*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (116)*
Raspunsuri - Pagina 21
AngeliquedeS spune:
DONIRO, felicitari pt bebe scump!!!
Laura_dimitris, intr-adevar acum am laptic si inca mult si imi creste inima de incantare cand vad ca il iau de la san si i se scurge lapticul pe la coltul guritzei, nu pot sa iti explic sentimentul... nu i-am mai dat supliment de 4 zile, papa exclusiv de la mine si se pare ca e si hranitor. In conditiile in care in noaptea de revelion m-am muls toata noaptea si am scos 1 (unul!!!) ml de lapte. Am baut la greu ceai pt stimularea lactatiei, l-am pus la san fff des si am dat si la pompa, plus masaje ale sanilor. Am vrut sa renunt de un milion de ori dar incapatanarea mea a fost mult mai mare si uite ca am reusit. Insa cel mai mare merit il au fetele de aici, Miri, Tinna, Isidora, care m-au incurajat si nu m-au lasat sa renunt!
Ragade nu am facut deloc, din luna a 7-a m-am dat zilnic cu garmastan pe sani, o data pe zi si dupa ce am nascut m-am dat in permanenta si in plus cel mai imprtant am citit demult aici pr DC tehnica corecta de alaptare si am pus-o in aplicare si a mers. Sunt fff mandra de mine, nu va imaginati. Ar fi fost muuult mai usor sa enunta, dar uite ca am reusit!
IrinaL, te iubim mult de tot!!!Din pacate legat de prezentatia posterioara asa este, Pupi al meu a fost in prezentatie posterioara si am fost nevoiti sa facem ceza de urgenta, e periculos pt bebe sa se nasca asa. Doar dc ai un dr bun si fff atent si te dilati la maxim. Eu nici nu m-am dilatat. Sa nu iti fie frica de cezariana, sa iti doresti ce e mai bine pt bebe. Eu ma bucur acum ca am ajuns la ceza, m-am refacut ffff usor, a doua zi dupa operatie cand au venit fetele sa ma vada au ramas mirate ca eu stateam cu picioarele incrucisate si topaiam de colo colo prin salon. Plus ca de la terapie intensiva am plecat pe picioarele mele si am urcat si un etaj pe scari!! Si cel mai bun lucru, am scapat de epiziotomie!
Uitati aici poze cu noi doi: http://good-times.webshots.com/photo/2223038130065968642pZwAam
Si uitati aici ce lucrusoare frumoase am luat de la Z; sunt reduceri de 50%. http://good-times.webshots.com/photo/2460947750065968642EmGFyS
Fug ca plange puiul! A dormit in sfarsit o ora jumate!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
CameliaH spune:
IrinaL si eu stiu ca se face eco la internare. Inteleg ca tu esti al Filantropia. Cand am fost ultima oara ecograful de la internari avea sonda stricata, dar eu cred ca mai exista un ecograf in maternitate. Cu ce doctor nasti?
33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
zeririlouiza spune:

Fetelor eu ma duc sa mai termin ce am de facut si sa incerc sa ma odihnesc, ii multumesc inca o data lui Shose ca a fost singura care m-a incurajat si pe mine, am luat pagina cu pagina in speranta ca voi gasi si eu un mic ceva pe acolo dar asta e se mai intampla sa fii uitat, ca deh fiecare cu treaba lui, nu va suparati pe mine dar sa stiti ca mi-au dat si lacrilmile ca nu am gasit nimic si pentru mine dar uit eu tot, acum va pup, mai vorbim cand oi putea si eu sa mai intru, le transmit nastere usoara fetelor ce urmeaza si ce sunt deja in termen, creata (foarte frumos ceea ce ai scris), irinouka, monica (doc), Ellenuta, si sa nu se supere cele pe care le-am omis si sunt la termen. 

Doniro felicitari sa-ti traiasca sa fie cuminte si mancacios
Louiza
38s + Yasmin - Elena 
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
roli25 spune:
Louiza nu mai plange te rog. trebuie sa fii senina pt. asa o zi minunata care te aspteapta .

bafta multa, nastere usoara si un bb minunat si sanatos.
Roli
38+ cu
si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC
rlc_sandor spune:
ZERILOUIZA,TINEM PUMNII PE MAINE!am pregatit totul pt galerie.Sa ai un bb sanatos si mancacios!
docdecap spune:
louiza, tin sa rectific, eu am scris incurajari pentru tine si creata cand credeam ca o sa plec si la maternitate in seara asta!! ca sa fiu sigura ca daca nu mai intru le-am pus acolo! fara majorete, pe mine nu ma prea dau smiley-urile afara din casa.
acuma, cu revenire:

Louiza, refacere usoara si in bebe Yasmin-Elena de o frumusete rapitoare
(e, iti aduci aminte?)
asteptam vesti de la tine, pe cine anunti?
si nu fii suparata pe mine (desi, daca imi aduc aminte bine, iti eram deja datoare pe cauza de intarziere de urari de la multi ani asta-vara! si te astept la mare, ca va si vad cum veniti la vara, cate una, cate doua!!)
Monica 40s2z
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
grati.ela spune:
Doniro, felicitari! Sa fiti fericiti!
fetelor, am terminat partial trebusoara pe ziua de azi...mai am de trecut notele de seminar studentilor si sunt la zi cu toate. M-am invrednicit sa si completez formularele pentru contractul cu cordbloodcenter (pt recoltare celule stem) si maine il trimit prin curier. Sper sa ajunga la timp kitul dak nu inseamna ca asta e vointa lui Dumnezeu.
37 Tudor Gabriel
AMR 17 de zile
rlc_sandor spune:
Am fost si noi azi la dr,totul e bine,bebe in prezentatie craniana,mai merg peste 3 sapt cand punem tara la cale...In sapt 38 voi naste prin inducere deci mai avem 4 sapt.O fi mult o fi putin nu stiu sper sa nu intervina nimic pana atunci,pt ca pe azi am avut emotii pt bebe dar bebe e bine mersi marisor,lungut asa cat sa semene cu parintii![]()
fetelor,am inteles eu bine:prezenta craniana e cea buna?nasterea indusa doare mai tare dar travaliul e mai scurt?lamuriti-ma si pe mine!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by irinouka
gatta, misto vise ai!!! dar cred ca ar trebui sa zici mersi ca nu ma ocup eu de sara eliza. :-))) am doua maini stangi. inca ma intreb cum de-o sa ma descurc cu palugelul.
irina39
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Irinouk , ia sa vezi ce repede inveti...asa ziceam si eu , dar de cand mi-a pus-o prima data in brate parca totul a venit de la sine ...acum nu-mi vine sa cred ce dexteritate am cand o bag cu funduletzul sub robinet sau cand o pun pe umar sa ragaie .
Creata , de ce zici tu ca maine ai putea naste ? Eu n-am citit din urma , insa am vazut ca mai ai aproape 2 sapt. pana la DPN ...se grabeste cumva Mariuca ?
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
stancutza spune:
Louiza,
curaj,
maine vei fi
!!! iti vei tine printesa in brate! suntem alaturi de tine si asteptam vestile bune, si multe detalii!
, si iti urez o noapte linistita,
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12