silicoane!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

inaioana, esti o adevarata enciclopedie !
Si nu ma refer numai la subiectul asta... Felicitari!

Si ca sa nu fiu offtopic... Abia astept sa imi fac si eu niste implanturi, numai ca mai am mult de asteptat, pentru ca vreau sa fac un copil mai intai. Din cate am citit din ce ai scris tot tu, e bine sa nu faci un copil 2 ani de la augmentare, sa aiba timp sa se aseze implanturile. Deci... astept.
Si in plus, trebuie sa il conving si pe sotul, care zice ca "el nu vrea silicoane"
I-am explicat ca nu pentru el erau...

Succes fetelor care au in plan asa ceva in viitorul apropiat!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by tusferi

inaioana, esti o adevarata enciclopedie !
Si nu ma refer numai la subiectul asta... Felicitari!

Si ca sa nu fiu offtopic... Abia astept sa imi fac si eu niste implanturi, numai ca mai am mult de asteptat, pentru ca vreau sa fac un copil mai intai. Din cate am citit din ce ai scris tot tu, e bine sa nu faci un copil 2 ani de la augmentare, sa aiba timp sa se aseze implanturile. Deci... astept.
Si in plus, trebuie sa il conving si pe sotul, care zice ca "el nu vrea silicoane"
I-am explicat ca nu pentru el erau...

Succes fetelor care au in plan asa ceva in viitorul apropiat!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Tusferi, nu sunt, mey, e o iluzie optica! Doar ca atunci cand ma intereseaza un subiect il aprofundez cat pot.

Cat despre silicoane, asa este. E recomandabil ca 2-3 ani sa nu ai o sarcina.

Total off-topic: Si nu vorbesc cu tine pentru ultimul post pe care ti l-am citit m-a facut sa plang de nu ma mai opream. (Glumesc! Iti multumesc pentru experienta impartasita de la subiectul despre Revolutie si felicitari pentru ca ai facut-o! E important ca oamenii sa afle asemenea intamplari! Din nou si din nou...)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai stai ca-ti spun cifrele. N-am convertit in inch ...
Peste sani 92 (si din pacate e mare spatele , nu sanul ) , si sub am 82 .
Problemele pe care le am eu sunt ca am cutia toracica lata , sanii sunt rotunzi rotunzi , nu foarte iesiti in afara , deci daca imi este buna intaritura sub san, sa fie rotunda si mare se intampla foarte des sa-mi fie cupa mare.
Am gasit cateva cu intaritura si material elastic sau voal transparent , dar ma cam incomodeaza sarmele alea .....
Deci sa incerc un C?
Ca tot n-am inteles de la ce vin literele si de la ce vin cifrele.
Greu dom'le , greu ......

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

super interesant! acuma ca alaptez, mi-am luat suteiene din alea de alaptat, comode, de la Mothercare....da o sa aprofundez problema in curand, ca eu acuma sunt f f grasa(am 70 de kg...)si pusa pe slabitelea.

mai am insa o intrebare despre cicatrici:
n-am gasit Cimeosil, am luat Contractubex, e ceva de capul lui? sa caut urgent cimeosil sau e ok si asta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Pai..nu e usor lucru in lipsa unui brafitter serios si a unu magazin care sa si aiba marimile selectate in "finala".

Pentru sanii naturali, masura se calculeaza asa: te masori exact sub sani, ai grija ca banda sa fie orizontala, expiri aerul din plamani. Rezultatul daca e in cm, il transformi in inch. Daca iti da cu virgula, rotunjesti pana la numarul par imediat urmator. spre exemplu 27.6 = 28. Ala este numarul sutienului tau.
In functie de forma cutiei toracice (mai cilindrica sau mai aplatizata) poti sa modifici acest numar, adica daca este putin mai plata mai urci un numar 27.6=30 in cazul unei cutii toracice mai plate.
Cupa se masoara la fel, masori lejer peste punctul cel mai proeminent al sanului, fara sa strangi, stai dreapta.
Scazi din acest ultim numar obtinut, primul numar (rezultatul masuratorii de sub bust) si te uiti in tabelul de mai jos:

0"-1/2" (1.3 cm) AA
1/2"- 1" (2.6 cm) A
2" (5.1 cm) B
3" (7.6 cm) C
4" (10.2 cm) D
5" (12.7 cm) DD or E
6" (15.2 cm) DDD or F
7" (17.8 cm) G
8" (20.3 cm) H
9" (22.9 cm) I
10" (25.4 cm) J

Am acest fix cu masuratul in inch deoarece in numerotarea europeana (aia cu 70) ei aplica inca un principiu desuet al masuratorilor care spunea ca la masuratoarea initiala sub bust trebuie sa mai adaugi 10 cm (4-5 inches) si ala e numarul corect. Este gresit. Daca intereseaza pe cineva de ce si cum, explic, dar nu mai insist acum ca sa nu va plictisesc.
Ideea este insa ca daca ai sub bust 70 de cm sau mai putin, practic nu exista sutien in europa care sa iti vina cum trebuie.

Cum iti dai seama daca sutienul tau iti e bun:www.herroom.com/solve-bra-size-and-fit-problems,909,30.html" target="_blank"> aici

Daca nu ai cu ce sa te masori poti sa printezi www.herroom.com/herroomtape.pdf" target="_blank">asta si sa masori cu ea.

Ca reguli generale, sutienul nou trebuie sa iti vina perfect la ultima inchizatoare ca sa il poti strange pe masura ce se mai lasa. Un sutien potrivit o sa te granga putin in primele zile daca esti obisnuita cu cele largi, dar apoi o sa il simti impecabil.
Daca se ridica la spate inseamna ca e prea mare sub bust (numarul)- incerci un numar mai mic si o cupa mai mare, daca bretelele te ranesc - la fel.

Sanii cu implant se masoara ca www.herroom.com/measure-bra-size-with-implants,904,30.html" target="_blank">aici.

Nu uitati sa ignorati sfatul de a adauga la rezultatul masuratorii sub bust cei 4-5 inches (10 cm) recomandati. Este gresit.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

aoleooooooooooo....

ma duc sa.mi iau un pahar de apa,niste ciocolata si sa trec la recitit ca uite asa imi vajaie capu...........
pe mine m.ati pierdut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Inaioana, am si eu o intrebare, insa. Desigur imi poti spune sa-mi vad de drum si ca nu-i treaba mea si nu ma supar deloc (pentru ca asa si e...sint cam obraznica). Sint curioasa ce te-a determinat sa alegi implantul atit de mare? Care a fost factorul decisiv? (Eu te-am vazut prin poze si esti o frumoasa cu niste copii si mai frumosi -sic)

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

E ceva in neregula, am iesit D si io am un amarat de A!
La mine cutia toracica e prea mare (cum naiba nu inteleg pt. ca am 1.55 si 48 de kile) adicatelea mie imi trebuie un numar mare(90 la francezi) cu o cupa mica (A). Gasesc sutiene pe marimea mea da' nu prea port pentru ca mi se pare ca ma sufoca indiferent cat de mare e(e la creieras problema). Sunt penibila cu sutien, respir ca un inecat mai ales daca sunt stresata sau obosita. Noroc ca amaratii nu atarna greu.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

OAI!trebe sa-mi masor si eu bidoanele!Ce bine ca am gasit site-ul asta ca altfel nu stiam exact ce nr folosesc la tatari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine sa inteleg ceva!

M-am uitat la poze de genul before/after de la cateva clinici de chirurgie estetica si bag de seama ca majoritatea rezultatelor sunt inegale/asimetrice, unele chiar la persoane care initial nu aveau sani inegali. Exista riscul ca in urma interventiei sa ramai asa, sau este doar o etapa pana la vindecarea completa si "acomodarea" organismului cu implanturile???

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput