Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andries, deci si Andrei e norocos, ca si la el se tragea destul de mult pielicica aia, aproape de tot. Dar eu nu am perseverat deloc si nu voi face operatiunea decat daca se complica lucrurile.

Ana, am trait vreo 2 ani cu super teama, oricum imediat dupa alergie eram obsedata. Stiu ca faceam mereu scandal bonei sa nu care cumva sa lase fata sa guste ceva din parc de la cineva, sa ma sune dc vede cea mai mica pata sau umflatura, sa nu ii dea unele sau altele. I-am facut IgE si Phadiatop chiar in plina criza si erau negative, parea sa nu fie alergica la nimic. In fine...bine ca nu s-a mai repetat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

quote:
Originally posted by Roxana_G

Gabi, uite aici un sumar, pe celalalt forum a fost si mai mare circul dar nu am mai gasit eu subiectul . http://reclama/forum/sutra13212.html&highlight=#13212

Rox ,

Poze

In loc de "reclama" pui "chic bebe" dar intr-un cuvant. Nu ma lasa deloc sa iti dau denumirea site-ului. Of. Daca vrei sa vezi si ce inventa am si o lista a suubiectelor la care a postat.

Rox ,

Poze

Aoleu, si ".ro" inainte de slash-ul de forum.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc fetelor pt rapunsurile legate de usturoi si scaun auto. O sa bag si eu usturoiul fiert in meniu de pe la 7 luni.

Betty, la Litaf am intrebat din pacate...O sa mai intreb sa vad cand il mai aduc.

Rox, bolnava tipa...

Nana, e asa de dulce Andrei . Mult succes la Boston, sa se rezolve totul .

Carpatina, imi pare bine de cunostinta, mamica draguta

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Cecilia, nu am decalotat nimic. Lunar se uita dr acolo, dar nu decaloteaza, doar analizeaza sa nu fie pb pe acolo.
Isabeluta, multumesc de link. Si nu iti mai face atatea procese de constiinta, bine ca ai alaptat exclusiv pana acum. E mai bine sa diversifici tu decat altcineva.

Povestioare

Mergi la inceput

Oare ce mai fac Rita si Maya? Nu a mai scris nimic Rita.

Povestioare

Mergi la inceput

Oau, Andries, daca ar manca si al meu asa civilizat la 2 ani ar fi ceva! Dar slabe sanse, la noi nici husband nu e asa civilizat la masa

Povestioare

Mergi la inceput

Gabi, e tare dulcica Sara ta. Si cumintica foc din cate vad eu. Pfiii, sa o tina tot asa!

Povestioare

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa ma mai fac cu Stefan. Asta-noapte s-a trezit sa manance la 3 si la 6. De cand avea o luna nu s-a mai trezit la 3. Offf, oare nu se saturase aseara? Plus ca azi si ieri mi-a lustruit rau sfarcurile. Ufff, astept sa ajung la dr pe 25, pana atunci o mai scot eu la capat cu musiu. Poate nu se mai satura, avand in vedere ca a ajuns la aproape 8 kg...

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxule, ce sa zic, e dusa rau tipa...Doamneeeeeeeeeeeeeeee! Eu una sint socata, nici nu mi-am putut inchipui ca ar putea exista astfel de situatii...Asta e din ciclul cumnatei lui Teo care s-a dus la nunta imbracata in mieasa! Doamne, mare-i gradina lui Dumnezeu!Scuze de deranj, am crezut ca-i mai simplu, nu trebuia sa mai pierzi timpul si cu asta!

Ana, deci asa zici? Lumea isi da seama imediat ca suntem surori, desi mie mi se pare ca nu semanam, decat asa la gesturi. Sa stii ca tare ma unge la suflet cand zici ca seamana Sara si pe mine, m-am saturat cat canta aici soacra si familionul din partea sotului ca e leit tati. Au ajuns chiar sa o strige uneoricu numele lui...Diminutivat, desigur!DE parca asta ar fi important! Ma bucur ca sint bine piticii tai! Cat ai tras cu alergiile Mirunei! Bine ca a trecut!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mersi, Sim! Bine ar fi sa o tina naravul! Mai nou insa are nevoie continuu de companie, si cred ca o dor tare gingiile, roade tot, numai bubite si-a facut pe la gura! Poate are si Stefan vreun puseu de crestere. E maaaaaaaaaaaaaaare voinicelul tau!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput