Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nuuu umblam la frigider,stai linistita,si sunt tare mandra ca nu am dat iama nici in dulciurile copiilor.Si pt ca trebuie sa te incurajam pt scaderea in greutate,uite eu iti fac galerie:Bravooo Carstea!
Inca o zi a trecut si trebuie sa recunosc ca nu a fost chiar usoara pt ca seara le-am pregatit cartofi prajiti si carnati de casa,facuti d noi la Craciun,offff ce fel aratau,dar m-am abtinut si bine am facut,m-am gandit la rochia pe care vreau s-o imbrac la nunta sora-mii si mi-a trecut .
Joia viitoare la fix o saptamana ma voi cantari ,pana atunci nici gand ,sa nu ma demoralizez,astazi am facut si 2 ore masaj anticelulitic ca sta pe mine celulita ca blana pe oaie iarna,asa ca de acu fac si d-asta ca si asa n-am facut in viata mea,dar dupa 3 nasteri ehhh,e cazul.
Va pup si tineti departe de frigider.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Se vede ca in week-end sunteti mai "prinse" cu ale casei...ca e cam slabutza miscarea !

Raport : 53,7 desi am incalcat regimul,....cu un iaurt activia tocmai joi seara cand avem un adevarat festin...

Ma rog....eu zic ca e foarte bine si ma opresc ! Nu vreau sa fiu chiar "ascutita" !

Voi celelalte...cum stati ???

Saryta, pe unde esti ? As pune eu pe prima pagina rezultatele da nu pot....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Felicitari, Briana!Sper sa nu ne parasesti si sa intri si sa ne spui ce mai papi sa te mentii supla si frumoasa ca mie tare mi-e teama de perioada dupa cura ca iar ma infig in prajituri si pizza.Eu sunt o mare mancacioasa de dulciuri facute in casa si nu stiu cum o sa rezist toata viata fara.
Acum ce mananci dupa cura?Cum functioneaza cura sa nu te mai ingrasi?
Acum la o ora dupa pranz ma imbuib cu niste ceai dar nu stiu de ce azi ma gandesc foarte des la rontait.si nici nu mi-e foame.E doar in capul meu.
Sper sa treca repede ziua asta si sa-mi vina si mie entuziasmul.
Pupici si fiti mai active pe aici!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc pt incurajari Ralualexandrei!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!
Si eu am mai facut vizite pe aici dar v-am privit numai din umbra

Eu am stagnat. Ieri am avut o ora de patinoar, azi fac sport.

De mancat am incercat sa ma abtin. O mare abatere am avut-o azi cu o pulpa de pui la KFC pe care am servit-o dupa ce am iesit cu copilul de la teatru. Este in apropiere si pana acasa aveam mult de facut asa ca m-am gandit sa ii iau ceva de acolo. Si atunci...

Oricum de pe 1 februarie o iau de la capat, reincep regimul.

Te rog frumos Briana spune-ne ce, cat si cand mancai in perioada de mentinere.
Cata miscare faci?
Iti multumesc anticipat!
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Doamnelor, in perioada de muentinere si nu numai am renuntat la paine, paste, dulciuri...fainos in general. Nu sucuri cu zahar si acidulate.....ma rog...totul mai dietetic ca si cum v-ati numara caloriile....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare doamnelor si domnisoarelor ... nu ma dati la disparuti sunt aici - numai ca aseara am fost la o petrecere si azi am stat mai mult in pat. Daca vreti sa ma vedeti uitati aici.
M-am distrat super si am papat numai pieptul de pui.
Sunt aici sa va incurajez in continuare.
BRAVO Briana si BRAVO Carstea
Am modificat un pic la inceput ... Briana tu ce zici? sa las lista asa la Finaliste sau nu?
Revin.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Gata!!! M-am hotarat, daca voi puteti, pot si eu.... Briana daca ma asezam si eu langa tine acu doi ani trebuia sa schimbam patu`, Dupa ce am nascut aveam si eu 105 kile acu am 87,5 si am inceput sa bat pasul pe loc. De ce? Pentru ca m-am culcat pe-o ureche si am inceput sa bag in mine ca in frigider pentru ca oricum slabeam oricat as fi mancat... sau ma rog slabisem 20 de kg intr-o luna dar cum minunile nu dureaza m-am consolat cu gandul ca mai mult de atat nu se poate. Ma uit la voi si vad ca se poate. Vin si eu din urma pana va ajung.... daca va ajung

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Bine ai venit Marami! Eu sunt sigura ca daca iti doresti mult vei reusi. Si nu te culca pe o ureche, prefa-te ca nu le ai!
Asa incerc sa fac si eu...

Saryta m-ai facut sa . Nu mai sunt pe lista fostelor invingatoare. Acum sunt la aspirante. OFFFFFFFFFFFF!!!!!
Deci lista asta are scopul de a ma mobiliza?! OK!!! La lupta! Trebuie sa ajung tura urmatoare la finaliste!

Acum am tot stat si am analizat ce s-a intamplat atunci cand am slabit 7 kg intr-o tura. Si am aflat. Faceam zilnic sala mai mult de o ora si jumatate. Acum nu mai pot face atat de des.

Unde sunt Iulenca, HHROBR. Sper ca inca sunteti tari pe pozitie! Trebuie sa intram si noi in lista finalistelor.

Va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Hai fetelor ca ma inscriu si eu pe lista!
Caci vad ca mai sunt fete cu greutate. Asa ca eu vineri aveam 85, iar azi dimineata 84... dupa doar 2 zile de regim. Tintesc sper 65. De dimineata pana la pranz mi se pare mie cel mai greu.
De mult, cam 2 ani nu am mai reusit sa ma mobilizez, atunci chiar faceam si sala si incepusem sa arat destul de bine, dar nu am mai avut timp si a trebuit sa renunt, asa ca dupa 3 luni aveam cu 10 kg mai mult.
Acum, cu sustinerea voastra sper sa pot tine tot regimul.

Briana, toata lauda pentru tine. Deci se poate!

Acum am si eu niste intrebari:
- Chiar se poate manca intre mese morcov si telina in orice cantitatea?
- Daca in loc de suc dietetic (nu-mi plac sucurile cu acid) beau un suc de gref si portocale fara zahar facut in casa?
- Spanacul cum il gatiti? Ca vine ziua acum si nu stiu cum sa-l fac!

Bafta la slabit!

Mergi la inceput