Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by anomar12
Dimineata la ora 10.25 s-a nascut Ioana de 3120g, 49cm, scor 8/9 pentru ca a fost cam albastra. Aveam 37 de saptamani de sarcina, dar totul a fost normal.
http://community.webshots.com/user/anomar12]poze
Bine ai venit!
Noi am fost mai harnice,bubulina mea a aparut la 10 fix..
gema spune:
Sabina, eu intru pe aici cu povesti doar cand am ceva interesant de spus, sunt mai nevorbareata de fel, dar acum nu m-am putut abtine sa nu iti spun ca arati extraordinar..........imi place mult de tine si semanati toti 3 de nu se poate.
Si eu cred ca o tunsoare ca a Sofiei, dar cu parul putin mai lung, te-ar prinde foarte bine.
Pentru fetele carora le cade parul.......Masca de la Kallos este intr-adevar foarte buna. Cumparati si nu o sa regretati!
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by anomar12
Acum asteptam cu interes diversificarea la 4 luni si botezul care speram sa fie pe 1 martie cand facem 5 luni.
Am pus si ceva poze. Sper sa se vada si sa va placa.
http://community.webshots.com/user/anomar12]poze
Tare frumusica dulcetica ta..sa va traiasca!
Roxana_G spune:
Maria, dar pe mine nu m-a pus sa astept 6 luni. Nu am ajuns pana acum ca fu cu sarbatorile si acum cu analizele alea aiurea o sa mai dureze.
Sabina, cred ca e super wrap. Nu e greu pana il pui acolo si il prinzi? Am vazut si "schioarea" ce priviri arunca.
Iar voi gagici...normal ca arata Sabina de 20 de ani, nici nu are mult peste 20 de ani.
Ramona, multam fain, cred ca langa bilutele de sapun de care zicea Piciulika o sa ii pun pe nemtii sotului sa imi aduca si crema asta.
Piciulika, lingurita aia de ulei am pus-o si noi, de fapt zicea pediatra sa pun unt, insa cred ca dupa 6 luni. Eu de aia ma grabesc cu diversificarea asta, ca sa pot sa ma intorc in martie la birou, sau cel tarziu in aprilie, si sa fie pus cat de cat pe un fagas. Pupici ursuletului sarbatorit, sa fie sanatos si sa nu te streseze prea tare cu diversificarea.
Anomar, bine ati venit, sa iti traiasca dulcetica.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
fetelor ma faceti sa rosesc Gema ,, Maria sunteti muult prea dulci!
Rox, n0-am decat 8 ani jumate peste 20 hm...o sa-ti arat cum se infasoiara odata. la inceput e mai greu, dupa aia te obisnuiesti. Acuma am improvizat eu putin, ce ii vine peste picioare ar trebui sa stea doar peste mijlocul lui, dar acuma cu frigul asta l-am infasurat si peste picioare.
Piciu, si eu stiam de lingurita de ulei, si cum am inceput la 6 luni, dupa 6 luni am pus-o si eu la mancarica. Unii zic chiar de nitel unt.
Acuma moda e fara sare complet, dar mie culcer mi-a zis ca un varf de varf de varf as putea pune....ca sa aiba niscaiva gust mancarea. Eu voi incerca totusi si fara.
Teooo, tu pe unde ma rog umbli?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danuta36 spune:
Seara buna si de la noi!
Am fost azi la control si avem la 3 luni si o saptamana urmatoarele date in fisa tehnica: 5,9 kg si 62 cm ,deci in ultima luna a luat cam 650 de grame.A zis pediatra ca totul e ok,ne-a prescris si fier picaturi(sirop nu se gaseste) 2,5 ml pe zi si obisnuitul Vigantol.Calciu a zis ca nu mai e nevoie,ca si-l ia din lapte..
Cu diversificarea incepem de la 4,5 luni,cu sucuri de fructe.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Roxana am vazut filmele recomandate de tine.Mi-a placut mult Ruptura,iar Cam.1408 m-a tinut asa intr-o stare de tensiune,deja imi era frica sa ma mai uit.
Marunzika spune:
Am dat bir cu fugitii la amiaza, a venit sotul si am scos mogaldeata la aer si acum am citit rapid ce s-a mai scris. Maine ma uit sa vad daca merge varianta in engleza, daca nu incerc traducerea. Dar, poate se baga cineva care stie bine germana si ma salveaza, PICIULIKA, RAMONAIANI, AMAR?! Oricum maine promit sa ma ocup cumva de traducere !
Yannisa Milena
24.08.2007
diwana spune:
Salutam si noi fetele cucuiete. Piticul meu doarme langa mine asa ca pot sa scriu.
Sabina, mie imi place cum iti sta si parul, nu pari nici grasa, iar unde vezi tu fatza lata nu stiu zau. Insa stiu din proprie experienta ca daca tie nu-ti place pot sa-ti zica toti pamantenii ca arati bine, si tot nu crezi. Deci tunde-te, vopseste-te, cumpara-ti o bluza, doua, si sigur te vei simti mai bine. Iertare daca nu stiu ce sfat sa-ti dau ce tunsoare, culoare sau bluze ti s-ar potrivi. Orice vei alege, o sa-ti stea bine la cat de tanara si draguta esti
P.S. Am tot vrut sa-ti spun cat de bine seamana Sofia si Gheorghe unul cu altul.
Acum referitor la diversificare Atat de tare ma doare capul de la subiectul asta, ca nici nu am putut citi vreo schema cap-coada. Insa va trebui sa o fac ffff curand, deoarece laptaria a dat faliment azi si piticul meu papa ca un pitic ce este, adica putin
Diwana si pitic Rares
diwana spune:
Sa va dau si eu datele reviziei tehnice: la 3 luni si 3 saptamani avem 6.100 si 68 cm
Diwana si pitic Rares