Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
ramonaiani spune:
Multam de sfat. O sa incerc sa sun ... dar am foarte mici sanse sa imi raspunda cineva. Vezi domne', sunt foarte ocupati angajatii romani din consulat, si nu au timp sa raspunda la telefon .
Eliza (06.09.07)
Si bv spune:
Gabriela, sunteti atat de frumoase, tu si Sara! am vazut cum Rox te-a trimis la maternitate :)! nu degeaba e ea om de baza aici :).
am o carticica despre diversificare, o s-o trimit pe mail-ul comun.
dupa cum vad, fata mea e cam singura salbatica de pe aici... sper sa fie doar o etapa, totusi...
va plac cercelusii Raisei mele? :) eu sunt innebunita dupa ei! i-a primit de la fratiorul meu si sunt din aur de 18k:
http://family.webshots.com/photo/2669562420072503584zeZHAl
Poze
carpatina spune:
Ramonaiani, tu vrei sa-i faci pasaport ca sa fie sau intentionezi sa pleci curand in Ro? Nu de alta, dar in tara poti sa-i faci mult mai repede si mai ieftin - nu stiu cat dureaza la voi, dar in Belgia, ca sa-i faca pasaport dura cel putin 4 luni.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Hai ca ma apuc eu de capitol nou... daca mai tin minte cum se face
=====================
sim_stoian spune:
Simona, sunt tare frumosi cercelusii, dar si posesoarea lor e scumpica tare. Si are ochisori albastri
Ma apuc de capitol nou (anunt, ca sa nu imi dau peste degete cu altcineva).
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by ramonaiani
Am si eu o intrebare pt fetele care si-au adus puii in RO de sarbatori: ce fel de poza ati facut pt pasaportul copilului?
Mi-e ca ii fac eu unele si ma trimit aia de la consulat de la Bonn vreo 250 de km inapoi, ca nu-s alea care le vor ei...
Eliza (06.09.07)
Ioana a mers cu pasaport olandez.. din cate imi amintesc nici Andrei al Nanei nu a avut pasaport romanesc... Dar sunt sigura ca pe langa consulat e un atelier foto care stie ce fel de poze trebuie.
=====================
Asa este. Noi i-am facut pasaport aici lui Andrei si ne-au facut ei poza la sediul politiei unde se elibereaza pasapoartele si e valabil 5 ani. A fost mai complicat cu statul la poza, dar pana la urma am reusit.
Bafta!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ma apuc de capitol nou (anunt, ca sa nu imi dau peste degete cu altcineva).
Auchiiii!
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Ramonaiani, tu vrei sa-i faci pasaport ca sa fie sau intentionezi sa pleci curand in Ro? Nu de alta, dar in tara poti sa-i faci mult mai repede si mai ieftin - nu stiu cat dureaza la voi, dar in Belgia, ca sa-i faca pasaport dura cel putin 4 luni.
Pai ca sa trecem granita, ne trebuie cica un docoment cu poza . Cum certif de nastere n-are poza, tre sa facem la consulat un act, care-i valabil doar o trecere de granita. In tara o sa ii facem pasaport. De-aia n-am vrut sa ne ducem in Ro de sarbatori, ca toti sunt in concediu si ne-a fost frica sa nu ne trezim ca n-avem pasaport si nu mai pot pleca cu ea de-acolo.
Aici dureaza chiar mai mult de 4 luni. De-aia ne-au si zis la consulat ca nu renteaza sa depunem actele la ei si sa asteptam.
Eliza (06.09.07)
magdaz spune:
quote:
Originally posted by bebeka
A venit postasul cu alocatia!
Nu inteleg de ce:cand am depus dosarul am atasat si extras de cont!
Ce pot face ca sa intre totusi banii pe card?
Am facut cont la Bcr.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Cica prima data vine oricum prin posta si de abia de la a doua vine pe card.Intreaba pe Sim, ea cred ca primit-o si pe a doua.