SUPERDIETA 13*- EDITIA 2008
Raspunsuri - Pagina 6
Isa_Cris spune:
Aida cand gasesti un motiv sau cadn reusesti sa-l faci pe sotul tau sa renunte...sa-mi spui si mie "reteta"!
Brigit spune:
helooo fetelor!
am intrat sa nu ma dati disparuta , nu stiu cum naiba s-a facut deja vineri (desi astept ziua asta de la inceputul saptamanii!!!!) ; faza e ca am neshte chestii de predat taman azi, asa ca va urez spor la slabeala, fara tentatii.
Atentie ca vine weekendul si atunci e cel mai greu. Dar cu ambitie trecem noi si peste asta!
va pup dulce-dulce!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Problema e ca el are deja motivul sa renunte.
Il dor toate matzele si este constient ca daca nu ar fuma nu ar mai avea asa dureri , dar nu se poate lasa.
Ieri a fumat doar 7 tigari. Pana azi se pare ca doar 2 (avand in vedere ca s-a sculat de la 5). Macar sa il fac sa fumeze doar putin si tot e ceva.
Vad ca si-a cumparat tigari de 4 (deci si aici sunt la jumatate). Cred ca e un inceput bun.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Aida - sper sa reusesti, pt bine lui si al vostru!...eu inca ma mai gandesc la un motiv...poate, poate...
Sa tin dieta in weekend e chiar o problema! La asta nu m-am gandit inca, dar vad eu cum ma descurc! Problema va fi in 20 ian, ca merg la un botez!!! Dar atunci sunt deja trecute 2 saptamani...
ghibuadina spune:
buna,
Eu am dat-o in bara cam rau aseara.Am mancat dulce, parca simteam nevoia rau de tot si nu-mi trecea cu orice.Dar oricum corpul a observat schimbarea si acum cantarului s-a clintit.Ma mentin la 64, deci 2 kile in minus.Oricum la dieta nu renunt, chiar dc o sa mai calc stramb, asta este, nu renunt pt ca stiu ca in tp se duc kg.Asa faceam pana acum cd incepeam cate o dieta, o dadeam in bara si renuntam.Acum procedez diferit, continui diea.Azi n-am bagat decat o portocala, iar acum merg sa fac o salata de cruditati si varza scazuta.
Sotu nu vocifereaza, doar dc nu pregatesc nimic si n-are ce manca.Lui ii plac mancarurile de cruditati.
Bafta la noile fete intrate in dieta...
Ralumat spune:
Buna tuturor!
Azi ma laud deocamdata cu 1 felie ananas, 1 mar, cam juma' de pomello. Pana plec de la serviciu mai bag vreo 2 kiwi, iar acasa, o farfurie mare de supa de legume. Hmmmm, sa zicem ca asa ar trece si a doua zi. A treia va trece repede - sunt acasa, asa ca bag legume cu usturoi, poate si ceva ciupercute la cuptor.....sper sa vin cu vesti bune luni dimineata.
Adina, asta este si cea mai mare greseala a mea, care m-a facut sa esuez in toate dietele. Dupa ce "o comiteam", in loc sa analizez momentul si sa zic - ok, merg mai departe, data urmatoare va fi mai bine, eu reveneam la vechile obiceiuri si ziceam "de maine incep dieta de la capat". Acum te sustin eu , cand mi s-o intampla si mie (ca obligatoriu in orice dieta apar si aceste momente), da-mi tu un impuls, ca sa merg in continuare
Voi cum va descurcati cu masa la serviciu? Noi mancam vreo 6 tipe intr-un spatiu mic, toate in acelasi timp (ca e barfa mai placuta).Mi se par super penibile fazele alea cand restul manaca paste, shaorma sau mai stiu eu ce (azi nu, ca fiecare a avut sandwich), iar eu, cat un elefant, stau cu portocala sau salata in farfurie .Macar sa ma tina ambitia, iar peste 3 luni sa se vada ceva.
Gata, inapoi pe plantatie. Week-end placut si dietetic!
Criss75 spune:
Prima zi a fost destul de usoara, am mancat mere, portocale dimineata, la pranz mi-am facut cateva ciuperci innabusite, dar fara strop de ulei, iar la cina o salata din rosie, jumatate de ardel, jumatate ceapa, si cateva masline, si in final o portocala.
Pe maine din nou mere, portocale si ananas, ca imi place de mor, ceva salata, mai vad eu.
Succes in continuare!
Criss si Alex (11.05.2003)
Violetik spune:
Buna fetelor
Va tot citeam demult, insa doar acum intervin si eu. Am descoperit SUPERdieta de 2 ani si am tinut-o de 2 ori deja ( sau cel putin au fost tentative). Prima data am dat jos 6 kg, dar nu era exact, luam si interzise, ajunsesem la mijl etapei B in varianta scurta. Am tinut f multe diete care-mi pareau insuportabile ( daneza, atkins, disociata, south beach) si doar cu monti si cu SUPERdieta reuseam. Problema mea sunt dulcurile, nu pot fara ele . Deaceea ajungeam in 6 luni sa pun la loc ce dadeam jos.
Ultima data am tinut in august-septembrie si mi-a fost destul de usor cu fructele si legumele. Pina acum m-am porcit rau de tot si am luat 4 kg, deaceea ma inscriu in cursa cu voi Sunt la a 3-a zi ( care de fiecare data e cea mai grea), am inceput cu 62 kg la 1,60 m. Tinta-52kg. Intentionez sa tin varianta lunga ca sa dau ODATA totul jos. Etapa B e si usoara, rezist si mai mult. Ma primiti?
Doroti-Diana, salutare! Te-am gasit si aici
Violetik spune:
Vroiam sa adaug ca nu sunt deacord cu porumbul. Daca nu e voie dulceturi ca bananele ( care au la 100g: glucide 22,84 g si lipide 0,33 g), de ce o fi unda verde la porumb ( glucide 76,9 g si lipide 3,6 g) ?
ghibuadina spune:
VIOLETIK, cum sa nu te primim , cu placere.Si eu sunt la fel ca tine, cu dulciurile.Ma pot abtine de la paine, cu sucurile n-am nicio treaba dar cd vine vb de dulce.Si chestia este ca mi-au ramas in casa de la sarbatori si tot o mai comit.Eu am inceput de luni, dar cu rusine spun ca am tot mancat dulce asa cate putin, in rest legume si fructe.Am dat jos cele 2 kg luate de sarbatori.
mai am 6, insa m-am gandit intre tp sa-mi propun un nou targhet.adica -4 kg, ca asa e mai usor, apoi inca unul si tot asa.
spor la slabit...