SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aida cand gasesti un motiv sau cadn reusesti sa-l faci pe sotul tau sa renunte...sa-mi spui si mie "reteta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

helooo fetelor!

am intrat sa nu ma dati disparuta , nu stiu cum naiba s-a facut deja vineri (desi astept ziua asta de la inceputul saptamanii!!!!) ; faza e ca am neshte chestii de predat taman azi, asa ca va urez spor la slabeala, fara tentatii.

Atentie ca vine weekendul si atunci e cel mai greu. Dar cu ambitie trecem noi si peste asta!

va pup dulce-dulce!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Problema e ca el are deja motivul sa renunte.
Il dor toate matzele si este constient ca daca nu ar fuma nu ar mai avea asa dureri , dar nu se poate lasa.
Ieri a fumat doar 7 tigari. Pana azi se pare ca doar 2 (avand in vedere ca s-a sculat de la 5). Macar sa il fac sa fumeze doar putin si tot e ceva.
Vad ca si-a cumparat tigari de 4 (deci si aici sunt la jumatate). Cred ca e un inceput bun.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aida - sper sa reusesti, pt bine lui si al vostru!...eu inca ma mai gandesc la un motiv...poate, poate...

Sa tin dieta in weekend e chiar o problema! La asta nu m-am gandit inca, dar vad eu cum ma descurc! Problema va fi in 20 ian, ca merg la un botez!!! Dar atunci sunt deja trecute 2 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

buna,
Eu am dat-o in bara cam rau aseara.Am mancat dulce, parca simteam nevoia rau de tot si nu-mi trecea cu orice.Dar oricum corpul a observat schimbarea si acum cantarului s-a clintit.Ma mentin la 64, deci 2 kile in minus.Oricum la dieta nu renunt, chiar dc o sa mai calc stramb, asta este, nu renunt pt ca stiu ca in tp se duc kg.Asa faceam pana acum cd incepeam cate o dieta, o dadeam in bara si renuntam.Acum procedez diferit, continui diea.Azi n-am bagat decat o portocala, iar acum merg sa fac o salata de cruditati si varza scazuta.
Sotu nu vocifereaza, doar dc nu pregatesc nimic si n-are ce manca.Lui ii plac mancarurile de cruditati.
Bafta la noile fete intrate in dieta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor!

Azi ma laud deocamdata cu 1 felie ananas, 1 mar, cam juma' de pomello. Pana plec de la serviciu mai bag vreo 2 kiwi, iar acasa, o farfurie mare de supa de legume. Hmmmm, sa zicem ca asa ar trece si a doua zi. A treia va trece repede - sunt acasa, asa ca bag legume cu usturoi, poate si ceva ciupercute la cuptor.....sper sa vin cu vesti bune luni dimineata.

Adina, asta este si cea mai mare greseala a mea, care m-a facut sa esuez in toate dietele. Dupa ce "o comiteam", in loc sa analizez momentul si sa zic - ok, merg mai departe, data urmatoare va fi mai bine, eu reveneam la vechile obiceiuri si ziceam "de maine incep dieta de la capat". Acum te sustin eu , cand mi s-o intampla si mie (ca obligatoriu in orice dieta apar si aceste momente), da-mi tu un impuls, ca sa merg in continuare

Voi cum va descurcati cu masa la serviciu? Noi mancam vreo 6 tipe intr-un spatiu mic, toate in acelasi timp (ca e barfa mai placuta).Mi se par super penibile fazele alea cand restul manaca paste, shaorma sau mai stiu eu ce (azi nu, ca fiecare a avut sandwich), iar eu, cat un elefant, stau cu portocala sau salata in farfurie .Macar sa ma tina ambitia, iar peste 3 luni sa se vada ceva.

Gata, inapoi pe plantatie. Week-end placut si dietetic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Prima zi a fost destul de usoara, am mancat mere, portocale dimineata, la pranz mi-am facut cateva ciuperci innabusite, dar fara strop de ulei, iar la cina o salata din rosie, jumatate de ardel, jumatate ceapa, si cateva masline, si in final o portocala.
Pe maine din nou mere, portocale si ananas, ca imi place de mor, ceva salata, mai vad eu.
Succes in continuare!

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna fetelor
Va tot citeam demult, insa doar acum intervin si eu. Am descoperit SUPERdieta de 2 ani si am tinut-o de 2 ori deja ( sau cel putin au fost tentative). Prima data am dat jos 6 kg, dar nu era exact, luam si interzise, ajunsesem la mijl etapei B in varianta scurta. Am tinut f multe diete care-mi pareau insuportabile ( daneza, atkins, disociata, south beach) si doar cu monti si cu SUPERdieta reuseam. Problema mea sunt dulcurile, nu pot fara ele . Deaceea ajungeam in 6 luni sa pun la loc ce dadeam jos.
Ultima data am tinut in august-septembrie si mi-a fost destul de usor cu fructele si legumele. Pina acum m-am porcit rau de tot si am luat 4 kg, deaceea ma inscriu in cursa cu voi Sunt la a 3-a zi ( care de fiecare data e cea mai grea), am inceput cu 62 kg la 1,60 m. Tinta-52kg. Intentionez sa tin varianta lunga ca sa dau ODATA totul jos. Etapa B e si usoara, rezist si mai mult. Ma primiti?

Doroti-Diana, salutare! Te-am gasit si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Vroiam sa adaug ca nu sunt deacord cu porumbul. Daca nu e voie dulceturi ca bananele ( care au la 100g: glucide 22,84 g si lipide 0,33 g), de ce o fi unda verde la porumb ( glucide 76,9 g si lipide 3,6 g) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

VIOLETIK, cum sa nu te primim , cu placere.Si eu sunt la fel ca tine, cu dulciurile.Ma pot abtine de la paine, cu sucurile n-am nicio treaba dar cd vine vb de dulce.Si chestia este ca mi-au ramas in casa de la sarbatori si tot o mai comit.Eu am inceput de luni, dar cu rusine spun ca am tot mancat dulce asa cate putin, in rest legume si fructe.Am dat jos cele 2 kg luate de sarbatori.

mai am 6, insa m-am gandit intre tp sa-mi propun un nou targhet.adica -4 kg, ca asa e mai usor, apoi inca unul si tot asa.

spor la slabit...

Mergi la inceput