Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Roxana, cind ne arati poze de la botez? :)
Apropo de discutia legata de a fi pe locul intii in inima sotului :
Eu cred ca relatia de cuplu si dragostea dintre cei doi parteneri este esentiala pentru armonia si existenta familiei, pentru a putea da copilului toata dragostea si tot ceea ce are nevoie. Asta inteleg eu prin a ramine pe locul intii in inima celuilalt partener, sot sau sotie. Daca ajungi sa fii pe locul doi, nu o sa mai poti sa ii oferi copilului dragoste pentru ca tu nu mai esti la fel de implinit. Si mai ales la inceput, cind e o perioada atit de plina de schimbari e si mai important sa fii atent la aspectele astea. Si apoi, copiii sunt rodul dragostei sotului si sotiei, de ce ar trebui apoi sa devina el mai important ...? De ce ar trebui sa se puna cei doi in paranteze si sa ii acorde importanta doar copilului...? Prin asta nu inseamna deloc ca nu o sa fie iubit, rasfatat si nu o sa aiba tot ce ii trebuie, inseamna ca o sa fie armonie si parintii lui o sa fie impliniti si fericiti la rindul lor, si asta nu doar pentru ca exista copilul ci pentru ca sunt un cuplu fericit, persoane complexe cu nevoi la fel de complexe si ale caror scopuri in viata pot sa fie si altele in afara de copil.
Sa nu dati cu pietre, sper ca am fost suficient de coerenta dar asta e parerea mea, si sunt fericita ca eu si sotul meu ne potrivim la modul in care gindim referitor la aspectele astea :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

anca - am mameleoane formate numai ca la sanul drept pe care l-a cam jumulit el este inflamat si nu mai am asa mameleonul cum trebuie cu toate ca era... am incercat si cu mameleoane de silicon si de latex... dar ma doare mult mai rau... avem zile bune si zile rele, depine cum a jumulit el tzatza la masa precedenta. oricum, el manaca ce manaca, pana nu mai poate apoi incepe sa regurgiteze de plin ce este si apoi iarasi manaca... asa ca nu cred ca avem sanse de vindecare vreodata...

am avut o noapte de cosmar asa ca azi am zis punct: am dormit toata noaptea cu el in pat si cu sotul, asa ca nu am dormit deloc, a scancit si s-a foit. am zis pas. de azi dupa masa cand vine somnicul la el in pat sta caci nu se mai poate...

oare fac bine? azi noapte era super mancat, relativ linistit de la burtica, schimbat, curat si statea la mine in brate. a adormit, l-am dus la el in patut. in sec 2 s-a trezit si a inceput sa planga...

noi stam cu el in camera din motive de soacra, adika camera lui bebe care fusese pregatita special pentru el a fost ocupata de soacra mea... caci, deh, e casa ei. si el sta cu noi in dormitor, dar ma gandesc serios sa-l las singur si sa ne mutam in sufragerie. voi ce parere aveti? la fiecare miscare am senzatia ca il deranjez, ca mai bine ar dormi singur si nici noi nu dormim caci el mai geme, scanceste, si noi suntem imediat in alerta.

cine poate sa-mi spuna cum se foloseste batista bebelusului? eu ii puneam apa de mare dar vad ca fara rost. o singura data mi-a reusit sa stranute si sa scota mucii. asa ca, avand batista beb in sertar cred ca e cazul sa o folosesc. de cate ori pe zi, cum? puteti sa-mi dati sfaturi?

roxxy80 - dar noi avem 5 saptamani, eu cred ca deja e prea mult... trebuia sa intram intr-o normalitate pana acum...

anne_ma - spune-mi cum se face ceaiul ala de ceapa. eu stiu ca sotul meu bea de-ala cand tuseste si-i calmeaza tusea... nu stiam ca merge si la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

neata fetelor..va multumim pt felicitari!!..acum pun cateva pozici de la botez.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
fetelor care alaptati exclusiv...cum mananca micutii vostri? ca eu speram ca daca am mai crescut sa reducem mesele de noaptea dar la noi e tot asa la 2 sau 3 ore...si eu sunt franta...inca n-am reusit sa dorm si eu macar 5 ore pe noapte...oare va mai dura mult pana isi regleaza programul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

sanduta - si eu am zis initial ca nu e laptic cand face asa cu capul si geme si trage si impinge si se inroseste, dar mi-a explicat moasa ca nu e asa, ca il doare burtica atunci caci are crampe. ia incearca sa vezi daca mai iese laptic din sanul ala (pompa sau chiar poti sa strangi tu cu mana)

cat priveste bebe al tau care plange cand ajunge in alta casa... si eu am patit la fel pana mi-am dat seama ca lui nu-i place sa-l dezbrac acolo unde ajung. asa ca intram in casa si stam asa imbracati si incet incet desfacem un fermoar, dam jos o caciula si asa nu se mai trezeste. eu asa am reusit caci initial nu puteam sa merg cu el nicaieri ca plangea chiar daca adormise de 20 min. acum iesim la plimbare care 2 ore, prin carfur, cora, plaza si nu-i problema. iar de deochi... nu stiu ce sa-ti zic sincer. pune-i un snurulet rosu la mana, si eu m-am gandit de multe ori la asta si uite ca bb are o luna si nu am apucat sa-i pun inca snur la mana. sper din suflet sa nu fie deocheat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Fetele cu copii coliciosi, incercati ceaiul de ceapa. La noi a facut minuni.
Va pup pe toate!

MAMI DE IOANA
www.flickr.com/photos/22197252@N07/" target="_blank">POZE PERLUTA MEA

Cum il prepari? Ca si noi am incercat "n" chestii si singurul care o alina un pic este Baby Drink, dar tot plange rau seara!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata...,fetelor...,am intrat sa vad ce mai faceti,v-ati relaxat cu taticii acasa?! Ma uit la Angelina mea cand il vede pe tasu,e terminta ,rade cu el,mai mult decat cu mine...,poate ca il vede un pic mai rardecat mine..!!
Aseara i-am facut biata ca de obicei...si a inceput sa dea din manute si picioruse...,atat de tare incat numai apa era pe mine...e inebunita dupa apa...!
Vali,noi inca nu am inceput lectile de inot,mi-au spus ca ma suna...,dupa ce revin in tara...,dar oricum la piscina o pot duce doar dupa vaccinul de la 4 luni...,abia astept..,iar de preturi am inteles ca e c-am scump...,in jur de 50 de euro..,daca vine acasa...,acum vedem ce va fi...,cred ca am sa-i sun zilele astea,ca imediat vine luna feb. !!Iar la vara vrem sa inotam in piscina,cu mami si tati!!
anacami,pupici si ptr voi. ,mai intrebat daca sotul e francez..,da asa e...,dar pot spune ca de 7 ani de cand suntem impreuna ,e mai mult roman decat francez..,nu prea-i place sa stea prin Franta..,iar baietii lui din prima casatorie,stau la noi toate vacantele scolare,le place foarte mult Romania si lor!
Iar acum ca sa va dau si bomba de final...,cand am fost acum de craciun..,am luat masa cu fosta sotie,fosta soacra a sotului,actuala soacra si actuala sotie..,plus socrii mei...si copii bine-teles..,deci va dati seama ce relatie avem...,nu stiu daca in Romania s-ar putea asa ceva,la noi e paruiala la putere !! Nu stiu de ce..?!Plus ca asa si copii sunt mult ai bine,adica nu sunt atat de tare afectati...,mai ales ca noi doi ne-am cunoscut dupa 2 ani..,dupa divortul lui,cu fosta,asa ca...!!!
Hai ca am c-am deraiat de la subiectele noastre cu pampaersi..,dar daca tot ati vb de soacre...,am zis sa pun si eu doua cuvinte..,am o soacra de zahar,e atre dulce si cu bun simt...,pacat ca ne vedem atat de rar,pasti,octombrie si craciun!! Asta e..,ne vedem pe webcam,aproape in fiecare seara..!
Am sa va pun si niste poze recente cu grasuna noastra...,dar pana atunci ma duc sa pap ceva ,ca am o foame de lup...!! Mi-au mai ramas 2 kg de dat jos ca sa fiu ca inainte de sarcina...,asa ca inca sunt sub dieta personalizata ,cu ajutorul nutritionistei...,vreau sa spun ca sunt foarte bucuroasa de rezultate..,imi doresc sa mai dau jos pe langa cele 2 inca 4,deci nu ar fi mult 6 in total,dar sa ma mentin...,acolo e problemuta...!
Hai ca v-am inebunit destul...,am fugit...,!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura in niciun caz nu il lasa cu voi in pat ca se obisnuieste smecherul.Fetita noasta doarme cu noi in camera dar la ea in patut si sa stii ca eu am invatat-o cu galagie si doarme bustean chiar daca tu iti vezi de treaba.
Eni noi mancam la 11-11.30 si pe urma la 6 ,dar mai avem si nopti in care se trezeste la 3 ore.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..gata pozele de la botez..ma rog cateva..va pupam NEATZA..ca am omis
ERIKA BINE AI REVENIT!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox povesteste de la botez...am vazut pozele si George a stat f cuminte din cate am observa.
Coronita de la cazan ati facut-o voi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput