Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
legatura la Annisia! va las 2 poze, bre nu stiu ce sa fac eu cu parul asta. nu mai sta in niciun fel, si de masti etc deocamdata n-am timp....si parca m-am p,licitisit de tunsoarea asta ruflita, sa nu mai aud de scari, filat etc, vreau altceva....
a inceput si la mine sa cada, de vreo 3 saptamani, si mai am fi fata asta lata ca o luna plina, deci nu stiu ce m-ar avantaja....
help!!
PS sa vedeti si cum port bb in wrap,. e f f comod
http://www.postimage.org/image.php?v=aV4XHd4S
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq3ShLxS
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
daca ai curaj... tunde-l scurt!! si fa-i si cateva suvite in doua culori!!
da' parca vad ca nu-i faci nimic...
spune-mi si mie de unde ai cumparat salopeta de ski a Sofiei ca-mi trebuie si mie una pentru Victor, din doua costume cate are... va pun poze sa vedeti ce pantaloni cu vedere la glezna se poarta anu' asta la predeal...
Andries
Andries spune:
mey eu am folosit garmastanul pe buze crapate de vant si ger (ca nu-mi venea sa arunc ce-mi ramasese dupa alaptat) si vreau sa spun ca este EXCEPTIONALA!!!
Andries
danielle02 spune:
sabina parerea mea e ca ti-ar sta cu o tunsoare ca a Sofiei,asa rotunda sa zic,putin mai lung parul si cateva suvite blonde cum zic si fetele,dar numai deasupra,nu tot parul.te-ar prinde perfect la fata fiindca esti putin rotunda.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Sabina spune:
andries, am fost tunsa scurt de cateva ori in viata, sg chestie e ca am kuru imens acuma pt asa o tunsoare....
salopeta am luat-o din busteni!! ca nu avea fata nimica de iarna in genu asta, e chinezeasca, 65 ron....
multumesc mult de aprecieri, Rodicutz, imbracata asa nu prea se vad....kilele adica
Dani, si eu ma gandeam la un Bob ca Sofia :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Andries
mey eu am folosit garmastanul pe buze crapate de vant si ger (ca nu-mi venea sa arunc ce-mi ramasese dupa alaptat) si vreau sa spun ca este EXCEPTIONALA!!!
Andries
Exact! La capitolul "reciclari" - Lanolina se foloseste si pt piele uscata; crema de bebe pt rani la funduletz (de la Weleda) a folosit-o frate-meu ca "after shave" ca se taiase la ras - a oprit instantaneu sangerarea . Am avut probleme cu sanii la alaptat vreo 2 luni, de-aia mi-a dat moasa tot felul de creme, doar-doar o functiona ceva. Mai am una "rose-teebaum-balsam" pe care am folosit-o cand mi-a iesit un herpes, ca alaptam si n-am voie sa folosesc Zoviraxul ...
Eliza (06.09.07)
bikmaria spune:
SABINAcu toate kg tale in plus ,cu tot kurul tau ,cat ar fi el de mare ,esti o mamica implinita si fericita ,asta a fost parerea mea cand m-am uitat la cele 2 poze .
din postarile tale mi-te inchipuiam cu totul altfel,imi pare rau ,dar este numai vina ta ca ne faci sa credem ca arati ca o balenuta .Sunteti toti 3 niste FRUMOSI
angipangi spune:
tocmai asta e problema Danielle02 alaptez multumesc pentru sfat
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
ramonaiani spune:
La inceput ne intrebam daca sa ne spalam sanii inainte de alaptare, pentru sanatatea copilului.
Acum se pune problema daca sa ne spalam DUPA alaptare, pentru sanatatea mamei. Fiind destul de mari, copii au forta sa muste, si aceste muscaturi sunt poarta de intrare pentru tot felul de microbi.
No ... asa zice teoria, dar in practica ma spal doar daca am simtit ca m-a muscat pustoaica ...
Eliza (06.09.07)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Betty, aratai super in pozele alea. Sunt insa convinsa ca nici acum, la 54 de kg nu e mare diferenta.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
multumesc mult, dar aici e baiul.....nu e chiar asa.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
Vin din urma cu cititul, pe fuga - inca nu-s la zi, dar vad ca multe nu ne-atzi uitat...
MULTZUMIM TUTUROR mamicilor dragutze pentru urari!
Si LA MULTZI ANI si din partea noastra sarbatoritzilor zilei!
Da, am facut 3 lunutze si intamplator azi era si controlul tehnic la ursuletz.
Raportam ca ne mentzinem in ceafa lui Vladutz: avem 50g sub 7 kg, si 62 cm. Deci cu tot regurgitatul, a luat un pic peste 200g/saptamana. Si tanti era incantata de evolutzia voinicului. Iar eu... Ce laptic minunat are Vaca Milka!
Michael i-a zambit, povestit, i-a zornait jucaria, statea vesel ridicat pe burta - era in versiunea demo.
Sunt deja cam stressi cu diversificarea, care ar pica in martie, cand merg si la servici (3 zile/sap., ca am redus la 60%). Am cazut de acord ca nu facem in luna a 6 (martie, cum zice drl) ci dupa a 6a - asta doar daca nu vrea Michael mai repede!! A spus ca fiecare copil da semnal cand e pregatit si atunci, incet, se poate incepe.
In general cica se poate incepe cu morcov fiert, fenicul, (mar fiert) si - atentie! - o linguritza de ulei la 100g de püre. Cica le trebuie pentru a putea digera/asimila vitaminele. Nu supica si altele.
I-am spus ca ma cam streseaza povestea diversificarii, dar m-a incurajat ca cica "e f simplu, am sa vad". [omuletz ce ce scarpina neincrezator in cap]
In fine, fug sa mananc eu ceva ca ne-am plimbat azi ore in sir - asa vreme blanda si cu soare avem aici - si revin sa ma rasfatz cu urarile voastre.
U all!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate