SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Chiar este o perioada naspa. Eu nu am mancat niciodata asa mult in primele zile de dieta. Adevarat ca doar permise , dar mult nu's ca draq am si apa la greu. Ma duc sa mai bag o portocala
... important e ca nu sunt nervoasa , ca sa nu mai zic ca noi ne lasam de fumat (cel putin incercam)
O zi buna la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
aida, pai daca incerci sa te lasi de fumat iti zic io ca nu o sa iasa. tre sa zici tare si raspicat: nu mai fumez. Si baga guma. exista riscul sa mananci mai mult in prima perioada dupa ce nu mai fumezi,believe me, i've been there.
Dorsilia, perfect adevarat ce ai zis despre dieta. Eu am citit ce ziceai despre programul tau, si iti dau dreptate. Dar , ca evident exista si un dar, eu nu iti recomand sa abordezi superdieta mancand chiar si numai o saptamana intreaga fructe si legume crude. Crede-ma, chiar si cel mai sanatos stomac poate reactiona nasol, astea produc aciditate si poti sa te captusesti cu o gastrita si e pacat.
Eu fac mancarici bune si dietetice si husbandul nu mutreste, desi e o persoana f mofturoasa. Dar cand fac ciuperci la cuptor sau varza scazuta, sau mancarica de fasole verde se inscrie imediat la portie dubla. Pun f putin ulei in ele, si ala numai de masline si folosesc suc de rosii din gradina bunicii mele, iar mancarurile au un gust bestial, eu chiar nu ma simt la regim.
Azi ma grabesc ca o sarbatorim pe socrella, asa ca ...o sa fie o seara grea. Da mi-am facut plinul cu ciuperci si ma simt satula, ceea ce e un lucru bun.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Eu la mancaricile gatite nu mai pun nici un strop de ulei. Nici macar la alea pentru cei din casa si am observat ca sunt foarte bune
Si sotul meu care era obsedat dupa mancare unsuroasa si sarata , vad ca nu mai completeaza sarea la portia lui.
Am castigat aici
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Dorsilia spune:
mda, asa ca o sa ma mai suporte si vara viitoare tot asa rotunjoara, poate de la anul o sa reusesc sa ma mai degajez, invata si asta mica sa mearga si ala micu sa manannce singur si o sa fie mai lejer, poate o sa-mi pot permite un abonament la o sala de aerobic, si sa-mi gatesc si mie ceva dietetic.....pana atunci, va urmaresc din umbra si va tin pumnii sa dati jos toate kg ce le aveti in surplus
bafta maxima!
ps. daca o fi sa-mi aduca primavara asta ceva mai multa energie, e clar ca o detoxifiere de o saptamana cel putin tot o sa incerc, iar apa multa nu strica niciodata nici unui organism. Ce ma tine acum pe langa cele ce vi le-am spus e ca pe piata nu sunt legume si fructe coapte la soare, ci tot felul de-astea de sera cu gust de pamant de nu-ti vine sa musti a doua oara dintr-o rosie de ex. Ardeii par de plastic, dovlecei nu-s, conopida e si aia infoliata, eu mi-o imaginez sufocata, salata e de sera, cu gust de sera, varza dulce nu am mai vazut nici in hipermarket ultimele 2 saptamani...asa ca si de aia cred ca mai bine astept sa apara verziturile alea crescute din pamant sub soarele de vara
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
mda, asa ca o sa ma mai suporte si vara viitoare tot asa rotunjoara, poate de la anul o sa reusesc sa ma mai degajez, invata si asta mica sa mearga si ala micu sa manannce singur si o sa fie mai lejer, poate o sa-mi pot permite un abonament la o sala de aerobic, si sa-mi gatesc si mie ceva dietetic.....pana atunci, va urmaresc din umbra si va tin pumnii sa dati jos toate kg ce le aveti in surplus
bafta maxima!
ps. daca o fi sa-mi aduca primavara asta ceva mai multa energie, e clar ca o detoxifiere de o saptamana cel putin tot o sa incerc, iar apa multa nu strica niciodata nici unui organism. Ce ma tine acum pe langa cele ce vi le-am spus e ca pe piata nu sunt legume si fructe coapte la soare, ci tot felul de-astea de sera cu gust de pamant de nu-ti vine sa musti a doua oara dintr-o rosie de ex. Ardeii par de plastic, dovlecei nu-s, conopida e si aia infoliata, eu mi-o imaginez sufocata, salata e de sera, cu gust de sera, varza dulce nu am mai vazut nici in hipermarket ultimele 2 saptamani...asa ca si de aia cred ca mai bine astept sa apara verziturile alea crescute din pamant sub soarele de vara
Cu sau fara gust de pamant si sera, eu tot ma inscriu pe lista. Fetelor, era sa lesin cand m-am urcat azi dimineata pe cantar, mi-au trecut prin fata ochilor toate sarmalele si prajiturile pe care le-am mancat de sarbatori. Si care usor usor s-au depus, pe coapse, pe abdomen, pe solduri...ce mai, peste tot.
De fapt dupa vacanta din august, pana acum am adunat fix 5 kg. Si cu celelalte 5-6 pe care le mai aveam, am ajuns la un surplus de peste 10 kg. Asa ca va rog treceti-ma si pe mine pe lista, incep de azi!
Criss si Alex (11.05.2003)
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
Mai sunt cateva zile si inchei o saptamana! N-au fost usoare primele zile, dar observ ca organismul s-a adaptat bine la dieta. E prima data cand incerc superdieta si...e destul de usoara (fata de cat banuiam eu ca va fi).
Pana acum nu eram decisa...ce varianta sa aplic dar acum sunt hotarata pentru varianta B.
Ieri am savurat toata ziua salata de morcovi, telina si sfecla rosie, o grapfruit si doua kiwi. Azi le-am pus gand rau merelor!!!
Aida...as vrea si eu sa ma las de fumat, dar nu sunt hotarata 100%. Stiu ca fac rau si...bla, bla, bla...si in plus imi provoaca foame si totusi nu ma pot ambitiona! Tu cum reusesti?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Oauu ce mult ati scris si ce de fete noi, bravo si bafta mare la slabit.
Vroiam sa va intreb daca careva dintre voi ati folosit vreodata chefirul indian( e o ciuperca pe care se pune lapte si se bea dupa 24 de ore). Cu asta ma ocup acum inca 9 zile si probabil dupa aceea voi reintra pe superdieta.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Buna dimineata!
Mai sunt cateva zile si inchei o saptamana! N-au fost usoare primele zile, dar observ ca organismul s-a adaptat bine la dieta. E prima data cand incerc superdieta si...e destul de usoara (fata de cat banuiam eu ca va fi).
Pana acum nu eram decisa...ce varianta sa aplic dar acum sunt hotarata pentru varianta B.
Ieri am savurat toata ziua salata de morcovi, telina si sfecla rosie, o grapfruit si doua kiwi. Azi le-am pus gand rau merelor!!!
Aida...as vrea si eu sa ma las de fumat, dar nu sunt hotarata 100%. Stiu ca fac rau si...bla, bla, bla...si in plus imi provoaca foame si totusi nu ma pot ambitiona! Tu cum reusesti?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Poti sa-mi spui cam cat ai slabit dupa prima saptamana? Se vede ceva rezultat dupa o saptamana de dieta?
Merci.
Criss si Alex (11.05.2003)
Isa_Cris spune:
Criss inca nu-ti pot spune pentru ca nu m-am cantarit, o s-o fac doar luni dimineata. Asa m-am hotarat, sa ma cantaresc la o saptamana. Din cate am inteles asa se si procedeaza cu raporul...deci luni dimineata o sa aflu si eu!
aidaciolac spune:
'neata si de la mine.
A mai trecut o zi si incepe alta.
Isa ma bucur ca iti place dieta. Asta nu e o dieta de infometare. Trebuie sa ai tot timpul permise la indemana ca sa nu calci stramb.
La faza cu fumatul eu nu vreau sa ma las ca inca nu vad motivul , dar vreau sa se lase sotul ca nu se simte prea bine. Eu am mai avut o perioada cand am fost cu Emma insarcinata si am alaptat , dar el nu vrea absolut de loc sa se lase. Daca nu s-ar simti rau as intelege. Dar asa... Pentru mine e foarte simplu , nu mai fumez si gata , dar la el nu merge
O zi buna la toate
Aida
POZE
Matza Emma in actiune