*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

1-de frunze de zmeur
2-de chimen si anason
3-de fenicul si anason

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Am si eu o intrebare, stiu ca s-a mai discutat, dar m-am trezit tarziu sa salvez sfaturi, si acuma nu mai gasesc in urma...Deci:
1 - ce ceai trebuie sa beau ca sa nasc mai usor in caz de nastere naturala?
2 - ce ceai trebuie sa beau sa imi vina lactatia mai din timp?
3 - ce ceai trebuie sa beau ca sa nu aiba bebica colici?
Imi cer scuze inca odata, sper sa nu va suparati pe mine..

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Bine ai venit Victor Mihai, felicitari Doniro sa te bucuri de bb sanatos si cuminte!

Fetele cu bbei care au colici, reteta urmatoare la Marc a dat rezultate bune:
De 3 ori pe zi: inainte de papa 1 lingurita de Gripe water (sirop de marar) si la mijlocul mesei 15 picaturi Sab simplex.
Iar mami e bine sa bea ceai de chimen, anason, fenicul, sau Baby calm, care e ceai de bb, dar daca il bea mami are acelasi efect. Nu e recomandat ca bb sa bea ceai, mai ales daca papa san.

Adryana: pct 3 rasp e mai sus
pct.2 chimen + anason
pct 1 nu stiu exact dar cred ca frunze de zmeur

Roli 38+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetele fetele...imi era tare dor de voi..am fost cam ocupate azi si ieri..nu am apucat sa citesc prea mult...promit sa recuperez...
Intai de toate vreau sa le urez La multi ani cu multe bucurii fetelor nascute azi..va pup si va doresc tot binele din lume...

Apoi..sa o felicit pe cea mai cea mami de la noi...Miri..sa o pup apasat si sa ii spun ca o iubim tare tare.

Citesc in urma si mai revin.

Lala_D

LauraIoana

Adiagrozav

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Irina, saru-mana pentru promptitudine

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by docdecap

am avut contractii si azi-noapte, cu tot cu no-spa si baie, unele cred ca m-au durut mai tare pentru ca m-am trezit de multe ori azi-noapte, am visat fete de pe forum ca erau internate cu mine si faceau epidurala (de ex. pe gatta, sa vedeti cat de defazate sunt visele mele, si mai era cineva, nu-mi aduc aminte)iar eu ma gandeam ca nu o sa fac anestezie, dar nu mai nasc odata? S-au linistit oricum, de cand m-am sculat din pat nu am avut nici una. nehotarat tare ingineru' lu' mama.

asa Monicule...fiecare cu ce-l doare ! Eu , cand incepe pitika sa scanceasca noaptea visez ca vin fetele de pe forum , mi-o iau in brate , mi-o schimba si mi-o pun la san ...si eu pot alapta si dormi in acelasi timp ...Maaama ce bine ar fi ! Parca-mi da cineva cu maciuca in cap cand imi dau seama ca , de fapt ...trebuie sa ma scol din pat si sa fac eu toata treaba care visez ca o face Miri , Irinouka sau Lala D !!!

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Ai fost bestiala

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara zuzelor!

Acum reusesc sa intru si eu sa citesc ce ati mai scris...

Miriii - FELICITARI pentru grasunelul Sacha Dimitris! sa fie sanatos, norocos, mancacios si fara colici, iar tu sa te reafci repede, sa ai mult laptic si sa te poti bucura de cei doi voinicei!

Doniro - Felicitari si tie iubita pentru voinicelul tau! Va doresc sa reveniti repede acasa, sa fiti sanatosi si norocosi!!!

Lala, Laura si Adia

Ange - eu de azi incep sa-i dau Debridat pentru colici...ca daca tot asa face...o iau razna. Si unde mai pui ca am pb cu Ana care-mi face pisu din 20 in 20 min...am crezut ca e infectie urinara, azi dimineata dus urina la analize - negativ, mers la pediatru si concluzie - e de la stresul schimbarii - trebuie sa-i acord mai multa atentie...ufff si cat incerc sa-i acord...dar imi ia Suri asta tot timpul cu alaptat, schimbat, colici...you know...
Azi am iesit cu ele si cu mama sa fac niste cumparaturi in mall, vreo 2 ore si asa de bine a fost...am mai evadat si eu putin, iar de maine cu caruciorul pe afara in fiecare zi! Decretat!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mesaj de la Miri:

PUP ZUZELE, DOMNUL SOT INTRA CU POZE SI HOT IPRESSIONS IN SEARA ASTA. MUUAH!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Nimeni nu ma iubeste... Nimeni nu-mi raspunde....

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

Nimeni nu ma iubeste... Nimeni nu-mi raspunde....

Irina 38+Ileana
Tudor
Craciun 2007

irina, au facut eco cunostinte de-ale mele care au nascut anul asta la cantacuzino, elias si municipal. poate am dedus eu gresit ca ar fi o procedura de rutina sau poate e, intr-adevar, spre deosebire de acum doi ani. mai precis de atat nu stiu sa iti raspund, din pacate. :-(
mi se pare intr-adevar neobisnuit ca medicul sa fie calm si relaxat in cazul descris de tine. in urma cu cateva pagini, zuza bdiana ne-a povestit de o situatie asemanatoare.
te pupez, tre' sa fug pe drumuri, revin.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Irina si la Polizu am facut eco inainte de nastere. Nu e cine stie ce aparat performant dar se vede daca are circulara.
Dar in cazul tau eu zic ca nu tb sa stai pe ganduri. Cezariana nu e tragica. Important e ca bb sa fie bine si sa iasa in siguranta. Taietura se reface, a 2-a zi te plimbi pe culoare, iti tii bbele in brate, lapte ai fara probleme, e adevarat primele 2 zile colostru, din a 3-4-a zi laptic din plin.
Nu stiu ce inseamna prezentatie posterioara. Stiu doar de craniana, pelviana si transversala.
Dar daca exista cel mai mci dubiu ca bb ar putea avea probleme sfatul meu e sa faci cezariana.

Roli 38+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput