Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5
Raspunsuri - Pagina 10
brianamica spune:
Saryta, DA, folosesc creme anticelulita, dar imi iau doar creme bune...ca meritam !
Folosesc creme Guinot ! Mie alea au fost singurele care au avut efect la mine ! Am si avut variatii de greutate oarte mari care au lasat semne CLARE !
si mai fac ceva....mi-am luat folie alimentara si imi fac singura "impachetari" ! Dupa ce imi intra bine crema in piele( ac si un mij masaj) ma impachetez si stau in vreo 3 perechi de pantaloni , intr-o patura vreo juma de ora...minim !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
iulenca spune:
Brianna o repet, foarte mare ambitie ti-a trebuit. Esti un exemplu. Si cucuietele sunt niste frumoase, si asa mariiii.
Eu am trecut cu bine si de weekendul asta, am mai dat jos vreo 500 gr de vineri pana azi deci am mai incetinit ritmul dar nu ma dau batuta. Mai am 3 zile si termin. Si mai am doar un pic si ating cele 5 kg pe care mi le-am propus. Eu zic ca e foarte bine si vreau sa continui in ritmul asta. In cele 2 saptamani de mentinere vreau sa ma apuc de sport, mai intai akasa abdomene si sarit coarda (ca stau la parter si nu am vecini sub mine si mai ales pentru ca imi si place si altadata chiar am slabit sarind coarda). Abdomene o sa fac pentru ca burta ramasa dupa nastere vad ca sa inmuiat si a mai scazut acu dupa regim si e numai bun momentul sa o tonific un picutz) Celulita am facut si eu desi inainte nu aveam deloc dar nu prea imi place si nici nu am timp sa ma creia o pauzasc ) Plec in februarie la ski la Bulgari si am vazut ca au si centru spa asa ca o sa o las mai moale cu ski-ul ca si asa nush daca o sa fiu in stare sa nu imi rup picioarele si o sa ma duc la masaj si impachetari. Stiu o tanti care face masaj anticeluluitic la domiciliu, cu efecte foarte bune si poate cand ma intorc imi fac curaj si o chem. E foarte dureros la inceput dar sufera baba.
Azi nush ce sa mananc la pranz ca nu mi-am luat nimik si ar trebui branzeturi cu spanac, deci cam dificil. O sa vad daca gasesc pe aici prin jur niste branza degresata ca sa imi incropesc pranzul ala alternativ.
va pup pe toate si astept sa scrieti mai muult.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
miria_cristina spune:
SARYTA - Mama, dar ce supla esti dupa 3 nasteri!
Las, ca am vazut poze de la mare!
Mai, sice copilasi scumpici ai! 3 fete!
Eu ma chinui sa fac doi si mi se pare complicat.
Dar cred ca si sotul te ajuta, nu?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
carstea spune:
NEATA, fetele!cu tonus bun incep cura la 80 kg(sa ne dam pe fata).Deocamdata e bine dar ma gandesc la ziua de maine cand o sa fiu pe drumuri si cu fructele in spate.
Briana, fructele de maine tre sa le mananc o data la o singura masa?sau pot sa mananc cate una cand mi se face foame?M-am gandit la o grefa sau portocala, un mar si o banana.
ASTEPT SA VAD CUM O DUCETI!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
brianamica spune:
quote:
Originally posted by carstea
NEATA, fetele!cu tonus bun incep cura la 80 kg(sa ne dam pe fata).Deocamdata e bine dar ma gandesc la ziua de maine cand o sa fiu pe drumuri si cu fructele in spate.
Briana, fructele de maine tre sa le mananc o data la o singura masa?sau pot sa mananc cate una cand mi se face foame?M-am gandit la o grefa sau portocala, un mar si o banana.
ASTEPT SA VAD CUM O DUCETI!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Eu pap fructele asa......in mai multe etape ca nu tin de foame....neam !
deci, iti poti lua dupa tine fructe ! Incearca totusi sa renunti la banana ! eu imi iau mandarine, gref, portocale si inca ceva...vad eu deseara ! nu e indicata banana sau strugurele ! Trebuie sa ai grija sa mananci ultimul frunct cam cu doua ore juma aproape 3 inainte de cina. Daca vrei ca la carte....se mananca toate fructele odata si intre mese rontai doar morcov.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
HHROBR spune:
Salutare fetelor,am revenit cu raportul promis.
Sunt in spatamana a doua, ziua 3.
Debutul ingrasarii mele s-a produs acu vreo 3 ani cand faceam zilnic aerobic in Universitate si mancam mai nimic. Ajunsesem de la 72kile la 62Kile in fix 2 luni. Si la 1,77 era excelent dar procesul de slabire...ANORMAL(erau zile in sir in care nu mancam si ma culcam devreme sa uit...pb financiare nu de zgarcenie sau nebunie de slabit)
Totul a revenit la normal si organismul si-a cerut tributul. Si uitati-ma pe data de 11ian 2008 cu fix 82,9 kile...dureros, nu??
Draga Saryta evolutia mea e asa:
11ian.- 81,9Kg
16ian - 79,5Kg
18ian - 79,5Kg
21ian - 78,9Kg
Perioada asta nu ma mai pot cantari ca in perioada'feminina' acumulez tot lichidul din lume asa ca ma cantaresc dupa exact cele 14 zile.
Beau ceai o sg cana pe zi, dimineata, de macese care nu este asa amar ca cel verde si este si un foarte bun diuretic si o data pe saptamana o jumatate de pastilutza diuretica.
Sport nu mai pot face spatamana asta asa ca voi reancepe abea saptamana viitoare sportul.
Ultima masa o iau la ora 17:30 si beau 2,5Kg apa, mai mult ar insemna sa fortez nota si sa maresc stomacul. Vara ajung si la 3-3,5 Kg dar acu in perioada rece...nu intra...
Draga brianamica, jos palaria si tot respectul pentru respectul care il porti in primul rand vietii si sanatatii tale!!!!
Abateri am avut si eu cateva, uneori pus cat un strop de ulei de masline in salata, si 2 zile in care am avut viroza intestinala si am rontait numai paine prajita si cereale, o zi am fost out dieta ca am mancat in oras mancarea chinzeasca ce mi-a produs viroza:)))), circ nu alta...
Un sfat de regim de viatza ar fi:
-Faceti sport zilnic
-nu mancati mai tarziu de ora 18
-cat de rar si putin posibil dulciuri,orez, cartofi si fainoase
nu mancati intre mese NICIODATA.
La mine aceste principii au functionat inatotdeauna, insa cum imi place inghetata de mor....vine si ispita:)))
Spor la slabit drage surioare de program:)
eva03 spune:
Buna ziua!
Am trecut sa va salut si sa va urez o saptamana minunata!
Raportez si faptul ca eu continui sa slabesc desi am incheiat cele 14 zile. Slabesc mai bine decat in prima perioada. Nu tin in continuare ci fac numai mentinere... totusi... de ce slabesc mai bine? Deci am 62 si jumatate.
Spor la slabit!
saryta spune:
Brianamica - eu foloesc crema anticelulitica de la Avon(aia de la Anew) zic eu ca da rezultate, dar numai daca ma tin de ea.
miria_cristina - multumesc ... la mare da eram ok, dar acu cu sarbatorile s-au mai pus niste kg ... de care am scapat acu.
M-am cantarit dimineata si am 57 .... deci sunt super multumita, dar continui cu mentinerea.
Revin.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ipearina spune:
Saryta, am vazut ca m-ai trecut si pe mine pe lista. Sincera sa fiu, am incercat sa tin acest regim, dar nu am putut. Eu nu mananc prea multa carne, am mancat la pranz pui, seara n-am mai putut sa mananc peste, mi se aplecase. Si mi-a fost si ameteala toata ziua. Prefer sa mananc mai putin, sa nu mai mananc dupa ora 18:30 si sa fac miscare, adica sa slabesc intr-un ritm mai lent . Oricum, toata admiratia pentru fetele care reusesc sa tina acest regim .