Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by darleena
Neata mamicile mele dragi.
Azi dau euca m-am trezit cu noaptea in cap.
Azi mergem si noi sa ne facem vaccin...tineti=ne pumnii, desi simt eu ca pitica mea e o curajoasa si ca nu va avea nicio reactie adversa.
Crisstiananu te ingrijora de greutatea piticului tau, el acum creste cat ii trebuie lui. In niciun caz sa nu=i restroctionezi mancarea.
Si a mea la doua luni are 6 kg dar e si lunguta (63 cm) si mananca de rupe, dar sunt sigura ca nu va fi intotdeauna asa. Oricum ei pe la 4 luni incep sa nu mai creasca asa de tare, deci se vor stabiliza.
Si ca exemplu ma dau pe mine...eu am fost o dolofana in primul an de viata, dupa care alerga maica-mea cu lingurita dupa mine ca nu mai mancam nimic.
Si toata viata am fost slaba, doar acum cand am fost insarcinata m-am ingrasat, dar am dat repede jos (mai am de slabit vreo 5 kg)...asa ca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezicu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
Darleena, deci nu suntem noi singurii care avem problema asta. Chiar ma gandeam intr-o zi ca unii copii care mananca asa des si necontrolat mai si varsa, adica nu retin tot ce mamanca, dar al meu copil nu da nimic inapoi. Ce reuseste sa suga, tine doar pt el. Mare smecher. De aia se depune tot.
![](bandit.gif)
M-am mai linistit un pic acuma. Credeam ca are cine stie ce dereglari hormonale sau mai stiu eu ce alte minuni de boli. La cate se intampla in ziua de azi, nici nu stii la ce sa te astepti. Sa speram ca o sa-si revina mai incolo cu mancatul. Oricum, mersi mult de raspuns.
Crisstiana si Mattia (22.12.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
loub_erika spune:
Gata am pus poze,acolo o veti vedea pe ANGI ,dormind in prima zi cand am ajuns in sertar ,dupa care soacramea a facut rost rost de un patut...,iar in aeroport dupa ce am dat caruciorul ,a adormit in caruciorul ptr bagaje!,o sa ai vedeti si pe fratiorii mari 12 si 13...,cel mare parca are 16,deja...!! o iubesc mult ,iar asta ma face o mamica fericita!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Buna! :) Noi ne-am rasfatat pana acum, diminetile sunt foarte animate la noi.
Erika, Angelina e o dulce si vad ca doarme pe unde apuca. La ce greutate a ajuns acum? Cred ca e foarte vesela.
Roxana, George arata bestial in costumasul de botez. Sa-ti traiasca. Ce bine ar fi sa faca si a mea ca la baita! Mi-e groaza sa nu inceapa sa urle de foame. A iesit bine ziua de ieri? Coronita de la cazan e foarte frumoasa. Da un aer festiv.
Am facut update la listuta. Toulii, ne dai si datele tale sa eliminam x-urile? :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Erika este superba grasunica ta si ce frumos doarmea ea in sertar.......
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
ellis spune:
quote:
Originally posted by sanduta
ellis eu ii dau completare. Programul unei zile:
masa 1: 5 - 6 unde primeste san + completare 100 ml
masa 2: 10 unde primeste san + completare 135 ml
masa 3: 14 unde primeste san + completare 135 ml
masa 4: 18 unde primeste san + completare 135 ml, aici facem si baita
masa 5: 22 - 23 unde primeste san + completare 135 ml
completarea variaza pt ca nu intotdeauna vrea sa pape asa de mult. Dar c-am asa papa in general acum la 7 saptamani.
Anne_Mae cumparat ceaiul de ceapa de la plafar sau facut de casa??
pufulet74, eu chiar asta am si inteles de prima data, si am tinut sa te felicit pt ca vezi lucrurile atat de frumos si simplu.
Laura10eu inca ii dau san dar manaca si completare ca nu se satura. Despre alta casa, am sa incerc metoda ta de dezbracare inceata.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
mananca mult baietelul tau, a mea mananca completare 30-70 ml, iar masa de lapte praf 90-120, iar ieri a fost prima data cand a papat de doua ori 150; doar ca noi mancam la 2,5-3 ore; mi-e frica sa- i fac baie mai devreme pt ca ea a fost obisnuita ca dupa baie se doarme mult si nu as vrea sa-i stric programul, in schimb as vrea si eu sa avem doar 5 mese, nu 6, dar deocamdata nu doreste.
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
Anne_Ma spune:
RETETA CEAI DE CEAPA: Intr-un ibric puneti 500 ml apa si lasati pana clocoteste. Cand apa clocoteste puneti o ceapa potrivita ca marime, taiata in 4 si lasati-o sa fiarba 5 minute. Se ia de pe foc, se raceste si se dau cam 4 lingurite pe zi. SUCCES!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
POZE BOTEZ
http://community.webshots.com/album/562127063SlSDSh?vhost=community
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
ziua buna si de la noi.
nu am intrat zilele astea ca n-am avut net.
vali - daca te mai intereseaza dr bun pediatru in berceni, iti recomand eu daca vrei. il cheama dragos socosan si are cabinet la blocul intec de la big berceni.daca vrei detalii, spune-mi.si vine si acasa.
si eliza e o dulce, "vorbeste" tot timpul si rade...mor dupa ea!
dany - continua cu suculetul...pupici la piciorus sa nu-l doara la vaccin.
pupici tuturor.s-a trezit gaza.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabi, sar'mana mult...astept detalii, pt. mine e excelent, ca tot pe Oltenitei stau.Activeaza-ti PM-ul, ca nu e activat...astept datele!Inca odata multam!
Valentina, cea mai fericita
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
pufulet74 spune:
Erika, bine ai venit, am vazut pozele, e tare simpatica piticuta ta iar pozele cu sertarul si bagajele sunt nemaipomenite
Roxana, e un cuminte George :)
Ramo, super Bea, si cum scoate limbuta...
Sanda, multumesc, am explicat un pic ca raspunsese si Roxxy80 apropo de asta :)
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dany26 spune:
ellis si al meu mi-e frica ca papa prea mult....de o sapt el vrea 40 ml san si 160 ml lapte praf
Deci, aralia si crissiana v-am intrecut pe toate cred cu papa; sper sa nu fie prea mult totusi adica sa nu se obisnuiasaca asa si cand av fi mai mare...si avem 5 mese pe zi.
ramonell si RGE f f f foarte frumoase pozele de la botez!!!!datorita bebeilor vostri dar si mamicilor frumoase
erika grasunica ta e o dulcica!!!
azi la fix 2 luni conform datei nasterii si 2 luni si 5 zile conf numarului zilelor de cand l-am nascut....are 5,5 kg si 61 cm....si a zis dr ca a luat multishor
a iesit din spital cu 2,950 deci a luat 2,600 kg si 10 cm in 2 luni
mult nu???!!!!
i-am facut vaccinul (a urlat cu lacrimi un min..ca niciodata) iar dr nu ne-a dat nici un sfat despre comprese...sau daca sa il scoatem afara sau nu zilele urmatoare....Deci voi ce i-ati facut??a zis doar sa ii dau jum de supoz cu paracetamol daca face vreo febra usoara diseara...i-am facut infanrix....
gabitz cand e mai bine sa ii dau sucul de morcovi?inainte sau dupa masa?tie ce schema ti-a dat dr atunci???daca mai tii minte...mersi
sper sa faca si azi kk de la sucul de morcov...ca dr mea a zis ca poate sa constipeofffffffffffffff....si cica sa ii bag un pic de sapun in funduletz daca nu mai face cu termom
fetelor,dupa cate zile pot sa ii dau si suc de mar?i-l amestec sau separat??? COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007