!!
Multi pupici, Catus76, mami de PETRU-CRISTIAN, 21 DEC 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ne-am intors si noi de la vaccin (bine, mai devreme, dar nu a mers netul pana acum )

Pitica a fost o cuminte, a plans cam 30 de secunde si dupa s-a potolit.
Dr. mi-a zis sa nu o scot azi afara si sa nu-i fac baie diseara. Si sa-i dau panadol 2 ml din 8 in 8 ore.

LA noi efectul vaccinului este evident: pitica doarme de 3 ore, ceea ce este foarte anormal pentru ea in timpul zilei.Febra nu a facut inca, sper sa nici nu faca.

Am si eu nevoie de o informatie legata de botez - cine stie - in martie este adevarat ca se poate face botez doar pe 1 si pe 8, ca apoi se intra in postul Pastelui?

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

vali - ti-am scris....
dany - eu i-am dat sucul inainte de masa, ca sa fiu sigura ca-l bea!in prima zi o linguritza, a 2-a zi 2 lingurite si tot asa pana la 30 ml. apoi incepeam cu alt suculetz.despre poze si camera...la noi a fost un prieten..asa ca nu stiu preturi.
darleena - botez se poate face oricand, nu are legatura cu postul!
pupici micutilor crestini. foarte frumoase pozele.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Ne bucur-am ca v-au placut pozele...!!
Vasari,Angelina pe 26 decembrie cand a cantarit-o pediatra avea 7kg...,dar e si lunga avea 63cm,acum imi e si frica sa o cantarsc...,cred ca are deja 8kg,eu o cantaresc de obicei in fiecare duminica..,dar aseara am uitat..,asa ca am sa o cantaresc in seara asta dupa baita!
Cand o schimb de pempars,imi vine sa o mananc ,cand ai vad bulanasele...,maicamea imi spune ca eu eram egzact la fel..,o mica grasuna...!
Apropo de pampersi..,in Franta gasisem niste pampersi tare buni,aveau o banda elastica...si imi venea mult mai usor sa-i inchid,plus ca nu o strangea deloc...la burtica,stiti cumva unde gasesc asa ceva?! parca am vazut de la firma HUGHIES...parca!!Foloseste careva din voi!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Erika poti incerca Huggies sau Libero.
Eu le-am incercat pe toate si cred ca raman la Libero pana la urma. Au si banda elastica, asa cum ziceai tu.

Gabitz multumesc

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Eu stiu ca botezul se poate face oricand. Noi trebuia sa facem in februarie, insa pana la urma l-am mutat pe 8 martie, cand sper ca va fi vremea mai frumoasa.
Dany, din pacate nu stiu nici un fotograf. Noi vom folosi camerele foto din familie. Fiecare mebru al familiei va face poze cu camera sa si pe urma le voi adun ape toate .
Fetelor, vroiam sa va intreb cum e cu puseul de crestere. matei a avut vreo 3 zile in care a mancat numai 150-180 de ml de laptic praf iar acum a revenit la 110-120 de ml din 3 in 3 ore. Cand manca 150 de ml o facea cam la 4ore, 4 ore si jumatate. Ce parere aveti despre asta?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Roxana, Ramonella, felicitari pentru micutzii crestini!
Erika, ce mult a crescut Angelina..si este asa dulce!

noi vrem sa facem botezul pe 1 martie...insa nu am aranjat inca nimic.. de maine incepem cautarile de local...nu ne trebuie ceva mare vom fi maxim 50 de persoane. Aveti ceva recomandari? locuim in Berceni, zona Cultural.
Ancutza, voi unde faceti?
Darleena, eu stiu ca sunt permise botezurile in post dar ca mancarea servita la masa trebuie sa fie de post.

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

loub_erika eu folosesc Huggies si sunt foarte multumita atat de scutece cat si de servetele. Scutecele au acea banda elastica .

Rox frumos foc micul crestin

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput