Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Am si eu o intrebare pt fetele care si-au adus puii in RO de sarbatori: ce fel de poza ati facut pt pasaportul copilului?
Mi-e ca ii fac eu unele si ma trimit aia de la consulat de la Bonn vreo 250 de km inapoi, ca nu-s alea care le vor ei...
Eliza (06.09.07)
Ioana a mers cu pasaport olandez.. din cate imi amintesc nici Andrei al Nanei nu a avut pasaport romanesc... Dar sunt sigura ca pe langa consulat e un atelier foto care stie ce fel de poze trebuie.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rodicamaries spune:
pai "Cristina" aia ar fi trebuit sa scrie telenovele la cat de bine se pricepe... sa speram ca printre noi nu sunt fenomene de astea
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
ramonaiani spune:
[/quote]
Ioana a mers cu pasaport olandez.. din cate imi amintesc nici Andrei al Nanei nu a avut pasaport romanesc... Dar sunt sigura ca pe langa consulat e un atelier foto care stie ce fel de poze trebuie.
[/quote]
Multam . Am intrebat asta pt ca ... vroiam sa fiu pregatita cu pozele, nu sa facem 3 ore pana acolo si pe urma sa caut in tot Bonn-ul atelier foto sa ii fac fetei poze ...
Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
Pana la urma imi incerc norocul cu poze normale de pasaport. O sa am probleme sa o fac sa se uite drept in camera . Si sa vedem cum o fac sa stea singurica in funduletz...
Eliza (06.09.07)
mandarinutza spune:
Roxana, stai linistita draguta ca nu m-am suparat deloc. Nu mi s-a parut deloc agresiv mesajul tau. Si chiar daca ar fi fost, nu ma suparam eu pe tine care esti o draguta si iti faci timp sa ne raspunzi tuturor.Eu doar iti multumesc pentru indrumari. Nu i-am mai dat nimic. I-am luat temperatura fetei acum 15 min si are 37,3 deci e super ok.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
tomasa spune:
Gema, am gasit ceva aici ce ar putea sa o intereseze pe prietena ta. Cred ca in toate paginile alea va gasi si ceva sfaturi bune.
Rox, multa lume este dusa cu capul. Pacat de atata pierdere de timp, nu inteleg de ce cineva si-ar da atata osteneala pt. a pacali persoane straine, doar daca e intr-adevar bolnava.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Gabriela, ti-am admirat pozele, sunteti niste frumoase toate! si tu si sora ta si mai ales Sara! Dar pe ea o stiu din poza din burtica, si acolo era frumoasa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
cecilia L spune:
Noi suntem bine dupa vaccin, i-am luat temperatura si aveam acum 20 min, 37,6 e ok, o sa-i mai pun un supozitor inainte de culcare ca sa nu avem vreo surpriza la noapte.
Roxana, eu nu prea am tras de putica baiatului, am incercat sa-l spal cat am puput de bine,nu am tras deloc de ea, dar azi cand s-a uitat drm parea ca are varful cam rosu, i-am spus ca eu nu o sa-l decalotez, dar acum chiar nu stiu ce sa fac.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
rodicamaries spune:
Gabi.... sunteti niste dulci... Sara iti seamana leit...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Pana la urma imi incerc norocul cu poze normale de pasaport. O sa am probleme sa o fac sa se uite drept in camera. Si sa vedem cum o fac sa stea singurica in funduletz...
Eliza (06.09.07)
Ti-as recomanda sa suni la consulat inainte. Si noi am fost cu poze normale de pasaport, insa pe fond alb si olandezii vroiau fond gri...
![](icon_smile_shock.gif)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)