Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5
Raspunsuri - Pagina 15
saryta spune:
filofteia, marami - bine ati venit alaturi de noi! ... daca vreti cu adevarat puteti!
eva - daca te-am facut sa plangi iarta-ma ... eu pun listuta la loc, dar am zis ca sa ne ambitionam mai mult ... in cap trecute listuta este - ai fost atunci finalista, asa ca fa bine si ajungi si in listuta asta finalista.
Eu azi am bagat un ceai si eterna grefa ... inca nu m-am hotarat daca incep sa tin iar dieta.La cantar am tot 57, dar sper sa ajung la 56(sapt trecuta am intarcat-o pe aia mica si inca tzitzi sunt pline - sper ca atunci cand s-o opri lactatia de tot sa arate mai putin la cantar).
Astept sugestii pt prima pagina ... pun iar listuta veche sau nu?
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Am schimbat ... e ok acu? ... m-am gandit ca atunci cand te vezi pe lista finalistelor te simti si ar fi fost pacat sa o sterg...
numai ca am scris FINALISTE VETERANE SI FINALISTE ACU parca Acu nu prea e ok, dar ce sa scriu PREZENTE? Dati-va cu parerea.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
iulenca spune:
Gata sunt aici nu am plecat doar ca nu am mai scris. Deci am incheiat cu succes cele 2 saptamani si am slabit 5 kg, nu spui cat am acu, e inca sssseeeecretttt. Sunt in perioada de mentinere cica da de luni incep iar. Nu am mai slabit de cand am terminat cdele 2 sapt dar nici nu m-am mai ingrasat. Am mancat din toate dar cu masura si fara paine, dulciuri, sucuri, grasimi, portii mici, pana la maxim 7 seara.
Sperante pt lista de finaliste nu imi fac decat asa pt martie aprilie. La urmatoarea tura de regim o sa imi propun tot 5 kg pt ca mi se pare rezonabil ritmul. Probabil ca daca fac si miscare as putea slabi mai mult dar eu zic 5 si daca or fi 7 nu ma supar.
Spor in continuare si ambitie muuulta.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
marami spune:
`neata buna!
De ce n-ati zis mai fetelor ca grefele nu sunt chiar atat de rele. Acu nu stiu cat o fi de bine, da nu poti scapa de obiceiuri adanc inradacinate. Mi-am inceput dimineata cu cele 2 boabe de orez si categoric nelipsita cafea, ca fara ea nu se poate si iaca ajunsei si la grefa. Pana aici a fost usor.
S-aveti spor in toate!
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)
carstea spune:
Ma bucur ca ati revenit!
Saryta eu inca ii dau sa suga lui bebe dar am inceput si completarea cu lapte praf pe care inca nu=l accepta.
N-am cu ce ma lauda ca trebuie sa vina rusii(dau vina pe ei)si nu se misca deloc cantarul ba mai si oscileaza in sus.M-am pus pe baut apa si micsorat portii de carne si salata.Poate o fi si de la asta.
Eu am zis ca regimul fiind rezonabil nu trebuie sa-mi fac probleme pt lapte si deocamdata asa e.
Sper ca maine dupa fructe sa se vada ceva.
PUPICI SI MULTA RABDARE ca dispar ele SI kg.
Ma bucur ca s-au alaturat fete noi asa ne facem curaj una alteia
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
carstea spune:
Cred ca sunt cea mai activa pe aici.Unde sunteti doamnelor?
O vorba, o incurajare, nimic nimic?
Eu inversez meniul de miercuri cu cel de marti sa fiu o data cu mama care tine post asa ca azi ma steapta conserva de ton.
Inca n-am cu ce ma lauda ca stagnez dar ma mentin pe baricade.Tot sper sa ajung la 74 la sfarsitul saptamanii daca nu... continuam cu perioada de mentinere.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
filofteia spune:
Eu ma tin inca tare. Desi ieri am gasit o farfurioara cu prajiturele acasa , facuse bona.
Nu mi-a raspuns nimeni la intrebari
quote:
Acum am si eu niste intrebari:
- Chiar se poate manca intre mese morcov si telina in orice cantitatea?
- Daca in loc de suc dietetic (nu-mi plac sucurile cu acid) beau un suc de gref si portocale fara zahar facut in casa?
- Spanacul cum il gatiti? Ca vine ziua acum si nu stiu cum sa-l fac!
Va pup.
carstea spune:
Filofteia , cum sunt singura pe aici iti raspund eu cu un morcov in mana.
-Da cand te razbeste rau foamea rontaie un morcov
-Sucurile facute in casa sunt ok dar de pofte rele cum zice Briana(cand vrei ceva dulce si la distanta de cel putin 2 ore de alta masa)
-Spanacul fetele il fierb(an apa) si-l condimenteaza cu usturoi sau lamaie.Eu sar peste spanac ca nu-mi place.
PUPICI
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
filofteia spune:
Multumesc mult Carstea
Deja am mancat azi pranzul. Acum sa vad cum rezist pana la 17.
Dimineata mi se face cel mai foame.
ralualexandrei spune:
Nu am plecat, nu v-am abandonat,doar ca suntem raciti toti,avem febra si simtim ca ne scuipam plamanii.Cel mai mila mi-e de copii,azi mergem la dr,sa vedem ce zice.
Dieta am continuat cu ea ,se apropie ziua de joi cand e proba cantarului, dupa o saptamana de dieta.
Va pup pe toate si feriti-va din calea gripei.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3