Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu cred ca ma lasa laptaria, baiatului meu ii este foame continuu, iar eu am ajuns la concluzia ca nu se mai satura, nu stiu ce sa cred, ar mai fi varianta sa nu poata papa din cauza gingiutelor.....voi ce credeti???
Ma gandesc ca daca si maine e la fel sa incerc sa-i dau o masa de milu-mil, ma rog sa incep sa-i dau cate putin pana ajungem la o masa, asta daca il luam pe bibe, am mai incercat sa-i dau ceai si nu a vrut bibe.Sunt tare necajita, nici nu mai doarme bine...ce ma sfatuiti???????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Michael de Piciulika
Tudor Cristian de Yaya
Mihai de Raluca
Alexandru de Adhnana

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Hai ca am tradus cumva rapid ce e pe schema!

„Ernährungsplan für das 1. Lebensjahr" = Alimentatia pt primul an de viata!

* pana la inceputul lunii a 5a numai lapte de mama ori lapte praf pt noi nascuti/sugari
* se incepe din luna a 5a cu piure/terci din legume-cartofi-carne--Gemüse-Kartoffel-Fleisch-Brei

* intre 6-8 luni se introduce piure/terci de lapte cu cereale/grane--Milch-Getreide-Brei

* (intre 6-8 luni) din luna a 7a se introduce terci/piure de cereale/grane cu fructe--Getreide-Obst-Brei

* intre luna 7-9 se introduce piure de legume-cartofi-cereale--Gemüse-Kartoffel-Getreide-Brei

* dupa 12 luni se face trecerea in mancarea familiei

Acolo sunt o gramada de alte explicatii utile si retetele pt fiecare terci/piure. Daca aveti interese ma pun maine calare pe germana si traduc ce doriti.

Si poate mai au si alte fete care stiu germana timp sa mai traduca asa cate un cuvintel ori macar sa confirme/infirme traducerea mea !

Noapte buna! Fug sa dau laptic la printesa!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cecilia, si Gheo tzatzeste la greu...nu cred ca nu mai ai lapte, ci doar are el mai multa nevoie, nu trebuie sa dai milumil, stai calma.
m-am uitat pe situl nemtesc, astia zic sa incepi cu morcov si cartof, si sa adaugi grasimi, etc etc. ma mai uit si maine, am salvat paginile pt offline.
diwana, merci mult, ai dreptate, e mai mult rutina asta.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, am nascut normal.

Sabina, ia sa imi arati, desi pana ne vedem noi cred ca merg copiii in picioare.

Piciulika, si mie mi-a zis dr de un varf de sare ca si Sabinei.

Danuta, daca ti-au placut ma bucur ca nu am dat-o in bara, o sa ma mai uit prin teancurile mele de dvd sa vad ce mi-a placut si iti zic si tie.

Cecilia, nici Andrei nu prea papa si nu e voorba ca e lapte sau nu. Nu stiu ce e cu el, mananca 750 ml cat manca si la 2 luni jumate. Nu e de mirare ca nu ia in greuate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

ca Maria

Am fost la banca, am semnat contractul de credit pentru restul de bani care ne mai erau necesari. Multumesc lui Dumnezeu! De acum, urmeaza sa ne vireze banii in cont si dupa aia sa stabilim cand ne ducem la notar pt contractul de vanzare/cumparare. O sa mai facem un credit in martie pt finisaje, dar ala deja nu ma mai ingrijoreaza. Pot sa ma gandesc linistita sa schimb canapeaua de acum , nu mai stau sa numar in gand banii.

De maine o sa ma ocup si de tembelii de la cealalta banca, abia astept sa ii scarman putin. O sa ma duc pe la ei sa le cer intai hartie in care sa scrie data la care mi-am inchis linia de credit, apoi imi inchid si cele 2 conturi si 3 carduri care le mai am la ei si dupa aia le fac si 2 reclamatii: la sediul central din Amsterdam si la BNR.

Rox, dupa cum vezi, sunt patita cu bancile binisor, te inteleg sincer.

sarbatoritilor zilei

Felicitari mamicilor care au fost la dr pentru datele tehnice multumitoare.

Sabina, intru si eu in randul fetelor care spun ca arati de 20 de ani. Iar ca tunsoare, ar fi interesant un bob, dar cu niste suvite bonus. Poate intra totusi Annisia si iti da vreo idee mai buna. Dar daca iti faci bob, e musai sa iti faci bretonul exact la fel cu al Sofiei.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Pe mine ma dispera fiu-meu cu (ne)mancatul lui. Pana la ora asta a mancat 450, si va mai manca probabil 100-130 max. si gata ziua. Ma apuca o disperare, iritare, enervare, exasperare, ingrijorare ca ma dau cu capul de pereti.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Cecilia, si Stefan mi-a lustruit tzatzele in ultimele zile, dar eu as banui mai degraba ca il dor gingiile si asa se calmeaza. Aseara m-am dat chiar cu Garmastan inainte sa ma bag la somn ca deja ma usturau sfarcurile de atata tras de ele. Eu as spune sa mai astepti putin, nu te arunca la completare mai ales ca pana acum l-ai alaptat exclusiv.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uite wrap

http://www.mobywrap.com/instructions.php

wrap se poarta pana la 2 ani ;lejer!

http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=4
sunt tot felu de pozitii

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Vreau sa iau scaun auto pt Stefan, nu mai incape deloc in scoica. O sa iau unul 0-18 kg. Care credeti ca e mai bun:
www.inglesina.ro/marco_polo.htm" target="_blank">Marco Polo
www.inglesina.ro/moovy.htm" target="_blank">Moovy
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=21&produs_id=307" target="_blank">Vector
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=21&produs_id=600" target="_blank">Zenith

Povestioare

Mergi la inceput