Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

gata, vreau si eu flocirica pentru ca mi-am atins telul - 5 kg. Si mai am azi si maine si termin si poate chiar o sa ajung la - 6 kg.
HHrobr bine ai venit si spor in continuare. Multumim si pt sfaturi.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Raport:inceput de ziua 3 -1kg.Sunt super optimista .sper sa rezist la fel de bine.
Voi unde sunteti?nu mai ziceti nimic?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Tot eu de data sta moarta de foame dar fara morcovi in casa.Am uitat sa mananc felia de paine si acum sufar.
Voi cum pregatiti spanacul? ca eu sunt antispanac de neam si nu stiu cum sa-l pregatesc.
Unde sunteti?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

carstea - bravo pt kg dat jos, tine-o tot asa .Spanac eu nu mananc decat facut salata, altceva nu stiu sa fac cu el.Eu de obicei imi faceam salata dintr-un morcov, pastarnac si telina(o jumatate mai mica) si cand aveam puneam ori salata verde, ori spanac.
Cam atat, nu prea ti-am fost de folos.
Eu azi am in plan sa mananc numai fructe ... sa vad daca si reusesc.Am baut dimineata o cafea si acu la ora 14 bag 2 mandarine, 2 kiwi, un mar si jumate de grapefruit.Diseara vad cum ma prezint si daca nu pot tot cu fructe bag un piept de pui la gratar.
Va si mai vb.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Sunt si eu prin zona.
Spanacul eu il fac fiert cu lamaie. Sunt moarta dupa lamaie deci...
Daca nu iti place spanacul si nu il poti inlocui, sari peste el.

Ce mananc in perioada de mentinere: dimineata mananc musli cu fructe si lapte 0,1 % grasime. La pranz fructe sau salata si seara peste sau pui cu salata. Astazi am ficatei de pui cu salata de varza rosie.
Am descoperit ce buna este si salata de varza rosie, si salata de sfecla rosie. Uitasem ca mai exista si ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Carstea eu spanac fac in felul urmator:
O ceapa, o picatura de ulei (poti sa nu pui daca vrei), si un pic de apa,calesc un pic cat sa se inmoaie ceapa si adaug spanacul. Las sa fiarba cateva minute, pun condimente, sare si o lingura de suc de rosii sau rosii bucatele sau un pic de bulion. Mai las un pic si gata. daca iti place tot spre sfarsit poti pune si usturoi. Eu ador spanacul.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut, cred ca dc nu te stresezi slabesti mai mult
Eu sunt atenta sa am 3 mese , in rest, Dumnezeu cu mila!
Am mancat si friptura de iepure si placinta de dovleac si eclere...., deci mai mult mila ca altfel... Si raportez inca 1 kg dat jos. Deci am 57

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Felicitari, gabiu!La 57 kg nici eu n-as fi stresata.Pupici!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pe locuri fiti gata :start.
Ma inscriu si eu in lista voastra:am 70kg si vreau sa ajung undeva pe la 55 de kg ,pasarea malai viseaza.Oricum azi e prima mea zi de dieta si sa vedem cum voi rezista inca 13.
Marturisesc ca inainte de a ma apuca v-am spionat ceva vreme ,si asa mi-am facut curaj,mai ales succesul brianeimici mi-a dat aripi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Deci prima zi a trecut cu bine fara nici o abatere,ma simt satula si chiar daca astia ma iau la misto eu continui.Am reusit sa le si gatesc fara sa bag lingura sa gust,hmmm oricum ciorba imi facea cu ochiul si ei mai puneau si paie pe foc cu "ceeee buuuna e mamiiii!"

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput