Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabi, uite aici un sumar, pe celalalt forum a fost si mai mare circul dar nu am mai gasit eu subiectul . http://reclama/forum/sutra13212.html&highlight=#13212

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Gabi, uite aici un sumar, pe celalalt forum a fost si mai mare circul dar nu am mai gasit eu subiectul . http://reclama/forum/sutra13212.html&highlight=#13212

Rox ,

Poze

In loc de "reclama" pui "chic bebe" dar intr-un cuvant. Nu ma lasa deloc sa iti dau denumirea site-ului. Of. Daca vrei sa vezi si ce inventa am si o lista a suubiectelor la care a postat.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Ana, asa a facut Alex la un an, edeme. A inceput cu fata, intai ochii pana nu se mai deschideau si apoi toate incheieturile. Erau umflate si rosii. Abia apoi apneea. Clar a fost alergie insa nu se stie la ce, nu pare sa fie alergica la niciunul din alergenii frecventi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, la Victor ce antibiotic merge? La Miruna sunt ok cefalosporinele.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, s-ar putea sa fi fost un alergen obisnuit, dar imprejurarile sa fi fost neobisnuite. Stiu eu... o anumita stare de sanatate a ei. Cine stie... Bine ca n-ati patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana ce ma bucur ca ati reusit sa rezolvati cu plecarea. Hai ca DD e sus si are grija de toti bebelushii! O sa fie bine! Nici nu se poate altfel cu un asa pui frumos!

Rox pai eu zic sa te remontezi cu un dragalit de pui mic. Sa vezi apoi ce mai intra informatia, cu lopata!!!

Toamasa Cum stii tu sa umpli suflewtul omului de bucurie doar cu cateva cuvintele. Multumesc de imbarbatare! Gandul ca incep dupa cele 4 luni de alaptat exclusiv ma mai remonteaza si pe mine! Am cantarit mult inainte de a lua aceasta hotarare.
Diversificarea cumulata cu lipsa mea de langa el ar fi fost prea mult pentru un pui asa mic.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Andries, la Victor ce antibiotic merge? La Miruna sunt ok cefalosporinele.

Exact la fel si la Victor doar ospexin merge, altceva nici nu am incercat, eu daca raceste il las minim 3 zile sa faca 40 si apoi bag antibioticul, de cele mai multe ori cedeaza fara.

Din fericire eu ma asteptam la alergie pentru ca nepotii mei (cei dupa barbatul meu) sunt alergici toti, doar fetita din poza de mai devreme nu are nici o alergie, in rest din belsug, asa ca i-am spus pediatrei care la randul ei mi-a recomandat chestia cu sfertul de doza... nu spun ca in 20 de minute de la episod era al meu barbat acasa cu claritine-ul in dinti.

Pana la 2 ani il aducea pe brate din parc, daca iesea in aprilie - mai fara o ligurita de claritine data preventiv acasa se sufoca de la puf, il mancau ochii, facea ca toti dracii. Acum la 3 jumate vad ca a mai cedat.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care si-au adus puii in RO de sarbatori: ce fel de poza ati facut pt pasaportul copilului?
Mi-e ca ii fac eu unele si ma trimit aia de la consulat de la Bonn vreo 250 de km inapoi, ca nu-s alea care le vor ei...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Acum sa va spun si cu decalotarea... la Victor era prinsa aproape complet si sotul meu i-a decalotat-o treptat timp de doua saptamani, a fost apoi ok si este si acum ok, se decaloteaza aproape complet.

Mircea s-a nascut decalotat deja slava domnului, are o deschizatura zdravana la preputz, si e si mai bine reprezentat decat primul, cica e destul de rara treaba asta sa se nasca deja "coafat".

Andries

Mergi la inceput

Isabeluta, pai asa am practicat, dragalit de BB . Dar acum a venit si Alex si am facut pauza de studiu ca nu pot asa cu sarituri, tipete si vorbit continuu. Oricum am reusit sa citesc cam jumate din ce voiam. Diseara mai citesc si restul dupa ce ii culc si maine dimineata ma scol la 5 sa mai bag un ochi. Oricum examenul e la 4 si am timp. Andrei e f cooperant. NUmai ca vine madam la curatenie si aia ma deranjeaza.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput