Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Laura10

anca - am mameleoane formate numai ca la sanul drept pe care l-a cam jumulit el este inflamat si nu mai am asa mameleonul cum trebuie cu toate ca era... am incercat si cu mameleoane de silicon si de latex... dar ma doare mult mai rau... avem zile bune si zile rele, depine cum a jumulit el tzatza la masa precedenta. oricum, el manaca ce manaca, pana nu mai poate apoi incepe sa regurgiteze de plin ce este si apoi iarasi manaca... asa ca nu cred ca avem sanse de vindecare vreodata...

am avut o noapte de cosmar asa ca azi am zis punct: am dormit toata noaptea cu el in pat si cu sotul, asa ca nu am dormit deloc, a scancit si s-a foit. am zis pas. de azi dupa masa cand vine somnicul la el in pat sta caci nu se mai poate...

oare fac bine? azi noapte era super mancat, relativ linistit de la burtica, schimbat, curat si statea la mine in brate. a adormit, l-am dus la el in patut. in sec 2 s-a trezit si a inceput sa planga...

noi stam cu el in camera din motive de soacra, adika camera lui bebe care fusese pregatita special pentru el a fost ocupata de soacra mea... caci, deh, e casa ei. si el sta cu noi in dormitor, dar ma gandesc serios sa-l las singur si sa ne mutam in sufragerie. voi ce parere aveti? la fiecare miscare am senzatia ca il deranjez, ca mai bine ar dormi singur si nici noi nu dormim caci el mai geme, scanceste, si noi suntem imediat in alerta.

cine poate sa-mi spuna cum se foloseste batista bebelusului? eu ii puneam apa de mare dar vad ca fara rost. o singura data mi-a reusit sa stranute si sa scota mucii. asa ca, avand batista beb in sertar cred ca e cazul sa o folosesc. de cate ori pe zi, cum? puteti sa-mi dati sfaturi?

roxxy80 - dar noi avem 5 saptamani, eu cred ca deja e prea mult... trebuia sa intram intr-o normalitate pana acum...

anne_ma - spune-mi cum se face ceaiul ala de ceapa. eu stiu ca sotul meu bea de-ala cand tuseste si-i calmeaza tusea... nu stiam ca merge si la bb

Tudor-Matei 11 Decembrie 2007

Laura

Salut!
Pentru ca ce povestesti tu seamana cu starea prin care am trecut eu, iti spun ce am facut (minus probleme cu sanii ca eu nu am avut)
1- Pentru depresie ia Calciu + D3, vitamine in continuare (eu iau Elevit) si mai este o zeama buna, se cheama Tonic Feminin de la Dacia Plant, ia cum scrie in prospect. Si plangi, dar nu langa el sau cu el in brate. Plangi la mama ta in brate (cum am facut eu) sau la sotz. Si dupa vreo saptamana o sa razi de tine ca ai fost toanta si ai plans.

2- Ca sa nu se trezeasca cand il pui in patut, pune pe locul unde doarme o sticla cu apa calda (eu am mereu una de Tedi pe calorifer) pe care o iei de acolo inainte sa pui bebe. Ei se trezesc de obicei din cauza dif de temperatura.
3- Bebe trebuie sa doarma in patutul lui, cel mai bine in camera lui daca exista posibilitatea. Nu-l invata in pat cu tine, ca nu mai scapi pana da cu nasu' de gagici

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..da noi am facut-o..2.500.000 lei vechi..George a fost foarte cuminte nu ma asteptam..a facut si pisu pe nasa..a primit multe cadouri, haine, jucarii, bani, etc....aseara l-a durut putin burtica ca ei in vin (preotii) pun miere si l-a cam terminat la stomac dar in rest a dormit de a rupt ca era foarte obosit....parca mi s-a luat o piatra dupa suflet...a iesit super totul..acum ne pregatim pt baia de mir dar o asteptam pe nasica ca s-a dus la dr ca i-a fost rau azi noapte ..ea trebuie sa nasca si s-a cam chinuit cu al meu purcelus....

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

ellis eu ii dau completare. Programul unei zile:
masa 1: 5 - 6 unde primeste san + completare 100 ml
masa 2: 10 unde primeste san + completare 135 ml
masa 3: 14 unde primeste san + completare 135 ml
masa 4: 18 unde primeste san + completare 135 ml, aici facem si baita
masa 5: 22 - 23 unde primeste san + completare 135 ml

completarea variaza pt ca nu intotdeauna vrea sa pape asa de mult. Dar c-am asa papa in general acum la 7 saptamani.

Anne_Mae cumparat ceaiul de ceapa de la plafar sau facut de casa??

pufulet74, eu chiar asta am si inteles de prima data, si am tinut sa te felicit pt ca vezi lucrurile atat de frumos si simplu.

Laura10eu inca ii dau san dar manaca si completare ca nu se satura. Despre alta casa, am sa incerc metoda ta de dezbracare inceata.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by sanduta

ellis eu ii dau completare. Programul unei zile:
masa 1: 5 - 6 unde primeste san + completare 100 ml
masa 2: 10 unde primeste san + completare 135 ml
masa 3: 14 unde primeste san + completare 135 ml
masa 4: 18 unde primeste san + completare 135 ml, aici facem si baita
masa 5: 22 - 23 unde primeste san + completare 135 ml

completarea variaza pt ca nu intotdeauna vrea sa pape asa de mult. Dar c-am asa papa in general acum la 7 saptamani.

Dar nu e mult??? Mie mi se pare enorm, cu formula ce dai tu completare e o masa intreaga, ba chiar mai mult, plus san??? Ii dai biberonul tot odata sau il mai scoti din gurita sa faca pauza?

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna Roxana...,gata am revenit acasa!!
Ma bucur ca si voi sunteti bine si ca ati facut si botezul...toate au iesit perfect,bravo,acum macar stai linistita..,ati trecut si ptr asta...,abia astept sa va avd si pozele...,ca am zis sa te pup inainte !! Si eu abia a vb cu nasul Angelinei...,acum ma sunat sa ma intrebe daca e ok data..,etc.. ca a vb cu preotul..,dar noi mai avem timp...,ca facem la vara ...,in Sicilia,intr-o bisericuta veche catolica...,abia astept sa o vad cu rochita aceea specifica botezului...!
Hai ca mai revin..,vrea sa vad pozele...,sunttare curioasa sa il vad pe grasunel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Roxana..,foarte frumoase pozele ,iar george e un scump...,cum sa comportat?! Dupa vin...,nu la apucat distractia?! Cine filma era fratele tau..,ca parca semanati?! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si noroc...,sa il fereasca de greutatile vietii,sa fie un norocos si sa aibe un ingeras pazitor care lucreaza din 24 in 24 !!
Acum am sa av pu pe mail si eu niste poze cu Angi,ca de cand tot va promit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
nu am intrat zilele astea ca n-am avut net.
vali - daca te mai intereseaza dr bun pediatru in berceni, iti recomand eu daca vrei. il cheama dragos socosan si are cabinet la blocul intec de la big berceni.daca vrei detalii, spune-mi.si vine si acasa.
si eliza e o dulce, "vorbeste" tot timpul si rade...mor dupa ea!
dany - continua cu suculetul...pupici la piciorus sa nu-l doara la vaccin.
pupici tuturor.s-a trezit gaza.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ERIKA multumim frumos..ma duc sa vad si eu pozele cu grasunica ta..da e fratele meu ..ti-ai dat seama nu...George a fost foarte cuminte ..dupa faza cu vinul l-a cam durut burtica pt ca preotii de acolo pun si miere..si el era invatat numai cu san..ii bolborosea burtica groaznic..in cristelnita chiar a ras mult si cand la- scos a inceput sa planga ca el e invatat sa stea mult in apa

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi vreau eu detalii despre doctor si sa imi spui si la ce spital este.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by sanduta

crisstiana si noi am patit la fel. Adica ne-am nascut cu 3,700 la iesirea din spital aveam 3,730 si dupa care:
2 sapt:4,100
3 sapt:4,500
4 sapt:5,000
5 sapt:5,540
6 sapt:5,800
7 sapt:6,000 adica ieri
si eu m-am ingrijorat bineinteles. Am reusit sa-i fac program de mese a cate 4 ore distanta insa tot lua in kg prea mult dupa parerea mea, asa ca am intrebat pe pediatra. Ea a spus asa copilul nu pare gras si oricum poate e mai mancau, nu ar trebui sa ma ingrijorez acum cat timp se alapteaza. Dupa aceea daca la un 1 an consider ca mananca prea mult si ca e gras atunci se incearca un fel de control al meselor si ma refer la cantitate. La aceasta varsta nici nu prea ai ce sa le faci pt ca plang saracutii de foame. Eu iti recomand sa te linisteti si sa profiti de momentele minunate pe care le petreci cu copilasul la sani indiferent cat mananca. Daca observi ca nu se mai satura de la sanii tai consultate cu pediatrul tau.

Sanduta, mersi mult de raspuns. Eu insa nu reusesc sa-i fac program pt alaptare. Mananca foarte dezorganizat, iar daca nu-i dau cand cere face un scandal de scoate toti vecinii din casa.Incercam sa mai rezistam in ritmul asta.Poate o sa-si faca singur program.

Crisstiana si Mattia (22.12.2007)

Mergi la inceput