Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Eu cred ca ma lasa laptaria, baiatului meu ii este foame continuu, iar eu am ajuns la concluzia ca nu se mai satura, nu stiu ce sa cred, ar mai fi varianta sa nu poata papa din cauza gingiutelor.....voi ce credeti???
Ma gandesc ca daca si maine e la fel sa incerc sa-i dau o masa de milu-mil, ma rog sa incep sa-i dau cate putin pana ajungem la o masa, asta daca il luam pe bibe, am mai incercat sa-i dau ceai si nu a vrut bibe.Sunt tare necajita, nici nu mai doarme bine...ce ma sfatuiti???????
Doctorul mi-a zis azi ca daca simt eu ca nu se satura de la laptele meu, DUPA ce suge de la mine, sa ii dau lapte de la sticla. Oricum, sa bei cate-o cana de ceai pe zi (minimum) nu strica
![](pupic.gif)
Eliza (06.09.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
wow, sim, felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun!
eu as\alege priorifix de la maxi cosi, gugaleste tu dupa el. s-ar putea sa fie la miniblu, eu sper sa fie pt Gheo cand mai creste. Are isofix, deci e scump....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Alimentatia pt primul an de viata!
* pana la inceputul lunii a 5a numai lapte de mama ori lapte praf pt noi nascuti/sugari
* se incepe din luna a 5a cu piure/terci din legume-cartofi-carne--Gemüse-Kartoffel-Fleisch-Brei
* intre 6-8 luni se introduce piure/terci de lapte cu cereale/grane--Milch-Getreide-Brei
* (intre 6-8 luni) din luna a 7a se introduce terci/piure de cereale/grane cu fructe--Getreide-Obst-Brei
* intre luna 7-9 se introduce piure de legume-cartofi-cereale--Gemüse-Kartoffel-Getreide-Brei
* dupa 12 luni se face trecerea in mancarea familiei
La germana pe care o stiu eu (aia de supermarket adica
![](icon_smile_wink.gif)
Am auzit ca tu nu-i dai Fluor Yannisei. Mie mi-a dat doctorul Fluor-Vigantolette pastile - aici se dau gratuit.
Eliza (06.09.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Eu ma amuz copios de copiii mei, Andrei e disperat dupa sora-sa. Rade in hohote cand o vede, ii vorbeste, o urmareste cu privirea. E efectiv topit dupa ea. Iar acum a ras continuu 10 min, cu hohote, pentru ca ea alerga in jurul mesei. El radea si dadea din picioare de zici ca voia sa alerge cu ea. Nu imi vine sa cred cand vad ca e asa, cred ca o se tina ca un catelus dupa ea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
SIM felicitari ,ma bucur ca ai scos-o la capat si ca ai scos-o la capat cu imprumutul .Nu pot sa-ti urez decat: SPOR LA CUMPARATURI!
ROXANAeu nascui prin cezariana si din cauza asta a trebuit sa astept 6 luni pana sa-mi puna sterilet ,of,eu am fost tare linistita cu sterilet ,sper sa scap si totul sa fie o alarma falsa ..
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Sabina
wow, sim, felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun!
eu as\alege priorifix de la maxi cosi, gugaleste tu dupa el. s-ar putea sa fie la miniblu, eu sper sa fie pt Gheo cand mai creste. Are isofix, deci e scump....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina, m-am uitat pe site la Maxi Cosi, e fain, dar e peste 200 lire sterline, mi se pare scuuuuump. E adevarat ca are Isofix (tre sa ma uit sa vad dc am eu la Primera mea, desi ar trebui pt ca e facuta in 2005). Ma rog, sa vad cat e pe la noi sau daca e. Pe site la Miniblu nu l-am gasit.
Sim, mami de
![](copilas.gif)
Povestioare