Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

filofteia, marami - bine ati venit alaturi de noi! ... daca vreti cu adevarat puteti!
eva - daca te-am facut sa plangi iarta-ma ... eu pun listuta la loc, dar am zis ca sa ne ambitionam mai mult ... in cap trecute listuta este - ai fost atunci finalista, asa ca fa bine si ajungi si in listuta asta finalista.
Eu azi am bagat un ceai si eterna grefa ... inca nu m-am hotarat daca incep sa tin iar dieta.La cantar am tot 57, dar sper sa ajung la 56(sapt trecuta am intarcat-o pe aia mica si inca tzitzi sunt pline - sper ca atunci cand s-o opri lactatia de tot sa arate mai putin la cantar).
Astept sugestii pt prima pagina ... pun iar listuta veche sau nu?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Am schimbat ... e ok acu? ... m-am gandit ca atunci cand te vezi pe lista finalistelor te simti si ar fi fost pacat sa o sterg...
numai ca am scris FINALISTE VETERANE SI FINALISTE ACU parca Acu nu prea e ok, dar ce sa scriu PREZENTE? Dati-va cu parerea.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Gata sunt aici nu am plecat doar ca nu am mai scris. Deci am incheiat cu succes cele 2 saptamani si am slabit 5 kg, nu spui cat am acu, e inca sssseeeecretttt. Sunt in perioada de mentinere cica da de luni incep iar. Nu am mai slabit de cand am terminat cdele 2 sapt dar nici nu m-am mai ingrasat. Am mancat din toate dar cu masura si fara paine, dulciuri, sucuri, grasimi, portii mici, pana la maxim 7 seara.
Sperante pt lista de finaliste nu imi fac decat asa pt martie aprilie. La urmatoarea tura de regim o sa imi propun tot 5 kg pt ca mi se pare rezonabil ritmul. Probabil ca daca fac si miscare as putea slabi mai mult dar eu zic 5 si daca or fi 7 nu ma supar.

Spor in continuare si ambitie muuulta.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

`neata buna!
De ce n-ati zis mai fetelor ca grefele nu sunt chiar atat de rele. Acu nu stiu cat o fi de bine, da nu poti scapa de obiceiuri adanc inradacinate. Mi-am inceput dimineata cu cele 2 boabe de orez si categoric nelipsita cafea, ca fara ea nu se poate si iaca ajunsei si la grefa. Pana aici a fost usor.
S-aveti spor in toate!

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ma bucur ca ati revenit!

Saryta eu inca ii dau sa suga lui bebe dar am inceput si completarea cu lapte praf pe care inca nu=l accepta.

N-am cu ce ma lauda ca trebuie sa vina rusii(dau vina pe ei)si nu se misca deloc cantarul ba mai si oscileaza in sus.M-am pus pe baut apa si micsorat portii de carne si salata.Poate o fi si de la asta.

Eu am zis ca regimul fiind rezonabil nu trebuie sa-mi fac probleme pt lapte si deocamdata asa e.
Sper ca maine dupa fructe sa se vada ceva.
PUPICI SI MULTA RABDARE ca dispar ele SI kg.
Ma bucur ca s-au alaturat fete noi asa ne facem curaj una alteia

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Cred ca sunt cea mai activa pe aici.Unde sunteti doamnelor?
O vorba, o incurajare, nimic nimic?

Eu inversez meniul de miercuri cu cel de marti sa fiu o data cu mama care tine post asa ca azi ma steapta conserva de ton.
Inca n-am cu ce ma lauda ca stagnez dar ma mentin pe baricade.Tot sper sa ajung la 74 la sfarsitul saptamanii daca nu... continuam cu perioada de mentinere.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu ma tin inca tare. Desi ieri am gasit o farfurioara cu prajiturele acasa , facuse bona.
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebari

quote:
Acum am si eu niste intrebari:
- Chiar se poate manca intre mese morcov si telina in orice cantitatea?
- Daca in loc de suc dietetic (nu-mi plac sucurile cu acid) beau un suc de gref si portocale fara zahar facut in casa?
- Spanacul cum il gatiti? Ca vine ziua acum si nu stiu cum sa-l fac!

Va pup.

Mergi la inceput

Filofteia , cum sunt singura pe aici iti raspund eu cu un morcov in mana.
-Da cand te razbeste rau foamea rontaie un morcov
-Sucurile facute in casa sunt ok dar de pofte rele cum zice Briana(cand vrei ceva dulce si la distanta de cel putin 2 ore de alta masa)
-Spanacul fetele il fierb(an apa) si-l condimenteaza cu usturoi sau lamaie.Eu sar peste spanac ca nu-mi place.
PUPICI

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Multumesc mult Carstea
Deja am mancat azi pranzul. Acum sa vad cum rezist pana la 17.
Dimineata mi se face cel mai foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu am plecat, nu v-am abandonat,doar ca suntem raciti toti,avem febra si simtim ca ne scuipam plamanii.Cel mai mila mi-e de copii,azi mergem la dr,sa vedem ce zice.
Dieta am continuat cu ea ,se apropie ziua de joi cand e proba cantarului, dupa o saptamana de dieta.
Va pup pe toate si feriti-va din calea gripei.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput