Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5
Raspunsuri - Pagina 13
ralualexandrei spune:
Iata ca a trecut si ziua a doua si asa cum spunea si hhrobr nu ma simt deloc infometata, si pt ca ai mei copii au vrut in seara asta sa manance ce mananc si eu i-am servit si pe ei cu carne la gratar si salata.sa ca m-am pus pe treaba ca acu' vin nuntile si botezurile si eu arat ca un dop.
Am vazut ca m-ati trecut in listuta saru-mana frumos.
Cu privire la branza ma intrebam si eu de care,eu am branza de oaie in frigider,dar oare n-o fi prea grasa?
Va pup si tineti-o tot asa!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
eva03 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa ma laud!!!
Am 62 kg. Deci se poate!
Va doresc cat mai multe kg pierdute!
O zi buna, buna!
eva03 spune:
Ralualexandrei cred ca poti manca si branza de oaie numai sa nu uiti sa numeri feliile!
De data asta eu mi-am luat un pachet de branza de vaci si jumatate am mancat in ziua 4 si jumatate in ziua 5.
eva03 spune:
Ma intorc!!!
Ralualexandrei uite ce scrie in carte:
"Cand mananc felii de branza, pot sa imi iau orice fel de branza, chiar si branzeturi onctuoase ca brie sau camembert?"
R: Daca scadeti rapid in greutate, aceasta derogare va este permisa; daca nu, alegeti de preferinta branzeturi sarace in substante grase.
carstea spune:
Felicitari Eva!De la cat ai plecat?Slabesti si in perioada de mentinere?
Eu cred ca nu ma mai cantaresc zilnic.Ieri aveam dimineata 78,2kg iar azi 78,5kg.Stiam ca nu pot sa slabesc zilnic(sa se vada la cantar)dar m-a demoralizat.Ma cantaresc duminica dupa ziua de fructe.
Pot sa mananc un triunghi de branza topita?3 felii sunt suficiente?una de branza topita si 2 de vaca (cas)
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
ralualexandrei spune:
Eva m-ai facut sa rad,ai dreptate dar la mine nu se pune problema,eu nu mananc mult insa mancam aiurea in principal din cauza copiilor,ma luam cu treburile si uitam sa mananc asa ca mancam seara foarte tarziu si foarte mult.De cand cu regimul asta mi-am disciplinat cat de cat mesele si meniul.
Tine-o tot asa cu slabitul,reusitele voastre ma incurajeaza si pe mine .Inca nu m-am apropiat de cantar si nici nu am de gand sa o fac,vreau sa fiu uimita,sper.
Carstea nu te demoraliza e normal sa fie asa doar nu te poti topi de pe picioare.
Maine vine o cunostiinta sa-mi faca masaj sper sa ma ajute si asta.
Va pup si spor la slabit,nu va lasati in weekend tentate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carstea spune:
Fetelor sauna ajuta?Cu fitnes-ul mai astept sa ajung si eu 70 si ceva ca acum mi-e tare greu sa fac miscare
Multumesc pt incurajari
Intrebare:pot fi schimbate zilele intre ele(meniurile).Mama mea il tine si ea dar vrea sa tina post miercuri si vineri si zilele de fructe sunt martea si sambata asa ca se gandea sa le inverseze
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
brianamica spune:
quote:
Originally posted by carstea
Briana tu cat timp ai tinut regimul?E ok sa-l tin o perioada mai lunga?In perioada de mentinere se slabeste?Pui un meniu din perioada de mentinere?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Am tinut regimul in etape, 2 saptamani regim + o saptamana sau doua mentinere + 2 saptamani normal...si tot asa ! Pana am ajuns la 60 kg cand, organismul dupa muuuuulte kg date jos a "refuzat" sa mai miste. In momentul ala am facut o pauza completa e cateva luni si apoi l-am mai tinut o data ! In cele 2 sapt normal...era fara paine, dulcuri si cat de putine fainoase ! RAR scapam la fainoase si doar de reo 3ori am mancat pizza intr-un an ! Si asa am ajuns de la 96 kg cantarita la 2 sapt dupa nastere la 55 acum !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by carstea
Fetelor sauna ajuta?Cu fitnes-ul mai astept sa ajung si eu 70 si ceva ca acum mi-e tare greu sa fac miscare
Multumesc pt incurajari
Intrebare:pot fi schimbate zilele intre ele(meniurile).Mama mea il tine si ea dar vrea sa tina post miercuri si vineri si zilele de fructe sunt martea si sambata asa ca se gandea sa le inverseze
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Sauna ajuta foarte mult ! Ai grija insa....sa o faci daca nu ai probleme de sanatate.
Cat despre mama ta....ce sa zic ! teoretic , in carte e scris ca nu se schimba mesele intre ele...nu si zilele ! Poate sa incerce...de ce nu.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
carstea spune:
Se vede treaba ca am ramas singurica pe aici?Si eu cui ma laud ca nu m-am abtinut si m-am urcat de dimineata pe cantar si arata 77.Azi am suportat destul de usor ziua de fructe .Sa vedem ce zice si cantarul ca am mancat 2 mere o para si o banana.Nu pot sa renunt la ea ca e fructul meu favorit,asa ca nu ma certati.
Hai pe unde umblati?Sper ca nu la frigider....
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat