Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by tomasa
[Ana,nu stiam ca ai avut asa probleme cu alergiile la Miruna, eu retinusem ca a fost ceva cu stomacul. Bine ca nu s-a intamplat o nenorocire cand cu greseala soacrei tale, Domane fereste!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Aia cu stomacul a fost intre doua alergii. Si aia a fost urata rau...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Gabi, semanati chiar tare tu si sora ta. Vorba Carpatinei si a marmotei, eram precisa! Ai mei copii sunt bine. Miru la gradi (de cand astepta!) si Vlad se joaca cu mama, ca a venit aseara la noi.

Tomasa, nici nu vreau sa-mi mai amintesc cum am gonit cu copilul de la Medgidia la Bucuresti, pe o caldura cumplita, si cu Miruna cu febra 40 si aproape fara puls. A fost un cosmar. Noroc ca la Grigore Alexandrescu sunt medici buni si sufletisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, cred ca sunt cam din topor zilele astea. Nu stiu ce am de formulez mesaje sa sune asa dur, cred ca de acum mai bine ma abtin. Am suparat-o si pe Magda ieri cred, numai ca si ea draguta ca tine nu a zis nimic. Mie mi-au zis n-shpe pediatre si la Alex si la Andrei sa nu ma agit pana la 38, el a facut 38.2 la un moment si de la caldura din casa. Ma rog, asa a zis madam dr. Sigur ca poti sa ii dai ce consideri necesar, mesajul trebuia sa fie mai pasnic, de genul: nu cred ca ar mai fi necesar, pentru ca este o temepratura normala.

Magda, daca ma luai la bataie aseara nu mai saream cu gura si pe Mandarinutza.

Andries, nene aia e poza de vis. Noroc ca nu pun eu poza cu fie-mea cum alerg cu castronul dupa ea si nici asa nu mananca. Le-ar pieri de tot cheful fetelor de diversificare.

Cecilia, nu am decalotat nimic si nici nu am de gand. La el oricum se tragea bine pielicica, am incercat acum o saptamana usor de tot sa vad care mai e stadiul si pare sa fie mai putin mobila ca la inceput. Dar asa e normal, daca nu avem alte probleme la pipi nu fac nici o decalotare.

Gabi, trebuie sa caut, nu am mai intrat demult pe forumul ala, o fi prin arhiva. Dar intreb o prietena care e moderatoare pe acolo si o rog sa imi dea link.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ana si al meu cel mare are alergie la peniciline si cand i-am dat prima data ospamox (fara sa stiu ca e alergic) a inflorit pur si simplu de bube in cateva minute...norocul meu ca pediatra mea, femeie desteapta, mi-a spus ca la prima administrare de antibiotic din viata copilului se da un sfert de doza, se asteapta juma deora si apoi se mai da si restul...

Am un sg antibiotic pe care pot sa il dau...iti dai seama cat de rar apelez la el.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, Doamne ajuta! O sa-i dati de capat cu siguranta, iar noi iti suntem alaturi.

Mergi la inceput

Andries, la noi a iesit rau de tot atunci. Ca s-au complicat problemele respiratorii pe care le avea. Si a facut edeme, nu bubitze. Avea degetelele umflate, acolo era cel mai vizibil.

Mergi la inceput

Ana, offfff....intr-adevar ingrozitor! Deci retinusem bine ca fost ceva si cu stomacul. Imi poti spune ce anume si cum ati rezolvat? Si eu am avut probleme cu Tudor, incepand de la o prima enetroviroza prost tratata, sper ca acum sa nu mai trec prin atatea cu asta mica, macar sa-mi foloseasca la ceva experientele dobandite pe pielea primului copil.

Mergi la inceput

Tomasa, nu spun mai mult decat rotavirus. Urat de tooot! Nici dupa doua luni nu era chiar pe picioare.

Mergi la inceput

Cu ce i-ai refacut flora?

Mergi la inceput

Tomasa,cu ecoflorina. Si a mers foarte bine, desi am inteles ca e destul de controversata ecoflorina.

Mergi la inceput