silicoane!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu m-am gandit la silicoane dupa ce termin cu facutul pruncilor dar dupa ce am mai sapat putin despre asta m-am razgandit.
Motivele....nu e o operatie si atat, 90% din operatii trebuie refacute, poate o data, poate de mai multe ori ceea ce ar insemna foarte multi bani.Apoi toata atentia care trebuie acordata sanilor, mai multe mamografii decat femeile fara implanturi,detectarea dificila a unui eventual cancer la san, pericolul ruperii siliconului...
Singurul argument pro pt implanturi este ca arata bine atata timp cat sunt intretinute si asta nu ma poate determina sa uit de argumentele contra.

Cumnata mea si-a pus, avea cupa A si acum are DD, arata grotesc pt ca are numai 1.50m, avea 18 ani cand le-a pus.Acum a nascut si nu isi poate alapta copilul din cauza lor...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

dar implanturile nu se scot daca doresti? ca nu prea stiu. A ales sa nu alapteze?

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ancuta, implanturile se scot daca doresti, fireste.

Blackpanterro, da-ne un link ceva cu ale 90% din operatii care trebuie refacute, ca eu nu am auzit de asa ceva. si sa contina si motivele pentru care trebuie refacute.
In rest, sa le luam pe rand:
-detectarea dificila a unui eventual cancer la san

Se detecteaza mai dificil cele care sunt peste glanda deoarece obstructioneaza vedere din toate unghiurile. Cele de sub muschi nu au nici o legatura cu un eventual cancer la san, nu obstructioneaza mamografia sau ecografia de san.

-pericolul ruperii siliconului...

Exista pericolul ruperii pungii de silicon cand ea este umpluta cu ceva (ser fiziologic sau silicon lichid). Implanturile din silicon coeziv (gen gummy bears) au risc de rupere zero fiind garantate impotriva ruperii pe viata ( de fapt e si logic daca te gandesti la asta). Este imposibil sa se rupa in corp chiar la impact puternic. Si chiar taiate, isi pastreaza forma. Dar banuiesc ca daca te taie cineva, ultima ta problema sunt silicoanele.

-nu isi poate alapta copilul din cauza lor...

Daca locul de ntroducere al silicoanelor afecteaza glanda mamara (se introduc prin areola sau chiar si transaxilar) atunci glanda este afectata. Daca ele sunt puse peste glanda, iar exista riscul afectarii lor. Cu implanturi introduse prin santul submamar si sub muschi, poti alapta la fel ca o persoana fara implanturi deoarece glanda nu este afectata in nici un fel.

Amaliasimona, nu stiu ce poze ai vazut..probabil rateuri , da-ne un link ceva, sa ne dam cu parerea. In mod normal asimetria se rezolva prin operatie nu se obtine...

Anka, probabil ca e ceva in neregula cu masuratul. De aceea bra-fiterii nu masoara ci doar privesc si stiu ce ti se potriveste. Cat despre cealalta problema..rezolvarea , daca exista, e la tine.

Ocebine, multumesc de aprecieri! Mie nu mi se pare ca am ales un implant mare. Sanii mei acum au exact marimea cea mai mare pe care au avut-o in mod natural acum vreo 3 ani (cand eram grasa si alaptam). Chiar am un sutien din perioada aia (80B) care imi vine perfect desi e cam larg la banda (fireste). l-am probat pentru comparatie. Factorul decisiv in privinta marimii au fost masuratorile (streching, grosimea pielii, distanta intre sani etc) in urma carora afli care este maximum pe care ti-l poti pune si care este mediu. (minim nu e ) Eu am ales mediu; din cate stiu Stan nici nu pune mai mult de mediu, el iti spune cat e maxim ce poti pune pe corpul tau, dar te trimite sa iti faci in alta parte daca asta vrei, deoarece cu cat te indepartezi de asta cu atat cresc si riscurile de complicatii ulterioare (pe termen lung).

Sabina, din cate stiu Contractubex e ceva pe baza de ceapa. Ma interesez.

XIO, literele desemneaza cupa si cifrele marimea de sub bust. Dar literele sunt n corelatie cu cifrele, litera D de la cifra 30 nu are nici o legatura cu D de la 36. Dar nici una.
Daca lucrurile stau asa cum spui, probabil ca acel 34B pe care il porti e absolut in regula...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Uite aici un link al FDA http://www.fda.gov/cdrh/breastimplants/breast_implants_photos.html unde explica de ce exista o sansa mare sa fie nevoie sa inlocuiesti implanturile sau sa le scoti chirurgical. Pe scurt, problema e ca implanturile nu stau asa cum au fost puse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Inaioana, link nu am de unde sa iti dau ca eu am citit asta in revista Parents din State, sunt abonata, si pe o reclama cu implanturi se explicau avantajele si dezavantajele, dar cum spune Clover in cele mai multe cazuri trebuie rearanjate, inlocuite motivul principal fiind cresterea de tesut pe langa ele(scar tissue) ce le da un aspect urat de cocoloase.Apoi mai este si vorba de "asezarea" sanilor, dupa un timp unul poate fi mai mare decat celalalt.
Sa nu crezi ca vin aici sa spun vai ce aiurea e ca v-ati pus silicoane(in general vb), arata frumos cand sunt ok dar necesita prea multa atentie si grija, dupa parerea mea si eu personal nu as putea trai o viata avand grija sa nu imi stric cumva sanii.Ca sa nu mai vb de cati bani e nevoie pt asta.In Ro o fi 2000 euro dar in State mai putin de $10.000 la un doctor bun eu nu am vazut(si asta numai operatia initiala fara eventuale retusuri), oricum nu am investigat prea mult ca mi-a pierit cheful cand am auzit dezavantajele :).Multe dintre femei platesc in rate...ca si cumnata.
Pe banii astia mai bine merg in Hawaii :)

Ancuta, se pot scoate dar la ea ar ramane numai piele goala ca si i-a marit cu 5 numere si probabil a fost mai important sa aibe sanii ca si lubenitele :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Clover

Uite aici un link al FDA http://www.fda.gov/cdrh/breastimplants/breast_implants_photos.html unde explica de ce exista o sansa mare sa fie nevoie sa inlocuiesti implanturile sau sa le scoti chirurgical. Pe scurt, problema e ca implanturile nu stau asa cum au fost puse.

Clover, nu inteleg ce anume vrei sa arati..eu vad niste poze cu trei complicatii posibile (am dat si eu links cu mai multe poze cat si complicatii) dar nici o statistica. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca FDA vorbeste acolo doar despre "complications associated with saline-filled and silicone gel-filled implants as they become available" nu si despre "cohesive gel"..deci nu ne ajuta in discutie.

Blackpantero, alegerea este a ta si parerea despre cumnata cu tzatze ca lubenitzele la fel; eu doar vroiam sa arat cazurile in care ce ai spus tu este adevarat si cazurile in care nu este.
eu stiu ca in Romania preturile variaza intre 2500-4000E. Asa cum si in State poti sa iti pui de 10000$ sau de 5000$...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

inaioana,
am vazut ca mentionai de o eventuala op in US.Ce doctor ai fi ales?Eu urmaresc un reality pe Entertainment cu chirurgi esteticieni .Cel mai tare mi s-a parut dr Robert Rey cu metoda introducerii implantului prin buric fara incizie direct pe san(scuze ca nu ma exprim in termeni medicali ca nu stiu cum se traduc in romaneste)In Ro ce procedee sunt?

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Tocmai am vazut aseara la stiri un repoetaj despre Dr. Bratu si implantele
A spus ca fata de ultimul an au crescut cererile foarte mult , ca abia mai pot face fata cererilor. Asa ca nu duc femeile lipsa de bani si nici nu au teribil de multe griji

Inaioana , pai tocmai asta e problema , ca la doar sutienele simple , fara cupa , fara intaritura imi sunt bune , celelalte toate au cupa prea mica.....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Tocmai m-am uitat si eu pe linkul atasat de Clover.
Intr-adevar arata oribil imaginile de acolo, dar..se refera toate la implant- proteza cu ser, respectic proteza cu silicon - asa cum bine spunea Ioana, nu sunt cu gel coeziv.

In prima poza, tipa a ales sa-si puna citez" 560cc silicone gel-filled" - este extraordinar de mult 560cc - de altfel se vede in ultima poza, dupa ce si i-a scos, cat de tare se intinsese pielea (mi se pare absolut normal, la un asemenea volum). Plus ca a avut un implant subglandular, ceea ce a favorizat aparitia capsulei de contractie.

A doua tipa (a doua poza), a avut un implant salin, iar unul s-a dezumflat, citez "The expected cause was the leaf-valve design of the implant, which is no longer being used by manufacturers". Era intr-adevar o problema existenta la implanturile saline, actualmente se pare ca au "rezolvat" problema dezumflarii si acestor tipuri de implant prin inlocuirea membranei implantului.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am prins o bucata de emisiune cu Laura Andresan la Nasul si spunea ca acum, daca ar fi sa aleaga iar, ea nu si-ar mai mari sanii... Iar celor care vor asta, ea le nu le recomanda .... sau macar sa se intereseze de 1000 de ori inainte... f.f. bine...
Din cate am inteles, ea s-a grabit, a avut o oferta gen barter... si n-a mai stat sa analizeze datele problemei... asa a ajuns ca acum sa aiba problemef. mari... mai avusese si imediat dupa operatie, la vreo 6 luni...
Si ca nu mai are cum sa ramana fara implant pt. ca dr. i-au spus ca sanii ei nu mai au cum sa arate ca inainte de marire... ci vor arata ca "niste sosete folosite"

Deci... trebe analizata f.f. bine problema... si daca exista 0,001% dubii mai bine nu... parerea mea...

Eu personal m-am tot gandit la asta... nu m-am pus pe cautari pt. ca nu am fost hotarata 100%... dar acum dupa ce am inteles ca trebe mereu avut f. mare grija, analize peste analize... si monitorizata mereu situtia... fara dormit pe burta o perioada, fara plaja o perioada, avut grija f.f. mare sa n ute lovesti etc. etc. ... am impresia ca mai rau mi-as complica viata, decat mi-as "imbunatati-o" cu implanuturi...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput