Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5
Raspunsuri - Pagina 12
brianamica spune:
Neatza !
Raport - ziua 3 dimineata 55,6 - binisor zic eu mai ales ca intr-una din zile am dat iama in niste varza ! Cu dulciurile nu am eu probleme....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
HHROBR spune:
Uraaaaa sunt in dimineatza zilei a 13-a si am ajuns la 77,8 Kg, adica aproape 5Kg pierdute. E incredibil!!!
Va multumesc fetelor, prezenta si incurajarile reciproce m-au ajutat teribil!!! Aseara am avut musafiri care mancau cu o pofta teribila o inghetata si ma tot indemnau, dar le-am spus cu stoicism...NU NU NU...si iata dimineatza ce frumos atara cantarul meu:)))
M-am reapucat de sport acasa, astazi am zi de fitness!!!
Tinta mea este 60-62Kg,la acest nivel imi sta bine si ma simt minunat. Sunt curioasa cate kilograme mai pot pierde si in perioada de mentinere.
Carstea - Felicitari pentru kilogramul pierdut. Tine-o tot asa si elimina cat posibil abaterile (dulciurile).Chiar nu te stresa, afunda-te in altceva si vei uita de rontzait! Eu nu am rontzait nimic intre mese desi mi-am luat si morcov dar se strica in frigider:))
Uite un exemplu de categorie grea, EU am avut 81.9Kg si chiar am luat in gluma dieta, desi am fost foarte constiincioasa, cu micile mele abateri, dar am zis...haide dom-le sa vedem...e adevarat? Si uite-ma astazi cu 5 kile mai putin de nu-mi vine a crede. Dimineatza am si scuturat cantarul crezand ca e ceva in neregula cu el:)))
Eva - Excelent, mai spune-ne ce mananci in perioada de mentinere ca poimaine asta voi incepe si eu si chiar m-am invatat asa organizat cu ce am in program de mancat si vad ca ma coafeaza foarte bine.
Perseverenta si multi NUUUU va doresc:)))+sport. Haideti fetelor ca putem!!!
gabiu spune:
bravo fetelor, vad ca merge bine dieta la voi
tot inainte carstea, hhrobr si celelalte
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
brianamica, eu tocmai ca sunt prietena cu dulciurile.
Din cauza asta nu pot renunta la 3 in 1. Si cu el la bord nu mai vreau altceva
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
carstea spune:
HHROBR, tu esti modelul meu+Briana.Azi cantarul arata si la mine 78,2 cu un kg mai putin ca ieri dar banuiesc ca maine nu va mai scadea .Si eu tintesc spre 65 dar asta pana in martie asa ca pana atunci o sa-mi fac veacul pe aici.
Briana tu cat timp ai tinut regimul?E ok sa-l tin o perioada mai lunga?In perioada de mentinere se slabeste?Pui un meniu din perioada de mentinere?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
ralualexandrei spune:
pt voi toate.Spor la slabit!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carstea spune:
Fetelor, ce fel de branza mancati in ziua 5 ?ca ar trebui felii asortate.
Am mancat pranzul acum vreo ora.Moaama ce de mancare...si oua si branza si rosii.
Dar am vazut ca sambata ma asteapta iar zi de fructe....sper sa treaca repede ziua.
Bafta la slabit si intrati aici si laudati-va!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
HHROBR spune:
Draga [b]Carstea[/b], eu am mancat branza Philadelphia, varianta feliata si imbuteliata deja:))).
Este absolut delicioasa. Si alaturi spanacul gatit cu putina ceapa si niste delicat sau numai sare...miam miam...deliciu...
Eu chiar ma simt satula dupa fiecare masa din minunata dieta...
Bafta multa fetelor!!!
eva03 spune:
Buna seara!
Astazi avem aici un grup de optimiste!
Felicitari HHROBR, Carstea! De Briana ce sa spun, ca doar e veterana!
A terminat si sotul meu regimul si are cu 6 kg mai putin. Sa vedem cum face cu mentinerea. Astazi i-am comunicat ca de pe 1 februarie reincepem regimul si nu parea cel mai incantator zambet cel pe care l-a afisat. Parca nu exprima entuziasm
Dimineata am mancat o felie de paine neagra prajita cu cafea, pentru ca am vazut ca trebuie chiar si laptele degresat cu moderatie.
La pranz am mancat niste papanasi fierti: 150-200 gr. de branza de vaci degresata cu 1 ou si cu 3 lingurite de pesmet si fasole verde fiarta.
Diseara voi manca un pic de piept de pui cu salata de rosii si castraveti.
Ieri am exagerat cu sportul incat astazi abia m-am dat jos din pat. Ii rugam pe sot si copil sa ma mai lase un pic...
Iulenca, Saryta voi ce mai faceti?
saryta spune:
Felicitari fetelor!
s-o tineti tot asa. Eu sunt la mentinere si vad ca totul e ok ... ma abtin de la dulciuri si fara paine.
Va si maine imi fac timp sa trec in listuta rezultatele.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)